- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.801
bu folik asit acayip iştahımı açdı ne yapsam acaba:26::26:
evet yan etkilerinin içinde yazmıyor ama şişkinlik yada kilo yapıyor ama bende değiştirip folikplus geçince etkileri kayboldu.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu folik asit acayip iştahımı açdı ne yapsam acaba:26::26:
peki canım boyle değiştirmemin bir sakıncası olmazmı
en iyisi hangisi diye doktorlara sordum cevab beklıyorum bakalım
kilo aldırmayan şişkinlik yapmayan bir seyey ihtiyacım var
acaba psikolojikmi
sonucda bu ilaç için bir suru deney yapıyorlar...
ama benim acayıp ıstahım acıldı ya yedıkce yıyesım gellıyorr:26:
yani daha gebe kalmadan bu kadar iştah açıklıgı ve kilo alırsam vay benim halime
yuvarlanırım artık.kızımdada 20 kilo almışdım zaten[/QUOTE
ben 25 kilo almıştımmm
b12 de ıcın kızlar ben ıcmeye başladım folık plus la bırlıkte saglık ocagındakı doktor daha ıyı olur dedı
bende onu kullanıyorummm.... Korunmayı bıraktın mı ablaaa
Maşallah canım gözünaydın pıtpıtlarıda duymussun cok sevindim Genelde mideni boş bırakma az az bişeyler yemeye çalıs bulantıların pek olmaz.Bende pek olmadı ama oldugundada cok çektim bilirim.Allah yardımcın olsun.İnşallah hep böyle güzel haberlerle dönersin.
Ohhh ohhh masallah 31lere gelmişsiniz.Doguma ne kalmıs Bizde 11+3 üz canım cuma günü bizimde randevumuz war inşallah herşey yolundadır.2li yapılacakmıs.Birde ben dün dayanamadım doktora gittim bogazım feci derecede enfeksiyon kapmıs mecburen ilaç tedavisine başlandı bugün biraz gözüümü açabildim verilen ilaçları kadın dogumcuma sordum kullanabilirsin dedi tereddütte kaldım ama içtim b grubu ilaçlarmıs gerçide inş birşey olmamıstır.Yine geldiler bana Şu cuma güününüde bir hayırlısıyla atlatsaydık sonrasında epey bir rahatlayacagım.İnanın hala tadına varamadım sürekli hastayım :) Rabbim başka dert vermesin.
ne yersem yiyeyim ağzımın tadından hiç bir şey anlamıyorum az az yemeğe çalışıyorum ama berbat durumdayım sabah ağzımı çalkalayamıyorum suyu dudağıma bile yaklaştıramıyorum dişleri akşam yatmadan önce fırçalayabiliyorum günde bir kere yani. yemekleri kayınvalidem yapıyo ben mutfağa giremiyorum. vicdanen çok kötüyüm bebeğimi besleyemiyorum diye düşünüyorum gerçi ilk üç ay benden alıyor herşeyi ama işte...umarım 9 ay sürmez bulantılar
canım bebegın hayırlı ugurlu olsun allah tamamnına erdırsın ne kadarlık oldunuz
Agunescim canım bende cok az bulantı oldu demiştim ama oldugundada tam oluyordu 1 gün boyunca yemek yemedigimi bilirim Allah yardımcın olsun zor ama sonunda mutluluk war cok şükür Allahımıza çekecegimiz yeterki bulantı olsun.Beyaz leblebi iyi derler yada doktoruna danıs mideyi hafifletici tabletler warmıs onlardan verir az rahatlarsın genelde 14ten sonra geçermiş az daha dayan caınım benim.Bebiş senin depolardan besleniyormus o konudadada endişe etme.
Bugün cuma.Herkese hayırlı cumalar kızlar.Rabbim bugün edilen tüm duaları kabul eyler inş.
Bizim için bugün yine stresli başladı.Doktor yolculuğu malum.En büyük endişem kalbi atıyormu yasıyormu... İnşallah yaşıyordur yavrum gittikçe bağlanıyorum sanki Rabbim yarı yolda kimseyi bırakmasın(amin) 2li testimizde yapılacak okadar büyümüşüz demekki :) Hayrlısıyla bu testide sağ salim geçmek nasip olsun.Anneliğin kıymetini yavaş yavaş anlıyabiliyorum.O doktor kapısında neler düşünüyorum nelerrr ahhh bir anlatsam sizlere çok korkuyorum ters bişey duyacagım diye ama biraz güçlü olmak zorundayım Rabbim ne dediyse o olacak.Allaha emanet yavrum.Öğlene kadar gelmiş oluruz sanırım.Hayırlı ve saglıklı haberlerle dönmem nasip olsun inşallah. Girdiğim o doktor kapısından yüzüm gülerek cıkayım hevesimi yarıda bırakmaaaa Rabbim sen yardım et! :2: :2: :2: