Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

merhaba kızlar
birsey sormak istiyorum
bende agustos ayında hamile kalmıştım ve 2 ay sonra kürtaj oldum
bende 2 kese vardı
biri boş digerinde bebek vardı ama onunda kalp atışları olmadı
ama iki kese de büyüyordu ve boş olan daha büyüktü

patalojiye gitti sonuclar ama sizin yazdıgınız gibi sonuc okumadım sadece gebelik görüldü yazıyordu.

şimdi ben mol gebelik yaşadım mı ?
bize hiç korunma vermedi doktor kürtajdan sonra 4 ay gecti halen bebek yok..

patolojide molle ilgili bır sey yazmadıysa mol degılsındır.en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın
peki normalde gecmı kalıyordun hamile

patolojide molle ilgili bır sey yazmadıysa mol degılsındır.en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın
peki normalde gecmı kalıyordun hamile

şimdi molgebeliği okudumda sanırım benim öyle değilmiş ben mol gebeliği boş gebelik olarak biliyordum:26:

valla sanırım hamile kalamıyorum o hamileliğimde doktor kontrolünde oldu bir sürü sey yaptım hangisinden tuttu bilmiyorum
heralde gene kendi kendine olmucak...
artık yaza doktor yolu göründü yine

tam mollerde bebek olmuyor ama parsıyellerde yanı benım yasadıgım turunde bebek oluyor ama maalsef bellı bır sure sonra kalbı duruyor bebegın sonrası mallum kurtajj
inşallah en yakın zamanda kalırsın hamilee
allah bidaha yasatmasın

hım evet benimde bir kesede bebek vardı ama 9. haftasında da kalp atışları yoktu ama kese boyufilan tam haftasındaydı
hiç bişey anlamadım doktor hemen alınması gerekiyor dedi
pataloji sonucumu bir bulayım bakayım..
cok sagol canım inşallah isteyen herkes hamile kalır

Gönderen tuğba damar <tugbadamar@gmail.com> [88.232.147.237]
Soru :
13.05.2011 iyi akşamlar ben polikistik over hastasıyım. ayrıyeten prolaktinim yüksekti dostinex içerek tedavi oldum. gebelik adına 3 sefer klomen ve çatlama iğnesi ile denedik 1 ay doktorum yumurta takibi için ilaçsız denedik ama bende olgun yumurta bulunamadı sonraki 1 ay daha klomen ve çatlama iğnesi denedik olmadı sonra ise ilaçlı rahim filmi için süreyi beklerken hamile olduğum öğrenildi ve ikiz olduğu söylendi 8 haftalıkken kalp atışları yok diye kürtyaj oldum ve bebklerin patoloji sonucu parsiyel mol çıktı. Hcg 3 haftada düştü.bana bir sene çok fazla geliyor.Ben 28 yaşındayım sizce yumurlama yavaşlılığı olgun yumurtanın ilaçsız bulunmaması,süt harmonu fazlalığı parsiyel mol gibi sıkıntılardan sonra bir sene sonrası için tüp bebek mi yaptırmalıyım yoksa herşey yolunda normal bir süreçmi birdaha zaman harcamak istemiyorum cevaplarsanız sevinirim.bide bu sıkıntılar benim rapor almam için sebepmidir.
Cevap :
13.05.2011 Parsiyel mol sonrası 1 yıl beklemek anlamsız, 2 ay sonra korunmasız ilişkiye başlayıp bir süre kendiliğinden oluşacak gebeliği beklemek mantıklı,başarısızlık durumunda bir üst tedavi modellerine geçilebilir
bakın ne buldum 2 ay demış doktorrrrrrrrrrr parsıyelde

hcg 0 cıktı hıc yanında başka rakkam bıle yok kocaman 0
senin adına çok sevindim.

2 ay bugüne kadar en erken 4 ay okumuştum ve 5. ayında hamile kalan biri vardırr....

İlk 2 ayı bugün duydummm.... Belki 2 ayda ilk hamile kalanda ben olurum :)

ben belki kuruntu yapıyorummm

gögüslerimde felaket bir dolgunluk
göz bebeklerinde büyümee
bel ağrı var bide... ve normalde hiç canım çay istemez şimdi demleyip içicemmm.... bana neler oluyrrr...
bakalım neler olucak...

Acaba hcg mi yükselliyor ondan mı böleee

kızlar fikir verin....

slm kızlar burcucum listeye eklenmissin cok sevindim adına bundan sonra hep iyi seyler dusun olurmu bunu kendin ve bebegıin icin yap insallah hersey yolunda gidicek ve bebislerimizi saglıklı sıhatlı alıcaz insallah kucagımıza. ben gittim doktora cinsiyetini soylemediler universite hastanelerinde soylemiyolar ama özele gitigmizde öyreniriz insallah ama saglikli olsun bunu duymak yetiyo ben oyrenince yazarım yine iyi geceler kızlar

Çok tşk ederim
Bebişinin saglıklı oldugu haberi süper maşallah .Cinsiyetide ögrendigin zaman paylasırsın ekleriz listeye mutlulugunu paylasırız inş hep beraber.Sağlıcakla kal...

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
o kadına doktor tabikide 2 ay sadece korun demiş,çünkü kadın geç hamile kalıyor okudugmda kadarıyla
zaten 2.ayda bıraksa 8.aya ancak hamıle kalabilir
baksanıza bır suru yontem denemiş gebe kalmak ıcın
doktorda haliyle dogru soylemiş o kadın eger 1 yıl korunsa
bir 1 yılda bebek olması ıcın bekleyecek haliyle
yoksa zannetmem ki doktorun her hastasına aynı bakış acısıyla yaklassın

ohhh burdaki doktorda 6 aya müsaade ediyorum dedi
fakat hesaplarken degerler sıfır olduktan sonrasını baz alıcakmışızz

hımmm
peki sunacımm kilo aldırırmı bu

valla bende baya bi şişkinlik mi kilomu bir şeyler var üstümde ama ben anlamıyorumm... Görenler baya kilo almışsın diyo ama ondan mı başka bişeyden mi bilmiyorumm...

Pazartesiden beri düzgün doğru şekilde besleniyorumm... bakalımm gene kilolu gibi durursam demekki aldırıyor ama sanmıyorum çünkü 5 mg dozu fazla değil ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…