• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

burcu sendede mi böyle olmuştuuu....

Hayırlısı olsun inşllah canım benim.Büyük bir ihtimalle var gibi.İnşallah bu sefer sağ salim kucagına alman nasip olur.Benim adetim 5 gün geçtiginde seninkinden bile çok silikti seninki masallah belli etmiş bile kendini :) Hadi kan sonucunda cıksında bir bakalım değerine keseyi görecegin bir değerse hemen koş hastahaneyeee :32: :32: :32: :32:

Hayırlısı olsun inşllah canım benim.Büyük bir ihtimalle var gibi.İnşallah bu sefer sağ salim kucagına alman nasip olur.Benim adetim 5 gün geçtiginde seninkinden bile çok silikti seninki masallah belli etmiş bile kendini :) Hadi kan sonucunda cıksında bir bakalım değerine keseyi görecegin bir değerse hemen koş hastahaneyeee :32: :32: :32: :32:

değerlerim normal seviyede çıkarsa ben hastaneye hemen gitmeyi düşünmüyorum canımmm....

şuanda hesaplayıcılar 28 günden hesaplıyor tam 4 haftalık görünüyor ama eğer bebek varsa 4+2 olması lazım (26 günde 1 olduğum için)

yani benim aklımı kurcalayan kaç dakikada çıktı o yüzden sevinemedimmm kanda göriyim çığlıkları basıcaammmm

sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmmmm çoook mutluuuu oldummm
canim benim tebrik ederim hamilesinnn:46::46::46:

benimde iki gebeliğimdede senin gibi dayanamyıp erkende yaptıgımda silik cizgi çıkmışdı:21:

1 hafta sonrada tam çizgi çıkmışdı.
valla bravo kanda vermişsinn:46::46:
yüksek ihtimalle gebesin hayatım,bak bugunde geçti regl olmadın
valla kendim gebeymiş gibi mutluu oldum:21::21::21::21:

rabbim 9 ayıda sağ salim atlatmanı nasip eder inşallah...
gaza geldim benim içinde bugun son gün bakalım nolucak...
son günde tutarmi bilemme ama:18::18:

ya bilemiyorum dün çok ev içi yaptım çok yorulmuştumm oğlumu babasına verdim topikleri okuyordummm ki hemen çıkanlar olmuş bende dün sabahdan aldım ama cesaret edemedim dünde yaptım yattım uyuya kalmışımmm eşimle oğlum geldiğinde kalktım ki bi baktım böle eşime gösterdim oda dedi çift çizgiii sabah hemen kalktımmm kan verdimmm hala emin değilim....
adette olmadımmm inşallah kandada çıkarr

ya vallahi suna pes ne diyeyim sana,e hadi akşama kadar test yapmadın oyladın kendini ama sonra yaptın,hadi yaptın yaptın neden 5 dk beklemdin ki:19:

ben olsam varya yerimde duramazdım:27:

ayy neyse yarın belli olacak nasıl olsa:49:

neyse gebeliğinin ilk ayında ince temizliğide yaptın,ilerde ağırlaşır hiç yapamazdın:9::9:

:nazar::nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan korusunnnn:nazar::nazar::nazar:

inşallah gebesindir,ki bence gebesin:49::49:

inşallah en kısa zamanda bende böyle güzel haberimi alırım:34:

bendekide şans,ola ola tam yumurtlama zamanımda grip oldum:19:

bugunde son gün,herhalde zırt diye tutmaz son günde:26:

millet butun yumurtlama günlerini deniyor,zor tutuyor

gerçi belkide tutar kim bilir:18::18:

saol canım güzel dileklerin için ama valla ben senin kadar sevinemedimm kim gördüyse hamilesin diyorr ama ben bir türlü kanda görmeden inanamıycammm vallaa biran önce sonuç çıksada bende varmı yokmu emin olsaaaaa eşime hemen haber versemm.....

haklısın sunacımm kanda görmen seni daha çok mutlu eder ve dahada emin olursun...

ama bence hamilesin,düşünsene bugun regl olman gerekmiyormuydu ama olmadın,hatta gecen sefer daha erken olmuşdun..

hakkında hayırlsı olsun canım...:49::49:
bebişimizde hayılır uğurlu olsun inşallah:49::49:

haklısın sunacımm kanda görmen seni daha çok mutlu eder ve dahada emin olursun...

ama bence hamilesin,düşünsene bugun regl olman gerekmiyormuydu ama olmadın,hatta gecen sefer daha erken olmuşdun..

hakkında hayırlsı olsun canım...:49::49:
bebişimizde hayılır uğurlu olsun inşallah:49::49:

evet ama ne bilim ya hala o sevinci yaşayamadımmmm çünkü daha önce hiç idrar testi yapıpda böle çıkınca hamile olduğumu öğrenmedim yaaaa ondan heraldee....

kan sonucuna bakıyom ama daha kaydım bile yapılmamışşşş yarın çıksa ne güzel olur yaaa

sunacım idrar testinde boşuna çizgi çıkmaz
su anda cok gecmediği için adetinin üzerinden silik cıkmış
haftaya salı falan yapsaydın tam net cıkacakdı
kendimden biliyorum canım,bende pek meraklı melahattım
daha reglım gecmenden yapardım test
aynı seninkisi gibi cıkardı:27::27:

amma velakin şu anda senin yerinde bende olsam kan testimi almadan çok fazla emin olamazdım:21::21:

evett herkesde böle çıkıyormuşşş silikkk şekildee....

bende erken davrandım çıkıcağını pek düşünmedimm.... Sadece merakıma yenik düşüp yaptımmm...

İnşallah kandada böyle pozitif bi sonuç çıkarda benimmm bayramım olurrrr....

çıkar canım inşallah güzel bir sonuc cıkar

sonra 1,5 aylıkken dopplerede girersin iyice rahatlarsın

bakalım mol geçirmiş biri olarak senin doktorun nasıl takip yapacak

bizi evhamlandırıp duruyorlardı,bu gebelik sürecindede gecerli olacakmı acaba
titizlikle duracaklarmı,sözde haftalık bethcg falan bakacaklarmış

bendede göreceğiz ne kadar titiz davranıyorlar

çıkar canım inşallah güzel bir sonuc cıkar

sonra 1,5 aylıkken dopplerede girersin iyice rahatlarsın

bakalım mol geçirmiş biri olarak senin doktorun nasıl takip yapacak

bizi evhamlandırıp duruyorlardı,bu gebelik sürecindede gecerli olacakmı acaba
titizlikle duracaklarmı,sözde haftalık bethcg falan bakacaklarmış

bendede göreceğiz ne kadar titiz davranıyorlar

bakalım ama ben hemen hamileysem doktora gitmeyi düşünmüyorum canımmmm

7. haftayı falan beklerimm kese kalp atışı falan tamamen olsun öleee....

sonra özelle bir yere gider dopplere girerimm....

Back