Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

aynenn bende zor mor ne olursa olsun çocuğun verdiği mutluluğu eve başka hiç bir şey veremiyor bende bakarım benim oğlum öle uslu falan da değil öle bir an arkanı dönsen yok olur öle de yaramazdır ama olsunnnn istiyom inşallah bu ay bir aksilik olmaz tam çalışma ve muhteşem sonuç elde ederimmmm... Tabiii kan değerimin sıfır çıkması çok önemli inşallah bir şey çıkmaz da bebişim gelir

Huhuhu kızlar ben geldim :KK3:
Bugün doktora gittim çok şükür şimdilik herşey yolunda.Mol ihtimali artık bu saatten sonra yok dedi inş dediği gibi olur bakalım.Haber vereyim dedim sizlere.Bi iyiyim bi kötüyüm ppek nete giremiyorum öpüyorum hepinizi :KK16:

burcucum çok sevindimm.. mutlu ve sağlıklı haberlerini duydukça cesaretim daha çok artıyorrr....

hoşgeldinnn
çook sevindimmm
bizde böyle güzel haberler veririz inşallah
kac haftalık şimdi

burcucum çok sevindimm.. mutlu ve sağlıklı haberlerini duydukça cesaretim daha çok artıyorrr....

Canımmm çok tşk ederim Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısını ve sağlıklısını sizlerede nasip etsin.Kan değeriniz sıfır çıktıysa yine sakın korkmayın mol illetinden sıyrılmıs oldunuz :KK47:

aynenn bende zor mor ne olursa olsun çocuğun verdiği mutluluğu eve başka hiç bir şey veremiyor bende bakarım benim oğlum öle uslu falan da değil öle bir an arkanı dönsen yok olur öle de yaramazdır ama olsunnnn istiyom inşallah bu ay bir aksilik olmaz tam çalışma ve muhteşem sonuç elde ederimmmm... Tabiii kan değerimin sıfır çıkması çok önemli inşallah bir şey çıkmaz da bebişim gelir

inşallah sıfır çıkacak canımm
sonra sendende güzel haberler alacagızzz
:21:

hoşgeldinnn
çook sevindimmm
bizde böyle güzel haberler veririz inşallah
kac haftalık şimdi

Tşkler canım,İnşallah sizlerde bugünleri göreceksiniz.Sata göre 10 olması lazımmıs bugün 9+3 çıktı 4 gün geride.10 gün geriden geliyordu masallah 4 güne düşmüş.

valla canım adetten sonraki gün korunmasız ilişki yaşadığım ve telaşlandığım için epey bir araştırdım
ama mümkünatı yok yumurlamanın okudugm kadarıyla
ama geneden gebe kalma şansı varmış % 1 de olsa
öyle yazıyordu
yani bir kadın gebe kalmayacagım diye adettten hemen sonra yada adetten hemen önce ilişkiye serbest girmesin demişdi bir doktor
oda herhalde bazen yumurtlama zamanı bızım hesapladıgımız zamana tekabül etmiyorrr ondan olabiilir
erken yada geç yumurtlama vs...
o yüzden ben mesela bu ay azda olsa gebelik için kendimden ümitliyimm:KK53::KK53:

çok fazla akıntım var ve iki parmak arasında uzuyor normalde 9 dan sonra başlıycaktım ama adet bitiminde sonra bazı sitelerde olabileceği yazıyordu.. mümkün mü acaba muammer hoca sordum bakalım nediycek

bu arada sunacımm
akıntı ile yumurtlamanın bir baglantısı varmı
çünkü benimde reglimin bittiği gün ve sonrası aynısı olmuşdu:44:

bu arada sunacımm
akıntı ile yumurtlamanın bir baglantısı varmı
çünkü benimde reglimin bittiği gün ve sonrası aynısı olmuşdu:44:
bilmiyorum

bende tam olarak nasıl oluyor bilmiyorumda bi sitede okudum akıntının bol olması ve iki parmak arasında uzaması yumurtalamanın habercisiymiş.....

valla canım hiçbir belirti yok ama benim gebeliklerimde belirti olmuyor ki
mide bulantısı bas dönmesi iştah açılması vs...hiçbiri olmuyor
yada kasık ağrısı o yüzden ancak regl günümü bekliyorum
haftaya regl olursam demek ki gebe kalmamışım
reglden sonra başlayacagım bakalım artık
zaman ne getirecek bana

valla canım hiçbir belirti yok ama benim gebeliklerimde belirti olmuyor ki
mide bulantısı bas dönmesi iştah açılması vs...hiçbiri olmuyor
yada kasık ağrısı o yüzden ancak regl günümü bekliyorum
haftaya regl olursam demek ki gebe kalmamışım
reglden sonra başlayacagım bakalım artık
zaman ne getirecek bana