Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

cumartesi ve pazar mol hiç aklıma gelmiyor. çunku kafamı dagıtacagım yerlerde oluyorum
ama hafta içi hep aklımda halbuki hergunde dısarı cıkıyorum :44::44:

evet herşey allahtan kim bilir daha neler yaşayacağız .....

Bugünleri önemli olan bebek için şimdi kübracım hazırlamak ben artık besinlerime okadar dikkat ediyorum kii folikasidide kullanıyorummmm

Elimden geleni ben yapıyorum gerisini allah bırakıyoruzz (tevvekkul ediyoruz)

Burcucum sende içini ferah tut...

bende haftya hemen baslayacagım folik asite
artık başlama vaktim geldi
1 martta 4.ayımı bitirip 5.ayıma giriyorum
herseyın hayırlsı bakalım
umarım bundan sonra üzülmeyizz

aslında evde tam bir şişe var epeyde pahalıya almısdık
kullansammı kullanmasammı kararsızım son kullanma tarihide gecmemiş ama ne bileyimmm

benim ki solgar folacın folıc acıd 400 g ama neden benım kı boyle acaba
doktor vermısdı kullanıyordumda kalbının durdugunu ogrendıgımde kesdım haliyle

acaba ben sımdı bunu kullansam bu bıttıgındede sızın kullandıgınızdan alsam mahsuru olurmu
ben bunları bır sorayım doktora bari

acaba ben sımdı bunu kullansam bu bıttıgındede sızın kullandıgınızdan alsam mahsuru olurmu
ben bunları bır sorayım doktora bari

1 marta kadar doktora gitmzsen eczaneden al bizimkini kullan :KK36:yanındada senginkinide götür gittiğinde gösterrr
bizim folbiol 5 mg 1,5 tl zatenn

ben 20 tl ye almısdım doktorda ucuzu varken neden bana pahalısını yazdı anlamadım sankı cebıne para gırecek pahalısını aldıgımda:KK19:
neyse artık oyle yapayım bende

ben 20 tl ye almısdım doktorda ucuzu varken neden bana pahalısını yazdı anlamadım sankı cebıne para gırecek pahalısını aldıgımda:KK19:
neyse artık oyle yapayım bende

onu niye yazmıştı r biilyormusun eczacılar gelip ilaç tanıtıyor falan ya ondadır.... bide sana 400 mg yazmış bizimki 5 mg bada yüksek seninki...:KK15:

Evet kızlar benimkide 5 mg günde bir defa içiyorum folbıol.Sanırım önemli sizlerde için şimdiden.Ben çıkıyorum tekrardan girmeye çalısırım.Yemek yapıcam daha :KK53: hoşçakalın....

X