Agunescim canım bende cok az bulantı oldu demiştim ama oldugundada tam oluyordu 1 gün boyunca yemek yemedigimi bilirim
Allah yardımcın olsun zor ama sonunda mutluluk war cok şükür Allahımıza çekecegimiz yeterki bulantı olsun.Beyaz leblebi iyi derler yada doktoruna danıs mideyi hafifletici tabletler warmıs onlardan verir az rahatlarsın genelde 14ten sonra geçermiş az daha dayan caınım benim.Bebiş senin depolardan besleniyormus o konudadada endişe etme.
Bugün cuma.Herkese hayırlı cumalar kızlar.Rabbim bugün edilen tüm duaları kabul eyler inş.
Bizim için bugün yine stresli başladı.Doktor yolculuğu malum.En büyük endişem kalbi atıyormu yasıyormu... İnşallah yaşıyordur yavrum gittikçe bağlanıyorum sanki Rabbim yarı yolda kimseyi bırakmasın(amin) 2li testimizde yapılacak okadar büyümüşüz demekki :) Hayrlısıyla bu testide sağ salim geçmek nasip olsun.Anneliğin kıymetini yavaş yavaş anlıyabiliyorum.O doktor kapısında neler düşünüyorum nelerrr ahhh bir anlatsam sizlere
çok korkuyorum ters bişey duyacagım diye ama biraz güçlü olmak zorundayım Rabbim ne dediyse o olacak.Allaha emanet yavrum.Öğlene kadar gelmiş oluruz sanırım.Hayırlı ve saglıklı haberlerle dönmem nasip olsun inşallah. Girdiğim o doktor kapısından yüzüm gülerek cıkayım hevesimi yarıda bırakmaaaa Rabbim sen yardım et! :2: :2: :2: