- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.741
geçmiş olsun burcucum
gebe iken hasta olmakda hiç çekilmez
Allah şifa versin
gebe iken hasta olmakda hiç çekilmez
Allah şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sunacım ağrılarının geçmesine çoook sevindim...
bakalım az bir zaman kaldı seninkisinin belli olmasına
ben daha yumurtlama günüme bile gelemedim
merhaba kızlar ben geldim.
adetime 3 gün var ama ben spor yapıyorum diye ne olur ne olmaz diye kan testi betahcg yaptırdım.
sonuç hüsran 0.1 ALLAHIM YİNE KARALARA BÜRÜNDÜM.RABBİM İÇİME UMUTSUZLUK DÜŞÜRME...AMİN.
derslerime odaklanmam lazım ama bugün moraslim çok bozuk......................
hangi filime gittin bakayimm canım
Sagolun kızlar.Hamileliğimin bir tadına varamadım gitti Bugünlerimede şükür neyse gelir geçer hepsi.
Sunacım heran senden müjdeli haberi alırsam şaşırmayacagım walla masallah hızına yetişemiyorum.Rabbim yüzünü bu sefer güldürsün hevesini yarıda bırakmasın inş.
Kübracım sen nasılsın? Son durumun nedir? başladınmı sende
Cahide ablacım zaman nede cabuk geçiyor benimde 1 yıl dolcak neredeyse seninde 8.ay...Napacaksın karar verebildinmi?
Zelihacım artık sık gelmiyorsun Hem testi cok erken yapmıssın tatlım benim.Adet kanı gelene kadar hala umut wardır bunu unutma Benim bile 5.gün silik çıkmıştı bunu dikkate al.Sporunda sana epey faydası olacak.Haydi bakalım güzel haberi vermene az kaldı inş
Elegance,agunes,kayboldum kızlar sizler nerelerdesiniz yaaa ?
BU HAFTA1453 haftaya da sen kimsine gidicem...
1453 güzel ama çok uzundu...
psikolojik olabilir canımmm bu ay çok düşündüm yaaa o yüzden fazlada hamileyim moduna girmek istemiyorumm artık zaten hiç bir belirtide kalmadı regli olurum gibime geliyor.....
havalar güzelleşti kübracım görüşemiyoruz...
hastaneye gitcektin iptalmi oldu
sunacımmmm ben şimcikk markete ordanda kızımı parka götürüp geliyorum