Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

aslında pazartesi yada salı gitcek olmaz mı canım benimde adet o günlerde bende geçerse ya muane olurum ya test yapardımm..... Ama fark etmez sen cuma uygunsan oda olurrr...

aynen ole valla hayırlısıyla alırız kucagımıza ınsallah hepımız

hayırlısı olsun canım aklına kotu seyler getırme ıyı olcak de kendıne dıkkat et ınsallah saglıklıca kucagına alırsın

ben hasta olacağım galiba tatlı krizlerim başladı iyice ümidim kalmadı bu aydan.....

suna son araştırmalarımda bilmediğim ne öğrendim biliyormusun,kadınlar her ay yumurtlayamabilyormus.adet olunsa dahi
o yüzden ben şimdiden bu aydan hemen olamayacagını çok daha fazla idrak ettim.olursa sürpriz olur benim için...
olmaz ise daha düne kadar büyük hayal kırıklıgı yasarım diyordum ama o konudada kendimi esnettim:))
sağlıklı olsun ne zaman olursa o zaman olsun
umarım seninkisi bu ay tutmuşdur

ozaman haftaya gidelimm....

evet canım ben bunu biliyordummmm düzenli regli gören bir kadında bile yılda bir iki kere yumurtlama olamayabiliyormuşşş....

Bende bu aydan ümitliydimm ama olucamm belli oldu artık önümüzdeki aya en azından iyi bir yanı var korunup ne kendimi sıktım nede boş bir ay geçirdimmmm....

bebişim sağlıklı gelsiinnn.....

3 ayımda bitmiş oldu....

yalnız sunacıgım bir sorunum var ki oda şu;
eşim afiyete gitmemi istemiyor
sevmiyormuş orayıaslında bende sevmiyorum ne yalan söylüyeyim
senin bildigin bir hastane varmı?bende araştırıyorum şimcikkk

yalnız sunacıgım bir sorunum var ki oda şu;
eşim afiyete gitmemi istemiyor
sevmiyormuş orayıaslında bende sevmiyorum ne yalan söylüyeyim
senin bildigin bir hastane varmı?bende araştırıyorum şimcikkk

ben ardada medical parka gidiyordum... Orası güzel ama uzak kalırr.... sana heralde....

bu yakada çok hastane yok
ben yakınlarda istiyorum.üsküdar,ümraniye falan
bakalım arastırmalarıma devam edıyorum

nisan yagmurlarımı
yagmurmu yagacak yoksaa
bende yarın şu gıcık asya parka gideyim diyorum
hiçde sevmedim orayı ama

bende tam sana erdemi soracaktım.ama yazılanlara göre millet pek kötülemiş orayı

yok yokkk ben bir çok kişiden duydumm orası iğrenç yakınlardan örnek veriyim

adet geçikmesi oldu diyee gitmiş adet sökücü vermiş meysem hamileymiş...

yengeminde guatr diye safra kesesini aldılar....

tepeüstündeki komşumuzuda doktor yok diye bekletti adam öldü....

arkadaş orda kürtaj oldu uyutmuşlar kalktığında hala çataltaymışşşşş.... yatağa bile götürmemişler....

evet ya yorumlarıda okuyorum millet neler neler yazmış
amann yok benim iyi bir yere ihtiyacım var.gidecegım yerin sürekli bir yer olması lazım ki,gebe kaldıgımdada takiplerimi yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…