- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.781
sunacıgımmmm
cumaya randevu alacagım?kesin geliyorsun degılmı canım?ona göre eşime söyleyecegım gelmesin diye...
tamam canım cuma kaçta söylersin....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sunacıgımmmm
cumaya randevu alacagım?kesin geliyorsun degılmı canım?ona göre eşime söyleyecegım gelmesin diye...
8+3 haftalığız benim bir günüm o kadar kötü oldu bende midemi üşüttüğümü düşünmüştüm doktorumu aradım serum takalım dedi tansiyonunu ara ara ölç kontrol et dedi.boş safra çıkarmak ne demek onu hiç duymadım.bebeğim sağlıklı olsunda çekerim ben herşeyi napalım anne olmak kolay değilmiş.senin az kalmış tatlı bir heyecan ve telaş içindesindir şimdi
Maşallah canım gözünaydın pıtpıtlarıda duymussun cok sevindim Genelde mideni boş bırakma az az bişeyler yemeye çalıs bulantıların pek olmaz.Bende pek olmadı ama oldugundada cok çektim bilirim.Allah yardımcın olsun.İnşallah hep böyle güzel haberlerle dönersin.
Ohhh ohhh masallah 31lere gelmişsiniz.Doguma ne kalmıs Bizde 11+3 üz canım cuma günü bizimde randevumuz war inşallah herşey yolundadır.2li yapılacakmıs.Birde ben dün dayanamadım doktora gittim bogazım feci derecede enfeksiyon kapmıs mecburen ilaç tedavisine başlandı bugün biraz gözüümü açabildim verilen ilaçları kadın dogumcuma sordum kullanabilirsin dedi tereddütte kaldım ama içtim b grubu ilaçlarmıs gerçide inş birşey olmamıstır.Yine geldiler bana Şu cuma güününüde bir hayırlısıyla atlatsaydık sonrasında epey bir rahatlayacagım.İnanın hala tadına varamadım sürekli hastayım :) Rabbim başka dert vermesin.
aslında pazartesi yada salı gitcek olmaz mı canım benimde adet o günlerde bende geçerse ya muane olurum ya test yapardımm..... Ama fark etmez sen cuma uygunsan oda olurrr...
ben hasta olacağım galiba tatlı krizlerim başladı iyice ümidim kalmadı bu aydan.....
suna son araştırmalarımda bilmediğim ne öğrendim biliyormusun,kadınlar her ay yumurtlayamabilyormus.adet olunsa dahi
o yüzden ben şimdiden bu aydan hemen olamayacagını çok daha fazla idrak ettim.olursa sürpriz olur benim için...
olmaz ise daha düne kadar büyük hayal kırıklıgı yasarım diyordum ama o konudada kendimi esnettim:))
sağlıklı olsun ne zaman olursa o zaman olsun
umarım seninkisi bu ay tutmuşdur
yalnız sunacıgım bir sorunum var ki oda şu;
eşim afiyete gitmemi istemiyor
sevmiyormuş orayıaslında bende sevmiyorum ne yalan söylüyeyim
senin bildigin bir hastane varmı?bende araştırıyorum şimcikkk
bu yakada çok hastane yok
ben yakınlarda istiyorum.üsküdar,ümraniye falan
bakalım arastırmalarıma devam edıyorum
( nisan yağmurları)havalar sıcacık sanki hazirandayızzz
bende tam sana erdemi soracaktım.ama yazılanlara göre millet pek kötülemiş orayı
yok yokkk ben bir çok kişiden duydumm orası iğrenç yakınlardan örnek veriyim
adet geçikmesi oldu diyee gitmiş adet sökücü vermiş meysem hamileymiş...
yengeminde guatr diye safra kesesini aldılar....
tepeüstündeki komşumuzuda doktor yok diye bekletti adam öldü....
arkadaş orda kürtaj oldu uyutmuşlar kalktığında hala çataltaymışşşşş.... yatağa bile götürmemişler....
bu folik asit acayip iştahımı açdı ne yapsam acaba:26::26: