• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

merhaba kızlar bende sizlerin yazıklarını okuyup duranlardanım bende parsiyel mol geçirdim 6 ay önce ne bu benim başıma gelen hiç duymamıştım çok şaşırdım ama oldu yapacak bişey yok yorumlara baktım tek ben degilmişim doktorum 1 yıl korunma dedi ama ben 4 ay korundum sonrasını allaha bıraktım ve şuan hamileyim ayın 4 de keseyi göreceyiz bakalım inş görürz bi kalbi atarsa daha benden keyflisi yok allah herkese nasip etsin bu duyguyu bebişlerimizi kucaklamayı herkese selam:21:

merhaba kızlar bende sizlerin yazıklarını okuyup duranlardanım bende parsiyel mol geçirdim 6 ay önce ne bu benim başıma gelen hiç duymamıştım çok şaşırdım ama oldu yapacak bişey yok yorumlara baktım tek ben degilmişim doktorum 1 yıl korunma dedi ama ben 4 ay korundum sonrasını allaha bıraktım ve şuan hamileyim ayın 4 de keseyi göreceyiz bakalım inş görürz bi kalbi atarsa daha benden keyflisi yok allah herkese nasip etsin bu duyguyu bebişlerimizi kucaklamayı herkese selam:21:

canım oncelıkle hosgeldın gecmış olsun ben de parsıyel mol gecırdım ben de basıma geldı oylelıkle bıldım ben de bılmıyordum senın patolojıdemı cıktı beta hcglerın neydı ve doktorun 6 ay mı 1 yıl mı dedı sana bekleme suresınıde bızı bılgılendırırısen sevınırız nerede oturuyorsun doktoerun kım bızler ıstanbuldayız ınsallah pıt pıtlarıda duayarsın bızıde sevındırıırısın allah yardımcın olsun

burcu uğraşıp duruyorum evet seni aradada olsa mutlaka takip ediyorum benim tedavilerim devam ediyorda bir sonuç yok hayırlısı

hazancıgım nasılsın hıc bızlere selam vermıyorsun ne tedavısı yapıyorsun canım senın kac ay oldu canım senınde parsıyelmıydı tam hatırlayamadım senın molunu gorusmek uzere

çok şükür yolunda canım.Bildiriyorum buraya okuyorsundur belkide.Sen nasılsın epeydir yoktun? Neler yapıyorsun?

Tüm hafta boyunca evde insanın canı sıkılıyor sagolsun eşim h.sonları birkaç yere götürüyor işte.Azıcık hava alıyorum iyi geliyor.
Sporman yapman cok iyi vücudun dinç olur,sıkılaşır hemde sosyal aktivite keşke bende yapabilseydim.Hamiş olana kadar devam et derim.Yerinde olmak isterdim :)
Okulunun bitmesine sanırım az kaldı inşallah görevine başladıgın günleride görürüz.Sen bize lazımsın çocuk gelişimi konusunda :D
Benim zaten epeyce bir göbeğim wardı ama daha hamileliğe dair bir göbek çıkması yok.2 kilo almısım :) eski kıyafetlerim oluyor hala demekki bebiş daha belli etmemiş kendini sanırım 16.cı haftadan sonra göbek cıkmaya başlarmıs.Bugünlere geldiğime hala inanamıyorum cok şükür diyebiliyorum.Hala korkum var bişey olacak diye.ama hayırlısı artık Rabbim ne dediyse o.Bu duyguları sizlerde yaşayın çok istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucagını göbüşünü boş bırakmasın.(amin)

sımdı ne kadarlık oldu burcu bebısımız bılgı ver her gırdıınde boyunu suyunu huyunu bıldır hehhehe

burcu uğraşıp duruyorum evet seni aradada olsa mutlaka takip ediyorum benim tedavilerim devam ediyorda bir sonuç yok hayırlısı

Hayırlısı olsun inşallah.Sizlerdende alacagız Allahın izniyle böyle güzel haberler çok az kaldı.

Merhabalar...Rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey saglıcakla yolunda ilerler.Güzel haberlerinide bizlerle paylasırsan diger arkadaslarımız için umut ısıgı olursun.Sevgiler...

sımdı ne kadarlık oldu burcu bebısımız bılgı ver her gırdıınde boyunu suyunu huyunu bıldır hehhehe

Ablacım ben tam 12 haftalıgım.Benim profilin altında çizelge var orada yazıyor ne kadarlık oldugu.Salı günü doktora gidicem inşallah 2li test sonucuda güzel çıkar.Gelişmeleri sizlerle paylasıyorum hayırlısıyla sizlerde yaşayın.Sayılı kişiler kaldı :1: Hepimiz gülelim artık çünkü hakettik.Sen ne yaptın doktor işiini?

hayırlısı olsun inşallah.sizlerdende alacagız allahın izniyle böyle güzel haberler çok az kaldı.

