Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

canım guzel haberlerle gelırsın nsallah hemen gelınce bıldır bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben de gıttım doktora adam dedıkı 8 ay beklemen lazm dedı ben de dedım kı zaten 8 aydayım 1 sene bekle dıye dondu bısey kalmamış dedı

clexan kulanıyorum evet yaptırdım ama bişey çıkmadı ddi doktor her ihtimale karşı igneyle başlıyacagız dedi ben önceki düşüklerimde hep bebe aspirini 80 lik kulandım doz az geldininden igne dedi çözüm igne clexan 0 4 bakalım inş faydası görürüm hem hemen başladım adet tarihim 20 şubat igneyede o gün başladım benim bebekler 1 ay 10 günlük oldugunda kanamayla başlıyor sonrası hüzün folik asit bebek aspirini 100 lük ve igneye başladım ben doktora gitmeden aspirine başladım hamile olma ihtimalinden dolayı korunmuyorduk diye iyide olmuşşş doktor öyle dedi

günaydınlar herkese burcu sonuclarını aldımmı hayırlısıyla gel inşşşşşşşş

Kızlar sonuçları aldım çok şükür normalmiş.3lü test yapılmayacakmıs ama doktor 4lü yaparız dedi.Zaten 2li testte dowm sendromuyla alakalıydı 4lüde onunla ilgili bir testmiş bişey anlamadım açıkcası :26:

çok geçmişi olsunnn canım yaa iyileş dön aramıza biran öncee valla senin sohbetini arıyorumm bak geçen aya göre bugün adet olmam gerektiii gelen gidenn yokkk inşallah bebiş müjdemi verrim buralarda ol....

Sağol canım ya,bu yaşıma kadar bu kadar agır bir grip geçirmemişdim.4 gündür başımı kaldırımamıyorum.kızımda surekli ateşli.o iyi olsun ben gene hasta kalayım:2:
kötü bir salgın var dikkat etmek lazım.
şimdi bugun salı varmı sende bir durum?regl oldum deme

sağol canım bu hastalığa gebe iken yakalanmakda eminim ayrı bir zordur.rabbim herkese şifa versin.
sonucların temiz cıkmış cok ama cooooooooooooooooooooooooook sevindim.hadi bakalım adım adım yaklasıyorsun sona dogru kaldı 6 ayın
diğer bütün sonuclarında Allahın izniyle temiz çıkacak...
yakındada küçük tekmeler hissedeceksin.dünyanın en muhteşem duygusu

suna bu arada varya psikopata bağladım

neden bliyormusun
sizin oralara geliyorumya bu aralar iğne için yada muayene için.mesela bir kadın goruyorum yanında 3 yasında erkek bir cocuk acaba diyorum bu suna olabilirmi

sonrada kendime işde böyleee gülüyorum

bu bilgisayara bakınca gözlerim yerinde cıkacakmış gibi agrıyor,başımda zonkluyor:2:

en iyisi ben cıkayım gene sonra girerim

EĞER ÇOCUĞUNA DUR YAPMA DİYE BAĞIRIYOSA KESİN benimdir :)

yok canım şuana kadar bir belirti yok ama akıntımm var hatta dün oldum oldum sandım gittim baktım bişicikler yok şükürrr ama olucakmışım gibi hissediyorumm o yüzdende vitrini temizledimmm mutfak dolapları buzdolabı falan hep temizledim vallaaa....

varsada yoksada allaha emenat napıyım bekle bekle psikolojim bozulduuu... gece bir an uyanıyorummm hemen aklıma geliyorrr bütün zaten aklımda en iyi uğraşıocak bişiler bulmakkkk birazdanda balkonu temizliyip çamaşır ascam valla....

buralarda nereye geliyorsun ki canımmmm belkide yan yana geçtikkk

Cerenciğim allah şifa versin canım yaa o şimdi yemekde yemez halide yokturrr.....

ben tam 3 gebelik gecirdim ilki mol sonra düşük düşüğü evde yaptığım için patolojiye gönderemedim sonra kızım oldu yani molden sonra

buralarda nereye geliyorsun ki canımmmm belkide yan yana geçtikkk

Cerenciğim allah şifa versin canım yaa o şimdi yemekde yemez halide yokturrr.....

şimcikkk sunacıgım dün yazmışdım ama demek ki okumamışsndedimya sizin ordaki medicanaya birde bölge hastanesine geldik diye

evet minik kelebegim yemek de yemiyor,çok zor durumdayım:2:
bu halimle onu parka götürüp 1-2 lokma ancak yedirebiliyorum.

birde sunacığım benim adım kübraaaaaa ceren kızım adıhani cerencigim diye yazmıssına o bab-dan

bu arada sende kaptırmışsın kendini temizliğe,en iyisi valla bende iyileşeyim girişecegim güzel bir bahar temizligine

yarın çarşamba büyük günün bakalım ne olacak.
Allah gönlünden geceni versin canım...

bu arada suna ben maalsef bu ay yumurtlama günlerimi geçirdim son gün yarın:2:

malum fena grip olduk ya:2::2:

bundada vardır bir hikmet...bu bir işaret olmalıtam niyet ettim korunmayı bıraktım grip olduk hemde hiç olmadıgımız kadar kötü hasta olduk ve iyileşemiyoruz bir turlu...

hakkımızda hayırlısı olsun...

inşallah nisan ayım boş geçmez,yada bu ay bana bir sürpriz yapar...
gerci ben bayada bir ilaç kullandım gripim diye ama...
neyse hayırlısı bakalım..

yok canım ben med,cana okuduöda oraya ben yakın değilim belki dedim iğne için dudullu yakınlarına gelmişsindir diyeeee sordumm... oralarda beni aramasın gözlerinn....

adını biliyorum cerenciğim diye zaten kızından bahsederek yazdım....

son gün falan dinleme yap belki tutarrrr.... Canım kısmette kaderde varsaa birgünde yeter....

inşallah en kısa zamanda kendinizi toparlarsınızzz.... Kübracım ve cerenciğim :)

Benim regli yok akıntı falan var bel ağrım çok fazla ama....İşte yaptım heralde ondannn

hımmmmm medicanada sizin orda degil demek ki,orası ümraniyeye ordan baglantı kurmuşdum

ama şimcikk sunacım iyice kavradım senin dudulluya yani buraya daha yakın oldugunu

evet canım son durum nedir?bugun carsamba varmi bir seyler

haydi bakalım güzel haberler bekliyorum senden

sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Helal olsun başardın walla

ya bilemiyorum dün çok ev içi yaptım çok yorulmuştumm oğlumu babasına verdim topikleri okuyordummm ki hemen çıkanlar olmuş bende dün sabahdan aldım ama cesaret edemedim dünde yaptım yattım uyuya kalmışımmm eşimle oğlum geldiğinde kalktım ki bi baktım böle eşime gösterdim oda dedi çift çizgiii sabah hemen kalktımmm kan verdimmm hala emin değilim....
adette olmadımmm inşallah kandada çıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…