• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Geldim kızlar çok şükür bugünde o doktor kapısından yüzüm gülerek cıktım.Ense kalınlıgı normal cıktı kan tahlilide haftaya çıkacakmıs inşallah oda temiz çıkar.Haber vereyim dedim darısı tüm isteyen ve bekleyenlere.Bugün hepimiz için dua edicem.Rabbim kabul eylesin.(amin)

sevındım burcucum allah tamamına erdırır ınsallah hersey yolunda gıder

merhaba kızlar;:31:
hepinizine hayırlı cumalar...rabbim bugün bütün dualarınızı kabul etsin.
Rabbime çok dua ediyorum hayırlısı sağlıklısı olsun diye bu mübarek günde çocuk sahibi olmak için şuan hayırlı olmayacağını anladım. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır diyorum.Artık üzülmüyorum çünkü illa olsun demiyorum...Rabbime sığındım bekliyorum. Kurumuş dallara can veren rabbim benim gibi aciz bir kuluna küçük bir canmı vermeyecek benim umudum çok büyük birgün olucak inanıyorum.
rabbim eşimin ve burada çocuk sahibi olmak isteyen bütün anne adaylarımızın dualarını ve benim dualarımı kabul et..AMİN.

bende sana katılıyorum canımm... bu ay bende çok istemiştimmm çokta ümitliydim ama regli olucak gibiyimmm bende.... Rabbim ne zaman hayırlısıyla gönderecekse biz ozamana kadar sabırla bekleyelim....
rabbim bizi göriyor duyuyorr dualarımızı eksik etmeyelimmm.... Yeterr!

Agunescim canım bende cok az bulantı oldu demiştim ama oldugundada tam oluyordu 1 gün boyunca yemek yemedigimi bilirim :( Allah yardımcın olsun zor ama sonunda mutluluk war cok şükür Allahımıza çekecegimiz yeterki bulantı olsun.Beyaz leblebi iyi derler yada doktoruna danıs mideyi hafifletici tabletler warmıs onlardan verir az rahatlarsın genelde 14ten sonra geçermiş az daha dayan caınım benim.Bebiş senin depolardan besleniyormus o konudadada endişe etme.

Bugün cuma.Herkese hayırlı cumalar kızlar.Rabbim bugün edilen tüm duaları kabul eyler inş.
Bizim için bugün yine stresli başladı.Doktor yolculuğu malum.En büyük endişem kalbi atıyormu yasıyormu... İnşallah yaşıyordur yavrum gittikçe bağlanıyorum sanki Rabbim yarı yolda kimseyi bırakmasın(amin) 2li testimizde yapılacak okadar büyümüşüz demekki :) Hayrlısıyla bu testide sağ salim geçmek nasip olsun.Anneliğin kıymetini yavaş yavaş anlıyabiliyorum.O doktor kapısında neler düşünüyorum nelerrr ahhh bir anlatsam sizlere :14: çok korkuyorum ters bişey duyacagım diye ama biraz güçlü olmak zorundayım Rabbim ne dediyse o olacak.Allaha emanet yavrum.Öğlene kadar gelmiş oluruz sanırım.Hayırlı ve saglıklı haberlerle dönmem nasip olsun inşallah. Girdiğim o doktor kapısından yüzüm gülerek cıkayım hevesimi yarıda bırakmaaaa Rabbim sen yardım et! :2: :2: :2:

cnm bnm seni çoooookk iyi anlıyorum ben 9 ay boyunca yaşadım o korkuları emin ol hiç geçmio her kontrole gittiğimde içim bi hoş olurdu bişey dicek diye..ama rabbimin bu günleride varmış bebeğim şuan kucağımda ve hiç durmuo:emir_bebek: 1.5 aydır gece uykusunu unuttum ruh gibi geziyorum sana tavsiyem çok uyuuuu sonra mumla arıcan bu günlerini.. eskisi gibi giremiyorum siteye kızım müsade etmio allaha emanet olun..

iyiyim canım seni sormalı nerelerdesin....b12 ayrı bir ilaç değil canım folik plus 4 vitamin içeriyor ya onlardan biri sanırımmm...

sorma canım ya grip olduk ailecek:2:
buna ragmen kızımla bugun asya parka gittik.orda oda süsleri satan bir yer var,fosforlu yıldızlardan sipariş etmişdim.gelmiş onu aldım.sonrada burdaki komsular cardakta toplanmıslar,bende icabet ettim:27:
yaa ben açıkcası güneşi görünce evde duramıyorum:27:kışın acısını cıkartıyorum...