Merhabalar...rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey saglıcakla yolunda ilerler.güzel haberlerinide bizlerle paylasırsan diger arkadaslarımız için umut ısıgı olursun.sevgiler...

Ablacım ben tam 12 haftalıgım.benim profilin altında çizelge var orada yazıyor ne kadarlık oldugu.salı günü doktora gidicem inşallah 2li test sonucuda güzel çıkar.gelişmeleri sizlerle paylasıyorum hayırlısıyla sizlerde yaşayın.sayılı kişiler kaldı :1: Hepimiz gülelim artık çünkü hakettik.sen ne yaptın doktor işiini?

takıpteyım canım oylesıne sordum

rabbim sana bağışlasınn....

bu arda benim gibi düşüp korunmayı erken bırakan biri daha görmüş oldummm canım bende 2 ay korundum 3. ayda bıraktımmm bu ayda inşallah hamiş kalırımmmm diye bekliyorummm kürtaj sonrası reglilerim 26 -29 gün arası oldu geçen aya göre bugün regli olmam gerekiyordu..... İnşallah kırmızıları görmem bende senin gibi bebiş haberimi müjdelerim lütfen bebeğin hakkında bilgi vermeye devam et...

hazancıgım nasılsın hıc bızlere selam vermıyorsun ne tedavısı yapıyorsun canım senın kac ay oldu canım senınde parsıyelmıydı tam hatırlayamadım senın molunu gorusmek uzere

canım benim slm ben ilk evlendiğimde komplet mol gecirdim 1 yıl korundum allaha şükür kızım var 3 yaşında ikincisin 2 yıldır istiyoruz her türlü tedaviye rağmen olmadı

Merhaba Heyca,

Nasıl bir duygu içerisindeydin ki;1 sene denilen korunma süresini dinlemedin de 4 ay korundun...Ve şu an hamilesin...Yüce rabbim hayırlı evlatlar versin bu arada....

Ben de mol gebelik geçirdim...33 yaşındayım...Temmuzda evlendim....Ekim ayında 2 defa kürtaj oldum...Doktorum 1 sene bekleme süresi verdi bana...Ve bekliyorum...Ama bir an önce çocuğum olsun istiyorum...İşte bu yüzden senin duygularını merak ettim....

Teşekkürler...

Merhaba Heyca,

Nasıl bir duygu içerisindeydin ki;1 sene denilen korunma süresini dinlemedin de 4 ay korundun...Ve şu an hamilesin...Yüce rabbim hayırlı evlatlar versin bu arada....

Ben de mol gebelik geçirdim...33 yaşındayım...Temmuzda evlendim....Ekim ayında 2 defa kürtaj oldum...Doktorum 1 sene bekleme süresi verdi bana...Ve bekliyorum...Ama bir an önce çocuğum olsun istiyorum...İşte bu yüzden senin duygularını merak ettim....

Teşekkürler...

Bende sana cevap yazmak istedim....

Heyca'yı ben çok iyi anlıyorumm.... Bende 2 ay korundummm sayılır 3 ay hiç korunmadım.... Psikolojimi sorarsannn

geçirdiğim 2 ay o kadar stresli ve sıkıcıydı ki bu hastalığı her an yaşamak

şuanda ise korunmayıp bebek beklemek bin kat daha iyi ve moral verici....

Parsiyel mol gebelik geçirip kürtaj olan biri olarak söylüyorummm....

herşey allahtann hiç bir doktor bana mol olacaksın demedi yada hiç kimse olmazsında demedi...1 yıl , 6 ay yada 3 ay korunursun mol olursun yada olmazsın bunun tam bir cevabı yokk... Herşey allahtannn bir belirsizlik var onun içinde rabbime sığınıp gerisini umursamadık bende heycada bunu yaptı....

Bende sana cevap yazmak istedim....

Heyca'yı ben çok iyi anlıyorumm.... Bende 2 ay korundummm sayılır 3 ay hiç korunmadım.... Psikolojimi sorarsannn

geçirdiğim 2 ay o kadar stresli ve sıkıcıydı ki bu hastalığı her an yaşamak

şuanda ise korunmayıp bebek beklemek bin kat daha iyi ve moral verici....

