- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #2.821
Geldim kızlar çok şükür bugünde o doktor kapısından yüzüm gülerek cıktım.Ense kalınlıgı normal cıktı kan tahlilide haftaya çıkacakmıs inşallah oda temiz çıkar.Haber vereyim dedim darısı tüm isteyen ve bekleyenlere.Bugün hepimiz için dua edicem.Rabbim kabul eylesin.(amin)
merhaba kızlar;
hepinizine hayırlı cumalar...rabbim bugün bütün dualarınızı kabul etsin.
Rabbime çok dua ediyorum hayırlısı sağlıklısı olsun diye bu mübarek günde çocuk sahibi olmak için şuan hayırlı olmayacağını anladım. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır diyorum.Artık üzülmüyorum çünkü illa olsun demiyorum...Rabbime sığındım bekliyorum. Kurumuş dallara can veren rabbim benim gibi aciz bir kuluna küçük bir canmı vermeyecek benim umudum çok büyük birgün olucak inanıyorum.
rabbim eşimin ve burada çocuk sahibi olmak isteyen bütün anne adaylarımızın dualarını ve benim dualarımı kabul et..AMİN.
sevındım burcucum allah tamamına erdırır ınsallah hersey yolunda gıder
Agunescim canım bende cok az bulantı oldu demiştim ama oldugundada tam oluyordu 1 gün boyunca yemek yemedigimi bilirimAllah yardımcın olsun zor ama sonunda mutluluk war cok şükür Allahımıza çekecegimiz yeterki bulantı olsun.Beyaz leblebi iyi derler yada doktoruna danıs mideyi hafifletici tabletler warmıs onlardan verir az rahatlarsın genelde 14ten sonra geçermiş az daha dayan caınım benim.Bebiş senin depolardan besleniyormus o konudadada endişe etme.
Bugün cuma.Herkese hayırlı cumalar kızlar.Rabbim bugün edilen tüm duaları kabul eyler inş.
Bizim için bugün yine stresli başladı.Doktor yolculuğu malum.En büyük endişem kalbi atıyormu yasıyormu... İnşallah yaşıyordur yavrum gittikçe bağlanıyorum sanki Rabbim yarı yolda kimseyi bırakmasın(amin) 2li testimizde yapılacak okadar büyümüşüz demekki :) Hayrlısıyla bu testide sağ salim geçmek nasip olsun.Anneliğin kıymetini yavaş yavaş anlıyabiliyorum.O doktor kapısında neler düşünüyorum nelerrr ahhh bir anlatsam sizlereçok korkuyorum ters bişey duyacagım diye ama biraz güçlü olmak zorundayım Rabbim ne dediyse o olacak.Allaha emanet yavrum.Öğlene kadar gelmiş oluruz sanırım.Hayırlı ve saglıklı haberlerle dönmem nasip olsun inşallah. Girdiğim o doktor kapısından yüzüm gülerek cıkayım hevesimi yarıda bırakmaaaa Rabbim sen yardım et! :2: :2: :2:
Cok sagolasın canım.
Zeliha canım k bakma tam mesajını anlıyamadım adetmi oldun?
sunacıgım nsılsın canım?b 12 derken ayrı bir ilaç mı o?benim haberim yokkkda
iyiyim canım seni sormalı nerelerdesin....b12 ayrı bir ilaç değil canım folik plus 4 vitamin içeriyor ya onlardan biri sanırımmm...
sorma canım ya grip olduk ailecek:2:
buna ragmen kızımla bugun asya parka gittik.orda oda süsleri satan bir yer var,fosforlu yıldızlardan sipariş etmişdim.gelmiş onu aldım.sonrada burdaki komsular cardakta toplanmıslar,bende icabet ettim
yaa ben açıkcası güneşi görünce evde duramıyorumkışın acısını cıkartıyorum...
şimcik canım ben şimdi folik plus alsam onun içindede b12 de var deglmı?yarın eczaneden ne diye isteyeyım
birde sunacımm sen nasıl anlıyorsun regl olacagını
ben pek anlayamıyorumda,belkide olmassın
keşke söyleseydimmm yaa
birdahakinde muhakkak haberleşiriz
sunacgım hakkında hayırlsıı olur insallah.bakarsın bu kasık agrıları gebelik habercisidir
o yüzden son dakikaya kadar umudumuz var
bu gebelikte en önemli şey stresden,kaygılardan uzak durmak.ama bizim onu becerebilmemiz ne yazık ki imkansız.
eminim biz 9 ay 3,5 atıcagız
iyi bak senin çarşambaya 5 gün kalmış,benimkisine daha 15 gün var
gercı bugun yumurtlama gunum ama ben ölüyorum grıpten zor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?