- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #2.881
Kübracım geçmiş olsun canım.Havaların güzelliğine aldandık fena yakalandık bende tam manasıyla toparlanmıs değilim.Dikkat etmek lazım :)
Kızlar birde ben en sonki doktor muayeneme gittigimde doktora tedirginliğimi belirttim.Neden bu kadar streslisin dedi bende daha önce mol oldugum için korkuyorum parsiyel olabilirmiş dediniz kalbinin durmasından cok korkuyorum dedim oda durması için bir neden yok yıldırım aynı yere 2 defa kolay kolay düşmez dedi (molle ilgili) :) Bilginiz olsun
Hafiften tedirginim yine.Yarın 2li sonuçlarımızı alıcaz Rabbim yanımızda olsun inşallah güzel sonuçlarla döneriz bakalım.Gece uyuyabilirim umarım
heparın ıgnesı olarak ne kullanıyorsun bıre yaptırdınmı pırtılaşma ıle ılgılı testeler ben heterızıgotum yaptırdm bu 3 dıyınce aklıma keske tahlıl yaptırsaydı dıye gectı ve sen yazmıssın ne kullanıyorsun ıgneyı ben de kullanacam ne zaman başladın neler kullandın bu gune kadar ben b 12 ve folık plusa başladım 1 hafta oldu daha onuda saglık ocagına yazdırdım hehehe bugun doktora gıttım hc bırsey vermedı bana tekarar gıecem başka doktora bu arada doktor bana 8 ay korunacaksın dedı ben de dedım kı zaten 8 ayımdayım dedım lafını degıstırdı 1 yıl dedı adam yahu manyak ben ondan cok sey bılıyorum soyledım kan pırtılaşmaarına baktı oylesıne bana su var su yok demedı bıle fazılet hnm gozukeym dedım o yoktu randevu alınacakmış ondan erkek vardı tufan mı neydı adı kızlar adam cok dengesızdı ben ondan cok sey bılıyorum
Kızlar sonuçları aldım çok şükür normalmiş.3lü test yapılmayacakmıs ama doktor 4lü yaparız dedi.Zaten 2li testte dowm sendromuyla alakalıydı 4lüde onunla ilgili bir testmiş bişey anlamadım açıkcası :26:
çok geçmişi olsunnn canım yaa iyileş dön aramıza biran öncee valla senin sohbetini arıyorumm bak geçen aya göre bugün adet olmam gerektiii gelen gidenn yokkk inşallah bebiş müjdemi verrim buralarda ol....
Kübracım geçmiş olsun canım.Havaların güzelliğine aldandık fena yakalandık bende tam manasıyla toparlanmıs değilim.Dikkat etmek lazım :)
Kızlar birde ben en sonki doktor muayeneme gittigimde doktora tedirginliğimi belirttim.Neden bu kadar streslisin dedi bende daha önce mol oldugum için korkuyorum parsiyel olabilirmiş dediniz kalbinin durmasından cok korkuyorum dedim oda durması için bir neden yok yıldırım aynı yere 2 defa kolay kolay düşmez dedi (molle ilgili) :) Bilginiz olsun
Hafiften tedirginim yine.Yarın 2li sonuçlarımızı alıcaz Rabbim yanımızda olsun inşallah güzel sonuçlarla döneriz bakalım.Gece uyuyabilirim umarım
suna bu arada varya psikopata bağladım
neden bliyormusun
sizin oralara geliyorumya bu aralar iğne için yada muayene için.mesela bir kadın goruyorum yanında 3 yasında erkek bir cocuk acaba diyorum bu suna olabilirmi
sonrada kendime işde böyleeegülüyorum
suna bu arada varya psikopata bağladım
neden bliyormusun
sizin oralara geliyorumya bu aralar iğne için yada muayene için.mesela bir kadın goruyorum yanında 3 yasında erkek bir cocuk acaba diyorum bu suna olabilirmi
sonrada kendime işde böyleeegülüyorum
buralarda nereye geliyorsun ki canımmmm belkide yan yana geçtikkk
Cerenciğim allah şifa versin canım yaa o şimdi yemekde yemez halide yokturrr.....
şimcikkk sunacıgım dün yazmışdım ama demek ki okumamışsndedimya sizin ordaki medicanaya birde bölge hastanesine geldik diye
evet minik kelebegim yemek de yemiyor,çok zor durumdayım:2:
bu halimle onu parka götürüp 1-2 lokma ancak yedirebiliyorum.
birde sunacığım benim adım kübraaaaaa ceren kızım adıhani cerencigim diye yazmıssına o bab-dan
bu arada sende kaptırmışsın kendini temizliğe,en iyisi valla bende iyileşeyim girişecegim güzel bir bahar temizligine
yarın çarşamba büyük günün bakalım ne olacak.
Allah gönlünden geceni versin canım...
bu arada suna ben maalsef bu ay yumurtlama günlerimi geçirdim son gün yarın:2:
malum fena grip olduk ya:2::2:
bundada vardır bir hikmet...bu bir işaret olmalıtam niyet ettim korunmayı bıraktım grip olduk hemde hiç olmadıgımız kadar kötü hasta olduk ve iyileşemiyoruz bir turlu...
hakkımızda hayırlısı olsun...
inşallah nisan ayım boş geçmez,yada bu ay bana bir sürpriz yapar...
gerci ben bayada bir ilaç kullandım gripim diye ama...
neyse hayırlısı bakalım..
Eki Görüntüle 377285
dün gece yaptım yorumu sana bırakıyorummm ben daha önce idrar testi hiç yapmamıştım.....
sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNHelal olsun başardın walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?