- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.281
sende gel şekerimmm :)sunacıkkkkk nerdesin
herkes fade ben burda
slm kızlar listeye bir kisi daha eklenmis cok sevindim allah hayırlısıyla tamanına erdirsin insallah hayırlı ugurlu olsun ben yarın doktora gidicam 17 haftamız bitti bakalım yarın belki kızmızmı olucak oglumuzmu oreniriz hayırlısı olsun tabiki saglıklı olsun yeter yarın yazarım iyi geceler
sayfada göremedimm
kimseler yok herkes maşallah artık molü atlattı heralde ....
slm kızlar dun doktora gittik ve bize oglunuz olucak dedi.ve kotu bırseyde soyledi bebegimizin beyninde pleksus kistleri varmıs bunlar 26 haftadan sonra kaybolabılırmıs ama yınde bizi prof.dr.recep has.a gonderdı onun gormesini ıstıyorum dedı bızde pazartesıye randevu aldık bakalım o ne dıyecek duga edın cok korkuyorum insallah kotu bırsey olmaz kafam cok karıstı cok uzuldum bunları sızlerle paylasınca bırazda olsa rahatlıyorum
slm kızlar dun doktora gittik ve bize oglunuz olucak dedi.ve kotu bırseyde soyledi bebegimizin beyninde pleksus kistleri varmıs bunlar 26 haftadan sonra kaybolabılırmıs ama yınde bizi prof.dr.recep has.a gonderdı onun gormesini ıstıyorum dedı bızde pazartesıye randevu aldık bakalım o ne dıyecek duga edın cok korkuyorum insallah kotu bırsey olmaz kafam cok karıstı cok uzuldum bunları sızlerle paylasınca bırazda olsa rahatlıyorum
odevınıde aldın bak suna hehehehehe hadı başla odevını yapmaya tembellık yapma ya kan degerı o zman coktan dustu bızım neden bu bızım doktorlar 1 sene dıyor kı alllah allah ınsanı deırtıyorlar benım bıtsın su ytahlıller sonuclar ben başlıycam zaten duyduk duymadık demeyın burcucugum nasıl oldun bu ara da hıc artık goremıyoruz oyle senı canım her gununden haber beklıyoruz senınhocam iyi akşamlar,
parsiyel mol gebelikden sonra devlet hastanesinde 6 ay korunmam söylendi...( değerlerim 7,8 ve daha sonra hep 0 oldu birde patoloji sonucu hariç hiç bir mol belirtisine raslanmadı ultrasyonda.)
Yalnız ABD ülkelerinde parisyel için 3 ay komplet için 6 ay veriliyor neden türkiyeyle arasında bu kadar tutarsızlık...
Birde insan kaybettiği bebeğinin yerini sadece yeni bebekle doldurabilir diye düşünüyorumm ve hissediyorum benim 3 ay oldu ve ben bu ay korunmak istemiyorumm anca yaşadığım psikolojiden bu şekilde kurtulabileceğim için...
Olduki bu ay hamile kaldım lütfen açıkca yazarsanız sevinirim mol olurmuyum tekrardan... sağlıklı bir gebelik geçirebilirmiyim
Reglilerim 5 ocak - 3şubat - 1 mart nezaman gebelik olur yazarmısınız
Teşekkürler
Cevap : Araları 3 veya 6 ay bırakmak tekrar mol olmanız için değil, kan değerlerinin sağlıklı takibi ve vücudun yeni gebeliğe hazırlanması için. Gebe kalırsanız bu nedenle mol olursunuz diye bir şey yok. Adetin 10. gününden itibaren gün aşırı 1 hafta ilişki kurmanız gebelik olasılığını arttırır.
Saygı ile.
Doç. Dr. Muammer DOĞAN
Doç. Dr. Muammer DOĞAN
yarın kar geliyormuş o yüzden bugünün güzelliğini değerlendirdik oğlumla gezdik bol bol ....
Ben ödeve kesin başlıyorum 3 ay oldu zatenn :) yeter sıkıya alıcam bu sefer...
Perşembe kan vermeye gitcem inşallah sıfır çıkıcak içim rahat bir şekilde başlayacağım.....