Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

doktorlarda iyice şaşırdılar
benimde degerlerın 2 haftada düşdü
o zaman bende mol degıldım
banada bu kadar kısa sürede düşmesi mucize demişlerdi
genelde daha uzun suruyor düşmesi dediler

birde kimse bana smeardan bahsetmedi bu nasıl işdir anlamadm
demek ki mollerde 6 ayda bir vermek gerekirr
kimsenin beni bilgilendirdiği yok

aynen bende öle düşünüyorummm canım 3 ay korunmuş 3 sonra bebek gelmiş toplam 6 ay olmuş olmasına ama düşük olucaksa olur zaten bak mollede alakası yok yani orasını allah biliyor yaa tesadüfen bi doktora gitseydik bize de 3 ay deseydi bile bu sayfaları hiç okumamış olsaydık arzu gibi 3 ay korunup belki çocuk sahibide olabilirdikkk....

Onun kaderinde varmışş... Önemli olan mol olmaması....

Bende giriyorum kimse yok diye çıkıyorummmm biliyormusun ark çocuklarının cinsiyeti belli olmuş biri kıza hamile biri erkeğe benimki ikisinin arasındaydı yaşaydı bende öğrencektim belkide öğrenmiş olucaktım cuma günü sıfır çıkarsa duan et hayırlı bir haber viriyim burdan başlıycam ben çünkü.....

inşallah yakında seninde onlar gibi topaççç gibi bebeğin olurrr
ben bundan sonraki gebeliklerimizin saglıkcı olcagına inanıyorum
biz inanalım gerisi Allah kerim.
bende netten arastırdıgım kadarıyla regl gununden sonra ki 17 gunden sonra gebe kalınmıyormus bende o gunler korunmuyorum
bakarsın gebe kalırım
onun öncesinde korunmadıgım zaman vardıya gebemiyim diye telaş etmişdim betahcg 0.3 cıkmısdı
bora beye sordum ilişkiden 14 gun sonra kanda cıkar dedi
ben kanı verdıgımde 6 gun olmusdu
bende heyecanla haftaya çarşambayı bekliyorum o gün regl olacağım gün
ama bir sürpriz olurda gebe kalırsam cok sevinecegımm
bu sefer aile fertlerimin hepside dahil 3.ayımı bitirene kdar kimseye demeycegeğim
aksilik olursada kimse bilmeden hallolacak
umarım herhangi olumsuz bir durum yaşamayız....

inşallah olur canımmm zaten senin bayada oldu.. bende olursa eşim ve bir ark var onunda düşük 5 aydır istiyo günlerimiz aynı bide ona söyliycem başka kimseye söylemiycemm... Aynen olursa sessiz sedasız bitsin die ama inanıyorum gerçekten kalpten geldi ve geçti artık bundan sonra bizim için çook iyi olacakkkk allahın izniylee....

burda senin benim ve caco ablanın hamilelik haberlerini duymayı ve cinsiyetlerini sağlıklı haberlerini paylaşmayı okumayı okadar çok isityorumki inşallah hayırlı haberlerimizi şu bir iki ay içinde veririrzzzz.....

doktorlarda iyice şaşırdılar
benimde degerlerın 2 haftada düşdü
o zaman bende mol degıldım
banada bu kadar kısa sürede düşmesi mucize demişlerdi
genelde daha uzun suruyor düşmesi dediler

evet her kafadan bir ses çıkıyor akciğer flimi her hafta kan verceksin sonra ayda bir muane smear falan hiç biri yok.... heryerde yazıyor ama yapılmıyorr 1 yıldı 6 ay oldu bak 3 ay korunup hamile kalan bile oldu yaniii....
hatta hamile kalınca her hafta muane sonra dopplere gircektik haniii şuanda yaşayan kişiler olarak biz bunların hiç birini yaşamadıkkk...

isteyine göre 3 ay yada 1 yıl arası korunup hamile kalıyorsunnn risk var şu var bu var diyolar sonra normal gebelerdeki gibi muamele görüyorsun...

valla molu bizmi çok gözümüzde abartıyoruzzz yoksa doktorlarmı çok korkutup sonraa umursamıyorlar ben anlamadımmm....

inşallah canımmmbakalım senin cuma günkü sonucun ne ckacak heyecanla bekliyorummm
gercı 0 olunca yukselmezmiş bir daha öyle diyorlar
gercı bu doktorlarında işi belli olmuyor amabu arada gebeliklerimizde
umarım bu kullandıgımız folik asitler imdadımıza yetişirlerr

başda çervermdeki herkese molu anlatmaya calısırken 1 yıl gebelik yasak falan dıyordum
şimdide 6 aymış parsiyel mol dıyorum
çevremdiklerde bana bu kız sırf bebek doğurmak için kendi kendine süresini kısaltıyormuş gibi bakışlara maruz kalıyorumm
hala daha kimseye tam olarak anlatamıyorum
anlatınca ya cok önemli bir durummuş gibi abartarak yaklaşıyorlar,yada çok önemsizmiş gibi yaklaşıyorlar

ben artık kimseye anlatmıyorum (tepkiler aynı senin söylediğin gibi oluyor çünkü) hatta bu hamile arkadaşlar saf gibi herzaman soruyorlar ne zaman çalışmalar falan diye bende artık diyorum 1 yıl yasak doktor izin vermiyorum diyorum... Kimse çalışmalara başlayacağımı bilmiyorrrr bilmesinler de ben çok hızlı kilo alıp veriyorummmm 3 hafta öncesine göre baya zayıfladımm elbiselerim gene olmaya başladı sorarlarsa derim kilo aldım hamile kalınca bile anlamazlar :) ben kimselere 5 ay olana kadar haber vermeyeceğim hayırlısıyla bu ay bebişim gelir inşallah....

