• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

sunacım ağrılarının geçmesine çoook sevindim...
bakalım az bir zaman kaldı seninkisinin belli olmasına :9:
ben daha yumurtlama günüme bile gelemedim:43:

sunacım ağrılarının geçmesine çoook sevindim...
bakalım az bir zaman kaldı seninkisinin belli olmasına :9:
ben daha yumurtlama günüme bile gelemedim:43:

Burcucum çok geçmiş olsun...
:) evet cerencim 26 - 30 arası olmam lazım ama size inşallah hayırlı haberler veririm bazı şeyler var ama psikolojikde olabilceğini düşünerekden anlatmayacağım inşallah bebiş haberini alırsam ilk burda paylaşacağımm....
:49: inşallah nisanda....

gecmış olsun burcu nane lımon ıc soguk algınlıgına ıyı gelır kızlar kactınız gıttınız bakın kımse olmuyor burda eeee gelın artıkkkkkkk ben de hafta son evdeydım baktım topıke kımse yok her zmaan ben dısarda olurdum sımdı yer degıstırmışız demekkkı

merhaba kızlar ben geldim.

adetime 3 gün var ama ben spor yapıyorum diye ne olur ne olmaz diye kan testi betahcg yaptırdım.
sonuç hüsran 0.1 ALLAHIM YİNE KARALARA BÜRÜNDÜM.RABBİM İÇİME UMUTSUZLUK DÜŞÜRME...AMİN.
derslerime odaklanmam lazım ama bugün moraslim çok bozuk......................

merhaba kızlar ben geldim.

adetime 3 gün var ama ben spor yapıyorum diye ne olur ne olmaz diye kan testi betahcg yaptırdım.
sonuç hüsran 0.1 ALLAHIM YİNE KARALARA BÜRÜNDÜM.RABBİM İÇİME UMUTSUZLUK DÜŞÜRME...AMİN.
derslerime odaklanmam lazım ama bugün moraslim çok bozuk......................

hosgeldın canım ıncır kuru uygukuyormusun ARI SUTU AL YE AKLIMA GELEN BUNLAR BENIM KCINCI AY DASIN KORUNMANIN BEN DE 8 AYA GIRDIM BIRAKACAM ARTIK TAHLIL SONUCLARINA BAKIYIM VE BIR ARASTIRMA HASTANESINE GIDEYIM BIRAKACAM BU ARADA FOLIC PLUSVE B 12 BAŞLADIMMMMM BUGUNNNNN

Sagolun kızlar.Hamileliğimin bir tadına varamadım gitti :1: Bugünlerimede şükür neyse gelir geçer hepsi.
Sunacım heran senden müjdeli haberi alırsam şaşırmayacagım walla :1: masallah hızına yetişemiyorum.Rabbim yüzünü bu sefer güldürsün hevesini yarıda bırakmasın inş.
Kübracım sen nasılsın? Son durumun nedir? başladınmı sende :1:
Cahide ablacım zaman nede cabuk geçiyor benimde 1 yıl dolcak neredeyse seninde 8.ay...Napacaksın karar verebildinmi?
Zelihacım artık sık gelmiyorsun :20: Hem testi cok erken yapmıssın tatlım benim.Adet kanı gelene kadar hala umut wardır bunu unutma :34: Benim bile 5.gün silik çıkmıştı bunu dikkate al.Sporunda sana epey faydası olacak.Haydi bakalım güzel haberi vermene az kaldı inş :1:
Elegance,agunes,kayboldum kızlar sizler nerelerdesiniz yaaa ?

burcucum bu persembe yumurtlama günüm,Allahın izniyle başlayacagım.1 aydır folik asitede basladım:)))
ben cok umutluyum gerisi Allaha kalmış:49:
eğer gebe kalırsam nisanın ilk haftası belli olacak ve bende burda haykıracagımm:21::21:
gerçi bizim durumda gebe kalmak ayrı problem sonrası ayrı ama:26:
herseyin hayırlısı bakalım...
seninde epey oldu 1 ay sonra kıpırtılarınıda hissedersin:21:ben 4.ayda hissetmişdim:49:

hangi filime gittin bakayimm canım:21:

BU HAFTA1453 haftaya da sen kimsine gidicem...

