- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.041
valla canım kompletın parsıyel olma ıhtımalı varsa bence parsıyelınde komplet ıhtımalı vardırr
benim 9+5 günlükken kalbi durmusdu ama ben 13 haftamda ogrendım aylık rutin kontrolumde onada gitmesem ruhum duymazdı
bak bunun bır belırtısıde ne bılıyormusun parsyelın kahverengı akıntı yada 1 damla pembe gibi kan en buyuk sinyali burdan veriyorr
ben demısdım doktora bakın bende bu belırtıler var ılk hamılelıgımde hıc boyle bır sey yasamadım bana yerlesme kanamasıdır dedı progesteron verdı ve sonrasıda malum
bazen şeytan diyor bırak korunmayı bakalım ne olacak ama
neyse defolsunn şeytan daha folık asit baslamadımmm
normal bir gebelikte kahverengı akıntı oluyor demekk
ben azramda hıc yasamadıgım ıcın bılmıyordum
ama bana zeynep kamılde en buyuk belırti kahvrengı akıntı ip gibi birde damla seklinde pembe kanama demişlerdii:44:
benim kanamam öle ip gibi olmadıı tuvaletten sonra peçeteye gelmiştiii ben genede doktora gittimm bir çok kişi gitmiyor bile hatta öldü sanıp çok ağlamıştımmm kadın muane edince sen buna mı bu kadar ağlıyorsunnn dedi kontrol ettiği aleti gösterdi bak hiç bişi yok bebeğinişn kalp atışları var demişti....
Sunanın paylaştıgı videoyu tekrar izledim.Cok faydalı bilgiler war kanama,rahmin büyüklüğü ,yüksek beta hcg gibi belirtiler oluyormuş aama benim kendi yaşadıgım molde hiç belirti yoktuki beta hcg değerim bile çok düşüktü kanamam yoktu hiç .:26:
16yla 18.haftaları saglıklı bir şekilde atlatıldımı risk kalmaz diyor nasıl geçer zaman şimdi
Birde dediki mol yaşamıs birinin yeni bir hamileliğinde ultrasonla tanı cok önemlidir plasente incelenmelidir,tekalatüen kistleri yumurtalık over kistlerinin varlıgına bakılmalı yüksek beta hcg salgılarmıs.Bendede kist wardı ama doktor iyi bişey bunlar hamileliğe progestan hormonu salgılıcak demişti şimdi iyice yusuf yusuf oldum ya öyle değilsee :18: :18: :18: :18:
Keşe hiç bakmasaydım
benımde peceteye geldı hemen afiyete gittik bana progesteron verdi ve bu yerlesme kanamasıdır dedı ben dedımkı oncekı gebelıgımde hıc boyle bır sey olmamısdı her gebelik bır olmazkı kubracım demişdiiilerr