• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

artık şansa kalmış canım ya:ssz:
ama ben gün aşırı diye biliyordum,2 günde bir değil:53:

birde benim merak ettiğim bir konu var ki oda şu;
araştırmalarıma ragmen bir turlu netlestıremıyorum kafamda...
şimdi ben bugun gebe kalsam,aşagı yukarı 15 gun sonra reglım gecıkecek 20.gunde gebe oldugum anlasılacak doktora gidecegım.ama doktor bana sen bir aylık gebesin diyecek:53:

iki gebeliğimdede böyle olmuşdu...
yani 15 gun nasıl 1 ay oluyor anlayamıyorum,ustelık o kadar okuyup arastırmama ragmen:31::31:

artık şansa kalmış canım ya:ssz:
ama ben gün aşırı diye biliyordum,2 günde bir değil:53:

birde benim merak ettiğim bir konu var ki oda şu;
araştırmalarıma ragmen bir turlu netlestıremıyorum kafamda...
şimdi ben bugun gebe kalsam,aşagı yukarı 15 gun sonra reglım gecıkecek 20.gunde gebe oldugum anlasılacak doktora gidecegım.ama doktor bana sen bir aylık gebesin diyecek:53:

iki gebeliğimdede böyle olmuşdu...
yani 15 gun nasıl 1 ay oluyor anlayamıyorum,ustelık o kadar okuyup arastırmama ragmen:31::31:

senin tam olarak kaçıncı gün hamile kaldığın tespit epilemediği için son adet tarihinde itibaren sayılarak hesaplanıyor canımmm

kist yoktu 2 defa kan talili yapıldı gebelikte yoktu bilmiyorum eeeeeee sizler nasılsınız yazamadım kaç gündür çok canım sıkkındı

tamamda belki son dakikada gebe kalmısdır yani regl olmasına 4 gun kala.
o zaman 2 aylık bir bebegın çapını ölçerken,eğer buyuk degılse kucuk dememeleri lazım.
sonucda reglen hemen sonramı yoksa dıger regle mi yakın gebe kalındıgı bılınmıyor ise
neyse bu konu benım hep kafamı kurcalamısdır:27::27:
kafam basmıyo bu konuya bir türlüü:27:

molumnerdeyse bir ay gecti olmayalı adet hem hamile değilim birde adet olmuyorum ona canım sıkıldı neyse yeni umutlar yeşerdi allahın izniyle inş hepimiz tekrar anne olcaz çocuklarımıza kardeşler nasip olcak inşşşşşşşşşşşş kızlar birşey duydum ve şuan uygulamaktayım inş vesile olur yakı bir büyüğümüzden sırtıma yakı yapıştırmamı istedi 2 gün kalcak dünden beri uyguladım

molumnerdeyse bir ay gecti olmayalı adet hem hamile değilim birde adet olmuyorum ona canım sıkıldı neyse yeni umutlar yeşerdi allahın izniyle inş hepimiz tekrar anne olcaz çocuklarımıza kardeşler nasip olcak inşşşşşşşşşşşş kızlar birşey duydum ve şuan uygulamaktayım inş vesile olur yakı bir büyüğümüzden sırtıma yakı yapıştırmamı istedi 2 gün kalcak dünden beri uyguladım

yakı ne işe yarıyor ki?

bant şeklinde ve normalde ağrılara iyi geliyor bilinmeyen bir şekilde gebeliğede yardımcı oluyormuş

bant şeklinde ve normalde ağrılara iyi geliyor bilinmeyen bir şekilde gebeliğede yardımcı oluyormuş

bende duydum ve yapmıştım dıyer hamıleleıgımde hatta ayak altınıza bugü surun ve corap gıyıp yatın akşam adı aklıma gekmedı bugunun hnı grıp olunca havluyla koyarız ya bhar neyse aklıma gelınce derım brde ayak altına masaj derım butun organlar ozellıkle ayak altından gecermş damarları demınde gezerken yumurta kalıtesı yapan şeker ılacı varmıs metformin dıye yumurta ya ıyıyımış sımdı rahatsızım pek arastıramadım sızler arastırın canlarım

Yine kimsecikler yok :1: kızlar nerelerdesinizz ? ? ? Bugün hava cok güzeldi bol bol gezdik :1: Fena yorulmusum gözlerim kapanıyor.Bir bakınayım dedim.

