- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.301
hcg 0.3 çıktı
artık tehlikem kalmadı
artık tehlikem kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hcg 0.3 çıktı
artık tehlikem kalmadı
Bende perşembe öğleden sonra gidicem inşallah sonuç sıfır çıkar içim rahat eder benimde :) ama cuma günü öğrenebilicem sonucu...
neden cuma günü öğreneceksinn:44:
öğlenden önce ver o zaman:44:
hımm anladım canım
peki kan vermek için randevumu istiyorlar
ben randevusuz veriyorumda
muayene derken ultrasondan falanmı bakıyorlar sunacım
smear testimi yaptırmak lazım
benden hiç istemediler ama
ben kızımı dogurdugum yıl yaptırdım sadece o da temiz çıkmışdı
aslında yıl bir defa ama mol olduğumuz için dedi heralde 6 ay olunca yaptır diye....
kızlar bende bende bu sıkıntıyı yaşıyorum malesef. 4 aylık bebeğim karnımda öldü parsiyel mol çıktı. kürtaj yapan dr 3 ay sonra problem yok dedi gebe kalablrsn dedi 6 ay sonra gebeydim ve gittiğim dr olmamalydn 1 yıl gebelik tehlikeli dedi ve bebeğimde 2 aylıkken düştü şimdi bhcg sıfırlandı dr bu son düşük mol değildir heralde, yoksa bhcg hemen sıfırlanmazdı dedi 6 ay gebelik yasakmşşş 5 ayım kaldı yani
bende verdım 10 gun sonra cıkacak denıldı 5 gun falan gectı ıste bana da sordu ne zamn verdın dıye ben de hamılelık oncesı 6 ay kadar once dedım dı ozelde yapıyr bunu zaten canım 25 yaptırmıstım ben sımdı olsa 30 mılyon olmuştur devlet ıstemezse gıt ozele yaptır bu arada hcg 0.3 caco beyendı hehehehe ceren cıgım suna nın ne cıkacak bakalım koca 0 sen den beklıyoruz suna saglıcakla kalın kızlar burcu gene gelmemış bak bızı nasılda meraklandırıyor mal sahıbı mulk sahıbı nerede bu topıgın sahıbıııııııııııııııı
kızlar bende bende bu sıkıntıyı yaşıyorum malesef. 4 aylık bebeğim karnımda öldü parsiyel mol çıktı. kürtaj yapan dr 3 ay sonra problem yok dedi gebe kalablrsn dedi 6 ay sonra gebeydim ve gittiğim dr olmamalydn 1 yıl gebelik tehlikeli dedi ve bebeğimde 2 aylıkken düştü şimdi bhcg sıfırlandı dr bu son düşük mol değildir heralde, yoksa bhcg hemen sıfırlanmazdı dedi 6 ay gebelik yasakmşşş 5 ayım kaldı yani