şimcik canım ben şimdi folik plus alsam onun içindede b12 de var deglmı?yarın eczaneden ne diye isteyeyım

sorma canım ya grip olduk ailecek:2:
buna ragmen kızımla bugun asya parka gittik.orda oda süsleri satan bir yer var,fosforlu yıldızlardan sipariş etmişdim.gelmiş onu aldım.sonrada burdaki komsular cardakta toplanmıslar,bende icabet ettim:27:
yaa ben açıkcası güneşi görünce evde duramıyorum:27:kışın acısını cıkartıyorum...

şimcik canım ben şimdi folik plus alsam onun içindede b12 de var deglmı?yarın eczaneden ne diye isteyeyım

benimde bugün canım çok sıkıldı keşke söyleseydin asya parka bene gelirdimm....

eczane danışşşş o söyler zaten....

tühhh gelebilecegını bilsem sorardım:5:
ama havalar artık ısındı.asya parkada yada herhangi bir yerede haftaya gideriz:34:
hatta sık sık buluşuruzda:34:
folik asit mevzusuu doktora sordum hala tık yok:19:

Benimde bugun yumurtlama günüm.eskiden hiç ayırt edemezdim anlamazdımda.ama bugun tam anlamıyla kanalize oldum ve yumurtlama zamanında ki kasık agrılarını ömrü hayatımda
ilk defa hissettim:1:

birde sunacımm sen nasıl anlıyorsun regl olacagını:53:

ben pek anlayamıyorumda,belkide olmassın:21:

valla bugün sıkıntıdan patladımmmm keşke söyleseydin neyse artık birdahi sefere

valla eskiden pek anlamazdım ama kürtajdan sonraaa ağrı oluyor heralde ya ne biliyim psikolojikmi ne haftaya olmam lazım iştee

ama geçen ay 23. günü gibi lekeler gelmiştiii 26. günde tam olmuştummmm....

Bugün 23. günüydü bişici yok allah şükürrr inşallahhhh 9 ay 10 günnnn yok olurrrr :)

bir yanım meraktan çatlıyorrrr bi yanımda kendini o kadar kaptırma diyoooo kasık ağrılarım var çünkü....

keşke söyleseydimmm yaa:50:

birdahakinde muhakkak haberleşiriz:21:

sunacgım hakkında hayırlsıı olur insallah.bakarsın bu kasık agrıları gebelik habercisidir:34:
o yüzden son dakikaya kadar umudumuz var:21:

keşke söyleseydimmm yaa:50:

birdahakinde muhakkak haberleşiriz:21:

sunacgım hakkında hayırlsıı olur insallah.bakarsın bu kasık agrıları gebelik habercisidir:34:
o yüzden son dakikaya kadar umudumuz var:21:

haftaya çarşambaya kadar olmuş olmam gerek inşallah olmam ama ne bilimmm ya belirsizlik işte bir ağrı oluyor diyorum oldumm galibaaa tuvalete gidiyorum yok bişi

seviniyorummmm....

Ama bu ay çok stresli geçirdimmmm.... Tutmazsa bir daki ay kendimi bu kadar kaptırmıycammmm.....

bu gebelikte en önemli şey stresden,kaygılardan uzak durmak.ama bizim onu becerebilmemiz ne yazık ki imkansız.

eminim biz 9 ay 3,5 atıcagız:9::9:

iyi bak senin çarşambaya 5 gün kalmış,benimkisine daha 15 gün var:ssz::ssz:

gercı bugun yumurtlama gunum ama ben ölüyorum grıpten zor artık:ssz::ssz:

iyi bak senin çarşambaya 5 gün kalmış,benimkisine daha 15 gün var:ssz::ssz:

gercı bugun yumurtlama gunum ama ben ölüyorum grıpten zor artık:ssz::ssz:

zaten yumurtalama bugün şu gün olcak diye tam bir şey yok sen adetinden sonra 10. günle - 20 . gün arası 2 günde 1 ilişkiye girersen ilk aydan tutma ihtimali %25miş....

hayırlı akşamlar ilk defa 46 günde adet oldum bu ay ne oluyo bilmiyorum:44: normalde ben 25 günde bir adet olurum bu ay böyle oldu olana kadar hem bitki cayı birde ilaç kulladım :50:

Back