Parsiyel mol gebelik geçirip kürtaj olan biri olarak söylüyorummm....

herşey allahtann hiç bir doktor bana mol olacaksın demedi yada hiç kimse olmazsında demedi...1 yıl , 6 ay yada 3 ay korunursun mol olursun yada olmazsın bunun tam bir cevabı yokk... Herşey allahtannn bir belirsizlik var onun içinde rabbime sığınıp gerisini umursamadık bende heycada bunu yaptı....

Merhaba Sunaardar,

O Kadar çok korkuyorum ki, tekrar olursam diye...Doktor dediya, 1 sene...Beklemeliyim diye düşünüyorum....Hayırlısı İnşaAllah....

Sen hamile misin peki...?

canım oncelıkle hosgeldın gecmış olsun ben de parsıyel mol gecırdım ben de basıma geldı oylelıkle bıldım ben de bılmıyordum senın patolojıdemı cıktı beta hcglerın neydı ve doktorun 6 ay mı 1 yıl mı dedı sana bekleme suresınıde bızı bılgılendırırısen sevınırız nerede oturuyorsun doktoerun kım bızler ıstanbuldayız ınsallah pıt pıtlarıda duayarsın bızıde sevındırıırısın allah yardımcın olsun

teşekür ederim cnm hoşbulduk burda yazanlar hep okuordum ama bi türlü üye olamadım ve şuanda burdayım şükür evet patolojide çıktı eylül 2011 de kürtaj oldum doktor korunmak için hap verdi fakat adetim 1 gün olması sebebiyle bıraktım 4 ay içtim sonrasını allaha bıraktım doktorum bırak dedi ama eşin korunsun dedi ben tamam dedim ama korunmadık bthcg ler heo 0.0 çıktı ilk günden beri ona dayanarak birazda bıraktım ve şuan hamileyim son adet tarihim 20 şubat keseyi görmedim 4 dünde gidecem inş görürüz benim bitane oglum var 3 yaşında ona kardeş istedik ama 6 ay rayla dükük geçirdim hep bu 3 düşük bi sag çok şükür umarım karnımdakinide dogururumm hatay iskenderunda oturuyorum ben şuan karnımdan igneye başladım kanda pıhtılaşma olasılıgı için bakalım yaaaa allah yardımcımız olsun sizlerede nasip etsin bebişlerrrr.

rabbim sana bağışlasınn....

bu arda benim gibi düşüp korunmayı erken bırakan biri daha görmüş oldummm canım bende 2 ay korundum 3. ayda bıraktımmm bu ayda inşallah hamiş kalırımmmm diye bekliyorummm kürtaj sonrası reglilerim 26 -29 gün arası oldu geçen aya göre bugün regli olmam gerekiyordu..... İnşallah kırmızıları görmem bende senin gibi bebiş haberimi müjdelerim lütfen bebeğin hakkında bilgi vermeye devam et...

merhaba cnım bende 28 26 günde bi oluyorum adetim çok düzenliydi fakat bu seferki adetim şubat 20 sindeydi ama ara kanama yaşadım ilk defa hayatımda tam yumurtlama günü ayın 5 de 4 gün sürtdü kanamam 4 günü ilişki sonrası yok onun üzrine hamile kalmişım yine yazrım

öncelikle bu kadar cesur davrandıgın için seni kutluyorum:46:
anlaşılan 2. bir sunamız daha oldu:27:
3.de benim:21:
inşallah gebeliğin sorunsuz ve hayırlı bir sekilde devam eder.mutlu haberini topikde duyarak seninle aynı heyecanları yasarız:49::49:

bu arada ailecek ciddi bir gribal enfeskiyona yakalandık:43::43::43:
o yüzden pek giremiyorum,ekrana bakınca gözlerim ve başımın agrısı daha cok artıyor:ssz::ssz:

bu arada sunacımm pazar gunu sizin ordaki medıcanaydık.malum grib olunca evde oturarak gecmıyor.muayene olduk,ilaç kullanıyoruz.
az öncede gene sizin ordaki bölge hastanesindeydik kızıma iğne yaptırdıkk:2:

anlıyacagın sizin alanda mekik dokuyoruz:21::21:

Merhaba Sunaardar,

O Kadar çok korkuyorum ki, tekrar olursam diye...Doktor dediya, 1 sene...Beklemeliyim diye düşünüyorum....Hayırlısı İnşaAllah....

Sen hamile misin peki...?

hamile değilim şuanlık adet tarihimi bekliyorum...

Doğru korkulacak bir şey olarak görünüyorr ama bu olayı bazen biz mi çok abartıyoruz diye çok düşünüyorumm valla..