Son düzenleme:
cnm bnm seni çoooookk iyi anlıyorum ben 9 ay boyunca yaşadım o korkuları emin ol hiç geçmio her kontrole gittiğimde içim bi hoş olurdu bişey dicek diye..ama rabbimin bu günleride varmış bebeğim şuan kucağımda ve hiç durmuo:emir_bebek: 1.5 aydır gece uykusunu unuttum ruh gibi geziyorum sana tavsiyem çok uyuuuu sonra mumla arıcan bu günlerini.. eskisi gibi giremiyorum siteye kızım müsade etmio allaha emanet olun..

Maşallah bebişine annesine büyümüş.Her bebegin uykusu farklı oluyor işte Allah yardım etsin.Rabbim bizlerede o günleri göstersin inşallah.Bende seni merak ediyordum iyi oldugunuza cok sevindim bebişini bizler için doyassıya öp kendinize çok iyi bakın.

evet cnm malesef adet oldum....
bir dahaki aya inş...:34:

Evet canım Rabbim senin hakkında en hayırlı zamanın gelmesi için bekletiyordur.Sakın üzülme olurmu? Dahada cok uumut dolu ol derslerine odaklan güzelce herşey olacagına varırmıs.Herşey Rabbimin elinde biliyorsun bol bol dua et hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Yumurta takibide yaptırabilirsin bak çok şükür adet olabiliyorsun sağlıklısın inşallah gelecek ay olacak :16:

burcucum maşallah iyi geziyon valla piknikler gezmeler falan aman dikkat...
takmıyorum artık spor iyi geliyor spordan sonrada ders çalışıyorum..gün bitiyor..bu hafta akşam vardiyasındaydım.dersler biraz aksadı..
artık önümüzdeki hafta inşllah...bu arada baya sıkılaştım artık kilo vermeye doğru gidiyorum..artık sarkan bir göbeğim yok...

birde artık karnın çıkmaya başladımı???

Son düzenleme:
canım nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor herşey yolundadır inşşşşş

çok şükür yolunda canım.Bildiriyorum buraya okuyorsundur belkide.Sen nasılsın epeydir yoktun? Neler yapıyorsun?

burcucum maşallah iyi geziyon valla piknikler gezmeler falan aman dikkat...
takmıyorum artık spor iyi geliyor spordan sonrada ders çalışıyorum..gün bitiyor..bu hafta akşam vardiyasındaydım.dersler biraz aksadı..
artık önümüzdeki hafta inşllah...bu arada baya sıkılaştım artık kilo vermeye doğru gidiyorum..artık sarkan bir göbeğim yok...

birde artık karnın çıkmaya başladımı???

Tüm hafta boyunca evde insanın canı sıkılıyor sagolsun eşim h.sonları birkaç yere götürüyor işte.Azıcık hava alıyorum iyi geliyor.
Sporman yapman cok iyi vücudun dinç olur,sıkılaşır hemde sosyal aktivite keşke bende yapabilseydim.Hamiş olana kadar devam et derim.Yerinde olmak isterdim :)
Okulunun bitmesine sanırım az kaldı inşallah görevine başladıgın günleride görürüz.Sen bize lazımsın çocuk gelişimi konusunda :D
Benim zaten epeyce bir göbeğim wardı ama daha hamileliğe dair bir göbek çıkması yok.2 kilo almısım :) eski kıyafetlerim oluyor hala demekki bebiş daha belli etmemiş kendini sanırım 16.cı haftadan sonra göbek cıkmaya başlarmıs.Bugünlere geldiğime hala inanamıyorum cok şükür diyebiliyorum.Hala korkum var bişey olacak diye.ama hayırlısı artık Rabbim ne dediyse o.Bu duyguları sizlerde yaşayın çok istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucagını göbüşünü boş bırakmasın.(amin)

Son düzenleme:
burcu uğraşıp duruyorum evet seni aradada olsa mutlaka takip ediyorum benim tedavilerim devam ediyorda bir sonuç yok hayırlısı

Back