- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.761
tamam sunacım o zamana kadar haberleşiriz zaten
sana iyi gezmeler
sana iyi gezmeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolun kızlar.Hamileliğimin bir tadına varamadım gitti Bugünlerimede şükür neyse gelir geçer hepsi.
Sunacım heran senden müjdeli haberi alırsam şaşırmayacagım walla masallah hızına yetişemiyorum.Rabbim yüzünü bu sefer güldürsün hevesini yarıda bırakmasın inş.
Kübracım sen nasılsın? Son durumun nedir? başladınmı sende
Cahide ablacım zaman nede cabuk geçiyor benimde 1 yıl dolcak neredeyse seninde 8.ay...Napacaksın karar verebildinmi?
Zelihacım artık sık gelmiyorsun Hem testi cok erken yapmıssın tatlım benim.Adet kanı gelene kadar hala umut wardır bunu unutma Benim bile 5.gün silik çıkmıştı bunu dikkate al.Sporunda sana epey faydası olacak.Haydi bakalım güzel haberi vermene az kaldı inş
Elegance,agunes,kayboldum kızlar sizler nerelerdesiniz yaaa ?
selam kızlar
geçmiş olsun burcucum havalar tam hastalık havası bende nezle oldum çok kötü bir hafta geçirdim geçen hafta.tansiyonum 15 8 benim hiç yükselmezdi neden böyle oldu anlamadım o gün bulantım çok şiddetlendi oturma odası koridorlar banyolar battı boş miğde öğür öğür perişan oldum.genel olarak biraz sıkıntılı bulantılardan bugün baş dönmem var aşağıya bile inemiyorum yemek görmek istemiyorum hamur işine sardım hayırlısıyla geçsin bu dönemde bebeğimi besleyebileyim.allahıma çok şükür kalp atışlarını duydum pazartesi randevum var inşallah iyidir yavrum
kac haftalık oldun canım benım mıdeyı usutme sakın o yuzdende bos safra cıkarırısın bılıyorum valla bnde gectım o zamanlardan
selam kızlar
geçmiş olsun burcucum havalar tam hastalık havası bende nezle oldum çok kötü bir hafta geçirdim geçen hafta.tansiyonum 15 8 benim hiç yükselmezdi neden böyle oldu anlamadım o gün bulantım çok şiddetlendi oturma odası koridorlar banyolar battı boş miğde öğür öğür perişan oldum.genel olarak biraz sıkıntılı bulantılardan bugün baş dönmem var aşağıya bile inemiyorum yemek görmek istemiyorum hamur işine sardım hayırlısıyla geçsin bu dönemde bebeğimi besleyebileyim.allahıma çok şükür kalp atışlarını duydum pazartesi randevum var inşallah iyidir yavrum
canım gecmıs olsun bı ara nette sorun vardı gıremedım ıyım sen nasılsın kac haftalık oldun ben 33 +1 oldum sukur ıyız oglusumla artık agrılar basladı beklıyorum bakalım hazırlık temızlık kosturuyorum valla ben
bugün adetim 1 gün gecikti bakalım yarın ne olacak...
olana kadar yazarım artık....
Haydi hayırlısı fıstık.Gelmezse hemen test yapma tamam mı? 3-5 gün kadar geçsin bir bakalım.Benim 5.gün cok silik çıkmıstı.Ay heycan yaptım şimdi Allahım inşallah gelmezlerde sende bu mutlulugu yasarsın tatlım.Hakkında hayırlısı olsun.
Hemen bizlerede haber ver olurmu?
ay cnm vermezmiyim...ya ben çok ateşliyim adetmi olucam ne ondan olabilirmi?göğüslerim hala acıyor...
allhım razıyım acı çekmeye yeterki sağlıklı bir evladım olsun...allhım ne olur rabbim bana HAYIRLI SAĞLIKLI BİR evlat nasip et...AMİN...
aminnnn.walla canım sen belirtilere takılma çünkü hamilelikle adet belirtileri aynıymıs.bende çok bakardım ama sen sakin olmaya çalıs en azından bi 3 gün kadar geçsin hayırlısıyla.inşallah listeye senide hamiş olarak yazacagım :)
cnm ben senin belirtilerini hatırlamıyorum nasıl oldu bir daha yazsana ne olur........
Canımcım benim kasıklarımda ateş vardı,akıntım çoktu adet sancım wardı tamam adet oldum diye wcye gider bakardımki akıntım gelmiş olurdu.Birde göğüslerimden anlamıstım ben her ay bakardım :) uclarında hafif koyulaşma olmuştu.5 gün adetim geçikti test yaptım okadar belirsizdiki hiç umudum yoktu evet çizgi wardı ama silik oldugundan kesin düşer demiştim.Ama Rabbim bugünlere getirdi çok şükür.Döllenmeyle alakalıymıs işte sonradan ögrendim bunuda...
Belirtilere bakma dicem ama bende senin gibiydim cok haklısın :) Dediğim gibi 3-5 gün geçsin inşallah gelmesin kırmızılar hemen idrar testi yaparsın yada kan testi.Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
kasıklarımda ateş vardı,akıntım çoktu adet sancım wardı tamam adet oldum diye wcye gider bakardımki akıntım gelmiş olurdu.Birde göğüslerimden anlamıstım ben her ay bakardım :) uclarında hafif koyulaşma olmuştu.
BU KISIM BENİM İÇİN ŞUAN GEÇERLİ ALLAHIM ŞİMDİ ÇOK HEYECANLIYIM.
tamam şu an itibari ile söz dinliyorum en az 4 gün geçmesini bekliyorum...3-5 gün arası tam...
anlaştık
Rabbim heyecanını yarı yolda bırakmasın tatlım.Hayırlısı olsun hakkında.Herkeste belirtiler farklı olabilir bunuda unutma :) Sürekli takibindeyim hayırlı haberlerle gel
TAMAM CNM İNŞALLAH....KCMN ÖPÜYORUM SENİ BEBİŞİNİ MUCKS...