Hcg sıfırsa yükselme ihtimali çok az nadir oluyormuş....

1000 /1 kişinin başına gelen bir şey bizim başımıza geldi...

tekrar dan gelcek diye bir şey yok ama en önemlisi senin korkularını yenip psikolojik olarak yeni bir bebeğe hazır olman lazımmm....

bu arada ailecek ciddi bir gribal enfeskiyona yakalandık:43::43::43:
o yüzden pek giremiyorum,ekrana bakınca gözlerim ve başımın agrısı daha cok artıyor:ssz::ssz:

bu arada sunacımm pazar gunu sizin ordaki medıcanaydık.malum grib olunca evde oturarak gecmıyor.muayene olduk,ilaç kullanıyoruz.
az öncede gene sizin ordaki bölge hastanesindeydik kızıma iğne yaptırdıkk:2:

anlıyacagın sizin alanda mekik dokuyoruz:21::21:

çok geçmişi olsunnn canım yaa iyileş dön aramıza biran öncee valla senin sohbetini arıyorumm bak geçen aya göre bugün adet olmam gerektiii gelen gidenn yokkk inşallah bebiş müjdemi verrim buralarda ol....

canım benim slm ben ilk evlendiğimde komplet mol gecirdim 1 yıl korundum allaha şükür kızım var 3 yaşında ikincisin 2 yıldır istiyoruz her türlü tedaviye rağmen olmadı

tam 1 yılmı korundun canım kızın oylemı oldu neden sımdı olmuyor bebek ne dıyorlar sana konusalım

teşekür ederim cnm hoşbulduk burda yazanlar hep okuordum ama bi türlü üye olamadım ve şuanda burdayım şükür evet patolojide çıktı eylül 2011 de kürtaj oldum doktor korunmak için hap verdi fakat adetim 1 gün olması sebebiyle bıraktım 4 ay içtim sonrasını allaha bıraktım doktorum bırak dedi ama eşin korunsun dedi ben tamam dedim ama korunmadık bthcg ler heo 0.0 çıktı ilk günden beri ona dayanarak birazda bıraktım ve şuan hamileyim son adet tarihim 20 şubat keseyi görmedim 4 dünde gidecem inş görürüz benim bitane oglum var 3 yaşında ona kardeş istedik ama 6 ay rayla dükük geçirdim hep bu 3 düşük bi sag çok şükür umarım karnımdakinide dogururumm hatay iskenderunda oturuyorum ben şuan karnımdan igneye başladım kanda pıhtılaşma olasılıgı için bakalım yaaaa allah yardımcımız olsun sizlerede nasip etsin bebişlerrrr.

heparın ıgnesı olarak ne kullanıyorsun bıre yaptırdınmı pırtılaşma ıle ılgılı testeler ben heterızıgotum yaptırdm bu 3 dıyınce aklıma keske tahlıl yaptırsaydı dıye gectı ve sen yazmıssın ne kullanıyorsun ıgneyı ben de kullanacam ne zaman başladın neler kullandın bu gune kadar ben b 12 ve folık plusa başladım 1 hafta oldu daha onuda saglık ocagına yazdırdım hehehe bugun doktora gıttım hc bırsey vermedı bana tekarar gıecem başka doktora bu arada doktor bana 8 ay korunacaksın dedı ben de dedım kı zaten 8 ayımdayım dedım lafını degıstırdı 1 yıl dedı adam yahu manyak ben ondan cok sey bılıyorum soyledım kan pırtılaşmaarına baktı oylesıne bana su var su yok demedı bıle fazılet hnm gozukeym dedım o yoktu randevu alınacakmış ondan erkek vardı tufan mı neydı adı kızlar adam cok dengesızdı ben ondan cok sey bılıyorum

Kübracım geçmiş olsun canım.Havaların güzelliğine aldandık fena yakalandık bende tam manasıyla toparlanmıs değilim.Dikkat etmek lazım :)

Kızlar birde ben en sonki doktor muayeneme gittigimde doktora tedirginliğimi belirttim.Neden bu kadar streslisin dedi bende daha önce mol oldugum için korkuyorum parsiyel olabilirmiş dediniz kalbinin durmasından cok korkuyorum dedim oda durması için bir neden yok yıldırım aynı yere 2 defa kolay kolay düşmez dedi (molle ilgili) :) Bilginiz olsun :23:
Hafiften tedirginim yine.Yarın 2li sonuçlarımızı alıcaz Rabbim yanımızda olsun inşallah güzel sonuçlarla döneriz bakalım.Gece uyuyabilirim umarım :15:

Back