1453 güzel ama çok uzundu...

psikolojik olabilir canımmm bu ay çok düşündüm yaaa o yüzden fazlada hamileyim moduna girmek istemiyorumm artık zaten hiç bir belirtide kalmadı regli olurum gibime geliyor.....

Sagolun kızlar.Hamileliğimin bir tadına varamadım gitti :1: Bugünlerimede şükür neyse gelir geçer hepsi.
Sunacım heran senden müjdeli haberi alırsam şaşırmayacagım walla :1: masallah hızına yetişemiyorum.Rabbim yüzünü bu sefer güldürsün hevesini yarıda bırakmasın inş.
Kübracım sen nasılsın? Son durumun nedir? başladınmı sende :1:
Cahide ablacım zaman nede cabuk geçiyor benimde 1 yıl dolcak neredeyse seninde 8.ay...Napacaksın karar verebildinmi?
Zelihacım artık sık gelmiyorsun :20: Hem testi cok erken yapmıssın tatlım benim.Adet kanı gelene kadar hala umut wardır bunu unutma :34: Benim bile 5.gün silik çıkmıştı bunu dikkate al.Sporunda sana epey faydası olacak.Haydi bakalım güzel haberi vermene az kaldı inş :1:
Elegance,agunes,kayboldum kızlar sizler nerelerdesiniz yaaa ?

burcucum ya hiç sorma o kadar ağrım sızım olduki ben bile bir ara bu tuttu falan diye düşündüm şmdi zaman yaklaşıyor yaaa artık kendimi hamile çıkmazsam üzülmem şunu yaparım bunu yaparımmm işte bir dahaki aya denerim falan diye teselli ediyorum şimdiden.. Çünkü ne kadar üzülmem desemde bir hayat kırıklığı olacağı için ben en kötsüne şimdiden kendimi alıştırıyorumm....

hamiş olursam sevinip alışmak kolay ama kırmızıları görürüp hayal kırıklığını atlatmak zor olur....

bir ben herşeyi paylaşmayı çok severimm bu sefer kimseye söyleyemiyorumda meraktanda çatlıyorum....

BU HAFTA1453 haftaya da sen kimsine gidicem...

1453 güzel ama çok uzundu...

psikolojik olabilir canımmm bu ay çok düşündüm yaaa o yüzden fazlada hamileyim moduna girmek istemiyorumm artık zaten hiç bir belirtide kalmadı regli olurum gibime geliyor.....

ben 2,5 yıldır sinemaya gidemiyorum:43:
kızım büyüsün ancak giderimm.1453 çokda merak ediyorum ama:ssz:
artık dvd den izlerim cıktıgında:27:

birde neden regl olurmuşsun gibine geliyor ki?sende benim gibi gebelik belirtileri yaşamıyorsun
o yüzden kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmek yok canımm:16:

ay
sunacımmmm ben şimcikk markete ordanda kızımı parka götürüp geliyorum :21::21:

bende annemdeyim önce reale sonra sonra kayınvalideme gidecem diğer görümcem gelmiş onuda göriyim....

Kırmızı görücekmiş gibi davranıyım sonra görnce hayal kırıklığı yaşamıyım diee....

olur canım perşembede olur cumada olur şuanlık bir planım yok....

İnşallah kırımızılar bende 9 ay 10 günnn giderde gelmezz bebişim olur bu aydan benle kalır sağlıklı bir gebelik geçiririm ....

Hem çok umutluyummm hemdeeee korkuyorum umudum kırılır diye çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardırrrr.....

Biran önce zamanı gelsede öğrensem çatlıycammm meraktan zatennn....

Back