ooo senin 5 ayda epey bir belirginleşir karnın ama
ayyyy 5 aylık olmak ne güzell bir duygudurrr
bir an önce 5 aylık olamk istiyorum
en azından bütün tehliklerden uzak
bütün testler yapılmışş
ve yavas yavas doguma hazırlıkk

sorarlar bende hastalıkdan derim nasıl olsa kimse bu hastalığı anlamıyorrr :) dopplere girerim sağlıklı haberini duyarım öle yakınlara söylerimm yaaa aslında bunlardan önemli hamile bir hayırsıyla olsa bu ay başlıycam ya heyecanlıyımm :)
,

sen şimdi regl oldun kesin hamile degılsındır yarında sıfır cıkacak haliyle
o zaamn bu ay baslayacaksın degılmı

sen şimdi regl oldun kesin hamile degılsındır yarında sıfır cıkacak haliyle
o zaamn bu ay baslayacaksın degılmı

onu bekliyorum zaten bttim bugün... yarın kan vercem sonuç cuma sabahı çıkar epilasyona gitcemmm sonra akşama başlıyorum :) ben bu ay (3şubat- 29şubat)26 günde bir oldum oyüzden erken başlıycam... hayırlı haberlerimi inşallah bidaki ay burda paylaşırım :)

ne hikmetse bende ömrümde ilk defa bu ay 3 gün erken oldum
nettede arastırdım verimli bir bilgi edinemedim
neden erken regl olunur anlayamadım
ben normalinde tam 28 günde bir olurum 1 gün bile şaşmaz
umarım bu ay tam günümde olurumda
ona göre yumurtlama günümü takip edecegım
dolayısıyla reglımın bitiş tarihi ve yumurtlama tarıhım nerden baksan nısanı buluyor

yüksek ihtimalle aynı dönemlerde hamile kalcagız
inşaaallah

inşallah canım evet bende öğrendiğimde nisan olucak insallahhh
26 -28 gün arası olanlar 11. - 13 . - 1 5. günler önemliymiş ama ben 9. günden başlıycam 17. güne kadar yapcam bir aksilik olmazsa....

UZUN ve meşakkatli bir yol daha bizi bekliyor
alnımızın akıyla çıkarız inşallah
eltimle aynı dönemlerde gebeydik o aralıkta doğurdu
çok zorlanıyor iki cocukla
ona bakınca bunalıyorum o yogunluguna stresinee
ama hernedense onun o hali bile beni pes ettirmiyor

bu arada doktorlar o muhtemel gebe kalınacak günlerde gün aşırı deneyin diyorlar
çünkü her gün yapılan ilişkide spermin kalitesi düşüyormuşş
Allahım daha neler öğreneceğim yaa
uzman olduk

bende normalde gezmeyi alışverişi çok severimmm... Bu bebekle sıkıntıdan dışarı fazla çıkmadım ama benim 8 tane görümcem var :) toplanıyoruzda kayınvalidemmlee bitanesinin 14 yıl çocuğu olmadı ikizleri var çok zor oluyordu bitanesininde 5 yaşında kız vardı oğlu 1 yaşına girdi kazayla bi bebek daha oldu peşpeşe hiç oturmuyor birde biz çok kalabalığız çalış çalış iş bitmez öleeee onu görüyorum hiç dışarı çıkamıyor bir şey yapamıyorum ben ona rağmen onun gibi olmayı istiyorummm 3 çocuğum olsun allahdan başka bişi istemem sağlıklı hısaatli olsunlar okusunlarr onlar iyi mutlu olsun rabbimden başka bişi istemem hatta ikinci bebeişim ALLAHIN izniyle bir olsun üçüncüsünü 6 ay emzirip hemen başlıycam :)

bende ikincisiyle üçünsününün arasını kısa tutacagım diyorum
ama herhalde ikincisi olduktan sonra fikirlerimiz degısır dıye dusunuyorum
gerci benim kızım Allaha şükür çok uslu bir çocuk
bana çok zorluk çıkarmıyorr
zaten çok zorluk çıkarsaydı ikincisini zor düşünürdüm
birde çocuk demek eve bağlanmak demek
şimdi kızımla heryere gidiyorum özgürce
ama ikincisinde bu zor olacak.zor mor ama istiyorumm işde
aslında kızım daha kucukken ikincisi olsaydı rahatlıkla ikisinin birlikte büyütürdümm gercı şimdide büyütürüm.zaten kendimde o kapasiteyi görmüş olmasam bu kadar
deli cesaretli olmazdım

Huhuhu kızlar ben geldim
Bugün doktora gittim çok şükür şimdilik herşey yolunda.Mol ihtimali artık bu saatten sonra yok dedi inş dediği gibi olur bakalım.Haber vereyim dedim sizlere.Bi iyiyim bi kötüyüm ppek nete giremiyorum öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…