Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

hımm anladım canım
peki kan vermek için randevumu istiyorlar
ben randevusuz veriyorumda

zeynep kamilde bende almıyordum ama burda alıp gidiyorum barkot falan veriyorlarr öle muane şeklinde oluyorr.... anlatıyorum sonra işlem yapıyor kan vermeye gidebilirsin diyor ...

muayene derken ultrasondan falanmı bakıyorlar sunacım

yok ya muane prosedürüne göre işlem yapıp kan veriyorummm ... Sadece anlatıyorum git kan ver dio okadar bide geçen gittiğimde smear ne zaman verdiğimi sormuştum hamile kalmadan 1 ay önce vermiştim dedi 6 oldukdan sonra tekrar verirsin demişti.... 20 gün önce muane olmuştum ultrasyon falan bakıldı temiz dendi.....

smear testimi yaptırmak lazım
benden hiç istemediler ama
ben kızımı dogurdugum yıl yaptırdım sadece o da temiz çıkmışdı

aslında yıl bir defa ama mol olduğumuz için dedi heralde 6 ay olunca yaptır diye....

bende verdım 10 gun sonra cıkacak denıldı 5 gun falan gectı ıste bana da sordu ne zamn verdın dıye ben de hamılelık oncesı 6 ay kadar once dedım dı ozelde yapıyr bunu zaten canım 25 yaptırmıstım ben sımdı olsa 30 mılyon olmuştur devlet ıstemezse gıt ozele yaptır bu arada hcg 0.3 caco beyendı hehehehe ceren cıgım suna nın ne cıkacak bakalım koca 0 sen den beklıyoruz suna saglıcakla kalın kızlar burcu gene gelmemış bak bızı nasılda meraklandırıyor mal sahıbı mulk sahıbı nerede bu topıgın sahıbıııııııııııııııı

kızlar bende bende bu sıkıntıyı yaşıyorum malesef. 4 aylık bebeğim karnımda öldü parsiyel mol çıktı. kürtaj yapan dr 3 ay sonra problem yok dedi gebe kalablrsn dedi 6 ay sonra gebeydim ve gittiğim dr olmamalydn 1 yıl gebelik tehlikeli dedi ve bebeğimde 2 aylıkken düştü şimdi bhcg sıfırlandı dr bu son düşük mol değildir heralde, yoksa bhcg hemen sıfırlanmazdı dedi 6 ay gebelik yasakmşşş 5 ayım kaldı yani

Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm 4. ayına kadar hiç mol olduğun farkedilmedimi nasıl oldu anlatırmısın....

bende sadece yurtdışında 3 ay korunma var diye biliyorum parsiyellere Türk doktorların 3 ay söylediğini ilk defa duydumm....
Türkiyede en az 6 ay deniliyorr... Zaten sen hamile kalana kadar da 6 ay olmuş... İkinci düşünün neden olduğunuda çok merak ettim inşallah mol çıkmaz en korkulanı bizler için bu. İkinci bebekten önce tahlil falan yaptırdın mı....

birde bence ikinci düşüğün molle alakası yok .... Çünkü öle insanlar varki bu ay hamile kalıp düşürüyorlar sonraki ay gene hamile kalıyorlar..... Herşey allahtan işte

İnşallah ablacım ya sıfır çıksın dersime başlıyorummm :) dün görümcem aradı kızı olcak mış bu sabahda ark aradı oğlu olcakmış yaşasaydı bende öğrencektim.... Moralmen sıfırlardamıyımmm yooooo ama içim sızlamadı desem yalan olurr... Bu ay bende istiyorum artık yeter... Herşey allahtan ben yapıyımda hayırlısı ne zamansa ozaman bebişim gelsinn....

birde hcg ne kadar zamanda sıfırlandı...

şimdi geldim canım,kızımı parka götürdüm hazır günes varken tadını cıkartsın dedimm:)
ya sunacım valla ben burdayım ama bakıyrum kimse yok bende gidiyorum başka topiklere ordakilerin yasadıklarını okuyorum elimden geldgıncede yorumlamaya calısıyorum
şimdi arzunun yazısını okudum çok endişelendim.yani bu iş tamamen kısmet işi
6 ay sonra düşügü olmuş
Allah herkese hayırlısını nasip etsin.gercekten cok zor bir durum.yani şu anda gebe kalsam dahi akibetini bilemiyorum
ne kadar stresli ve sıkıntılı bir durum.molmu olacagım tekrar yada düşükmü olacak yada ne bileyim kafamda binbir sorular....
bu iş kader kısmet işi ne kadar strese girsemde herşey olacagına varıyor.ne olacaksa o oluyor
ötesi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…