Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Kızlar durumumu bir profa daha sordum oda risk az ama parsiyel olabilir demiş bende ne yapabilirim dedim oda yapabileceginiz bir şey yok takiplerinizi aksatmayın ve sabredin demiş.
Sabretmekten başka yapabilecegim yokki zaten. Hergün yataktan kalkınca belirtiler arıyorum bir kaç belirti olunca kendimce rahatlıyorum ayhhh ne zaman bitecek bu paranoyaklık Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip eylesin ne diyim.:95:

Son düzenleme:
yani burcucum 1 yıl sonrada gebe kalsaydın bu ihtimal vardı değilmi
demek ki bunun 6 ayı 1 yıl yokmuşbizi oyalıyorlar.her halükarda tehlike var demekki
kurtulamayacagız bu dertten anlaşılan

ne gelen vaaar ne gidennn

ben burdayım canım evet ben başından beri söylüyorumm herzaman risk bizim için olucak.... Beklesekde beksemesekde

Kürtaj olanlara bile o kadar çok değişik korunma süreleri söylenmişkii
1 adet , 3 ay 6 ay

hiç bir zaman doktorlarrr net birşey konuşmuyorlar herkafadan başka ses çıkıyorrrr iştee.... Bırakıcaksınnnn herşey allahdannn iyiside kötüsüde....

baksana burcuya hemde profesor demiş parsiyel olabilirsin diye
demek ki burcu 8 ay degıl tam 1 yılda korunsaa aynı risk var e o zaman neden bekleme suresini bu kadar uzun veriyorlar
ben hala anlam veremiyorum
burayada senden benden başka kimse gelmiyor

facede sayfamız var kızlar ordada toplanıyor hoş daha yeni açıldı ama onlar zaten birbirleirnde ekliler ordan konuşuyorlar....

o zaman sende içinden geleni yap bekleme canım.....

yanlış yazmısım
yaz sayfayı diyorum gireyim ablamın facesınden bakayım.bakalım kimlerle hasbihal ediyormuşuzz

hey kızlar bugün spor salonuna yazıldım yarın ilk seans başlıyor.
bebişden önce şu korkunç göbrğimi vermek istiyorum...güzel bir anne olayım değilmi????
hadi hayırlısı....................

merhaba hocam ben 5 hafta 3 günlük hamileyim bhcgem bugün 27029 çıktı ultrasonda gebelik kesesi belli oluşmaya başlamış fakat 2005 yılında mol ,bir yıl sonra parsiyel mol,ardından normal düşüğüm oldu ve bunda mol olma ihtimali varmı?sizce bazen normal gözüken kesenin içindede molle karşılaşılıyormuş ilerleyen zamanlarda birde bhcg değeri normalmi sizce cvp.yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyiçalışmalar.

kızlar bakarmısınız mol olmuş 1 yıl korunmuş gene mol olmuş

merhaba hocam,14 aralıkta 8haftalık parsiyel mol gebelik nedeniyle kürtaj oldum. ilk gebeliğimdi ve bizm için büyük bi hayal kırıklığı oldu.2.kez bunu yaşamaktan korkuyorum. araştırmalarım sonucu bu gebeliğin 2 sperm tarafından döllenme nedeniyle oluştuğunu öğrendim. bunu bir şanssızlık olarak mı değerlendirmeliyim yoksa genetik bir sorun olasılığı varmıdır? (eşimin yakın akrabalarında çok sayıda özür durumu mevcut.) ilişkilendirmek ne derece doğru olur. teşekkür ediyorum şimdiden

cevaba bakın süper :) parsiyelse ikinci gebeliği etkilemezmiş...

Bunu bir şansızlık olarak değerlendirin, ayrıca parsiyel mol tanısı doğru mu? Parsiyel mol da hem fetus hemde plasenta olur, plasentada ki mol dür. Ancak bazı patologlar subjektif olarak bu tanıyı koyuyorlar. Parsiyel mol olsa da bundan sonraki gebeliklerinizi etkilemez

inşallah etkilemez ilerideki gebeliklerimizi
gerçi ilk yazdıgın kadında ust uste olmuş mol ustelik 1 yılda korunduktan sonra gebe kalmış
bu iş Allahın takdirine kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…