Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

sevındım burcucum allah tamamına erdırır ınsallah hersey yolunda gıder

bende sana katılıyorum canımm... bu ay bende çok istemiştimmm çokta ümitliydim ama regli olucak gibiyimmm bende.... Rabbim ne zaman hayırlısıyla gönderecekse biz ozamana kadar sabırla bekleyelim....
rabbim bizi göriyor duyuyorr dualarımızı eksik etmeyelimmm.... Yeterr!

cnm bnm seni çoooookk iyi anlıyorum ben 9 ay boyunca yaşadım o korkuları emin ol hiç geçmio her kontrole gittiğimde içim bi hoş olurdu bişey dicek diye..ama rabbimin bu günleride varmış bebeğim şuan kucağımda ve hiç durmuo 1.5 aydır gece uykusunu unuttum ruh gibi geziyorum sana tavsiyem çok uyuuuu sonra mumla arıcan bu günlerini.. eskisi gibi giremiyorum siteye kızım müsade etmio allaha emanet olun..

iyiyim canım seni sormalı nerelerdesin....b12 ayrı bir ilaç değil canım folik plus 4 vitamin içeriyor ya onlardan biri sanırımmm...

sorma canım ya grip olduk ailecek:2:
buna ragmen kızımla bugun asya parka gittik.orda oda süsleri satan bir yer var,fosforlu yıldızlardan sipariş etmişdim.gelmiş onu aldım.sonrada burdaki komsular cardakta toplanmıslar,bende icabet ettim
yaa ben açıkcası güneşi görünce evde duramıyorumkışın acısını cıkartıyorum...

şimcik canım ben şimdi folik plus alsam onun içindede b12 de var deglmı?yarın eczaneden ne diye isteyeyım

benimde bugün canım çok sıkıldı keşke söyleseydin asya parka bene gelirdimm....

eczane danışşşş o söyler zaten....

tühhh gelebilecegını bilsem sorardım
ama havalar artık ısındı.asya parkada yada herhangi bir yerede haftaya gideriz
hatta sık sık buluşuruzda
folik asit mevzusuu doktora sordum hala tık yok

Benimde bugun yumurtlama günüm.eskiden hiç ayırt edemezdim anlamazdımda.ama bugun tam anlamıyla kanalize oldum ve yumurtlama zamanında ki kasık agrılarını ömrü hayatımda
ilk defa hissettim

birde sunacımm sen nasıl anlıyorsun regl olacagını

ben pek anlayamıyorumda,belkide olmassın

valla bugün sıkıntıdan patladımmmm keşke söyleseydin neyse artık birdahi sefere

valla eskiden pek anlamazdım ama kürtajdan sonraaa ağrı oluyor heralde ya ne biliyim psikolojikmi ne haftaya olmam lazım iştee

ama geçen ay 23. günü gibi lekeler gelmiştiii 26. günde tam olmuştummmm....

Bugün 23. günüydü bişici yok allah şükürrr inşallahhhh 9 ay 10 günnnn yok olurrrr :)

bir yanım meraktan çatlıyorrrr bi yanımda kendini o kadar kaptırma diyoooo kasık ağrılarım var çünkü....

keşke söyleseydimmm yaa

birdahakinde muhakkak haberleşiriz

sunacgım hakkında hayırlsıı olur insallah.bakarsın bu kasık agrıları gebelik habercisidir
o yüzden son dakikaya kadar umudumuz var

keşke söyleseydimmm yaa

birdahakinde muhakkak haberleşiriz

sunacgım hakkında hayırlsıı olur insallah.bakarsın bu kasık agrıları gebelik habercisidir
o yüzden son dakikaya kadar umudumuz var

haftaya çarşambaya kadar olmuş olmam gerek inşallah olmam ama ne bilimmm ya belirsizlik işte bir ağrı oluyor diyorum oldumm galibaaa tuvalete gidiyorum yok bişi

seviniyorummmm....

Ama bu ay çok stresli geçirdimmmm.... Tutmazsa bir daki ay kendimi bu kadar kaptırmıycammmm.....

bu gebelikte en önemli şey stresden,kaygılardan uzak durmak.ama bizim onu becerebilmemiz ne yazık ki imkansız.

eminim biz 9 ay 3,5 atıcagız

iyi bak senin çarşambaya 5 gün kalmış,benimkisine daha 15 gün var

gercı bugun yumurtlama gunum ama ben ölüyorum grıpten zor artık

iyi bak senin çarşambaya 5 gün kalmış,benimkisine daha 15 gün var

gercı bugun yumurtlama gunum ama ben ölüyorum grıpten zor artık

zaten yumurtalama bugün şu gün olcak diye tam bir şey yok sen adetinden sonra 10. günle - 20 . gün arası 2 günde 1 ilişkiye girersen ilk aydan tutma ihtimali %25miş....

hayırlı akşamlar ilk defa 46 günde adet oldum bu ay ne oluyo bilmiyorum:44: normalde ben 25 günde bir adet olurum bu ay böyle oldu olana kadar hem bitki cayı birde ilaç kulladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…