çok şükür yolunda canım.Bildiriyorum buraya okuyorsundur belkide.Sen nasılsın epeydir yoktun? Neler yapıyorsun?
Tüm hafta boyunca evde insanın canı sıkılıyor sagolsun eşim h.sonları birkaç yere götürüyor işte.Azıcık hava alıyorum iyi geliyor.
Sporman yapman cok iyi vücudun dinç olur,sıkılaşır hemde sosyal aktivite keşke bende yapabilseydim.Hamiş olana kadar devam et derim.Yerinde olmak isterdim :)
Okulunun bitmesine sanırım az kaldı inşallah görevine başladıgın günleride görürüz.Sen bize lazımsın çocuk gelişimi konusunda
Benim zaten epeyce bir göbeğim wardı ama daha hamileliğe dair bir göbek çıkması yok.2 kilo almısım :) eski kıyafetlerim oluyor hala demekki bebiş daha belli etmemiş kendini sanırım 16.cı haftadan sonra göbek cıkmaya başlarmıs.Bugünlere geldiğime hala inanamıyorum cok şükür diyebiliyorum.Hala korkum var bişey olacak diye.ama hayırlısı artık Rabbim ne dediyse o.Bu duyguları sizlerde yaşayın çok istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucagını göbüşünü boş bırakmasın.(amin)