Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

işde canım biz bir doktora meramımızı anlatıgımızda cevab sadece bır cumelilik olursa,bizde belirsizliklerin içerisinde boğulmuş oluruz.
ben bir cok doktorada sordum dedim bakın bazı hekimler ısrarla 6 ay diyorlar neden bu şekilde bir farklılık var madem 1 yıl ise
6 ay diyen doktor hastasını alalen riske atmış olmuyormu
ama saglsun doktorlar ideali 1 yıldır benim kişisel fikrrimde 1 yıl beklemeniz dogrultusunda
yani ben ne soruyorum sevgılı doktorlarımız ne yazıyorlar

Eski topiktede buradada hamiş olanlardan ben hiç doppler duymadım.Hepsi Allaha emanet edilmiş.Doktorlar kanser riskini gelince iyice korkutmayı çok iyi biliyorlar ama iş hamile kalıp kontrole geldimi hiç umursamıyorlar bile.Sinir oldum şimdi
Sizlerin kaçınca haftalarda kalp atısları durmustu kızlar? Bunun mutlaka bir haftası olması lazım mesela 12.haftadan sonra risk yoktur diye bir sonraki doktora gittgimde bunu mutlaka sorucam.Hem bu sefer gidecegim hastahane bölgesine göre çok iyimiş gittgim doktor tavsiye etti birde orayı deniyelim.

benim 9+5 günlükken kalbi durmusdu ama ben 13 haftamda ogrendım aylık rutin kontrolumde onada gitmesem ruhum duymazdı
bak bunun bır belırtısıde ne bılıyormusun parsyelın kahverengı akıntı yada 1 damla pembe gibi kan en buyuk sinyali burdan veriyorr
ben demısdım doktora bakın bende bu belırtıler var ılk hamılelıgımde hıc boyle bır sey yasamadım bana yerlesme kanamasıdır dedı progesteron verdı ve sonrasıda malum

valla canım kompletın parsıyel olma ıhtımalı varsa bence parsıyelınde komplet ıhtımalı vardırr

bir de kübra aklıma ne geldi yaa...

Komplet çekirdesiz yumurtadan dolayı olurrr....

Parsiyel ise 1 yumurta 2 sperm ozaman sanmıyorum ki

pariyel sanmıyorum ki komplet olsun

benim içimi sorarsan tekrar boyle bir olumsuzluk yasayacagıma asla inanmıyorumm
gercı mol yasayacagımada ınanmazdım ama

bazen şeytan diyor bırak korunmayı bakalım ne olacak ama
neyse defolsunn şeytan daha folık asit baslamadımmm

suna
sende kahverengı akıntı yada 1 damla kan gibi bir seyler olmusmuydu
en buyuk belırtı bu cunkuu

aynen bende kahverengi akıntı ve bir damla kan geldi hatta kan geldiğinde ben hemen gittim kalp atışı görüldüğü için yerleşme kanaması olabiliyor.... Ama bu normal herkesde olabiliyor o yüzden ultrasyondada bişey görünmediğpi için 1000de 1 kişide görülen bir hastalıkdan şüphelenmiyorlar

Ayrıca benim oğlumda da hep kahverengi akıntım vardııı.. Bu herzaman sorun teşkil etmiyorrr......

Mol gebeliğimdede ne zaman kahverengi akıntı vs geçti ozaman bebek ölmüştü.... Keşke hep olsaydıda o yaşaydıı

normal bir gebelikte kahverengı akıntı oluyor demekk
ben azramda hıc yasamadıgım ıcın bılmıyordum
ama bana zeynep kamılde en buyuk belırti kahvrengı akıntı ip gibi birde damla seklinde pembe kanama demişlerdii:44:

bazen şeytan diyor bırak korunmayı bakalım ne olacak ama
neyse defolsunn şeytan daha folık asit baslamadımmm

ben folik asidede başladım valla ben bunu bugünde bıraksam aynı 6 ay sonrada aynı 1 yıl sonrada aynı yaşayacaklarım hep aynı burcunun şuanda yaşadıkları

ozaman neden korunuyorum kiii ben

korunmuyordum martta hiçden korunmayacağımmm....

Bu ay bir kere öle bir kaçamak oldu inşallah tutarrr çok düşük bir risk ama tutarsada çok sevinirimm....

Sunanın paylaştıgı videoyu tekrar izledim.Cok faydalı bilgiler war kanama,rahmin büyüklüğü ,yüksek beta hcg gibi belirtiler oluyormuş aama benim kendi yaşadıgım molde hiç belirti yoktuki beta hcg değerim bile çok düşüktü kanamam yoktu hiç .:26:
16yla 18.haftaları saglıklı bir şekilde atlatıldımı risk kalmaz diyor nasıl geçer zaman şimdi
Birde dediki mol yaşamıs birinin yeni bir hamileliğinde ultrasonla tanı cok önemlidir plasente incelenmelidir,tekalatüen kistleri yumurtalık over kistlerinin varlıgına bakılmalı yüksek beta hcg salgılarmıs.Bendede kist wardı ama doktor iyi bişey bunlar hamileliğe progestan hormonu salgılıcak demişti şimdi iyice yusuf yusuf oldum ya öyle değilsee :18: :18: :18: :18:
Keşe hiç bakmasaydım

benim kanamam öle ip gibi olmadıı tuvaletten sonra peçeteye gelmiştiii ben genede doktora gittimm bir çok kişi gitmiyor bile hatta öldü sanıp çok ağlamıştımmm kadın muane edince sen buna mı bu kadar ağlıyorsunnn dedi kontrol ettiği aleti gösterdi bak hiç bişi yok bebeğinişn kalp atışları var demişti....

bencede burcu sen daha fazla bakma boyle seylere
insanı daha cok strese sokar
sen sımdı hamılesın at bu kotu dusuncelerı kafandan
ben hamıle kaldıgımda nete gırmeyı pek dusunmuyorum acıkcası insanı cok bunaltıyor yazılaan cızılenlerr
su anda bunları dusunmekte cok ama cok haklısın
keske zaman su gıbı gecsede sen 9 ay 10 gununde olsan keşkee

benımde peceteye geldı hemen afiyete gittik bana progesteron verdi ve bu yerlesme kanamasıdır dedı ben dedımkı oncekı gebelıgımde hıc boyle bır sey olmamısdı her gebelik bır olmazkı kubracım demişdiiilerr

aman burcu artık hiç takılma bende şimdi etrafda bazen anlatıyorumm bana boşver diyolar boş verilmiyor ama kötü kötü düşündükçede çağırıyoruzzzz hiç bir şeyin keyfini çıkaramıyoruzzzzz...

ben dedim sana plasenta parsiyellde çok önemli git bir dopllere gir o 16-18 ay dediği hiç molden şüphenilmeyen yanii ilk defa olanlar için artık o bzm için önemli değil bizde ,ilk zamanlardan beri kontrol ediliyor olucak....

O yüzden gözden kaçıpda bebeğin o kadar zaman yaşama şansı olmaz.....

Birde belki şimdi hamile kalsamö tekrar aynı şeyleri yaşamam kaldırabilirim ama 6 ay sonra 1 yıl sonra olsa tam herşeyi atlatmışken bişrdaha yaşasam yıkılırım heralde...

bbanada aynı ilacı vermişler di vala kübra sen hamile kalıp bir girip anlatma da göriyim senii....

Valla dakka dakka haber vercen belki aynı anda kalırızz...

Bide burda konuşmasakkk kim burcuyu bizim gibi anlar kii...
Zaten evdede otururken sürekli bunları düşünür ben oğlumla parka vs markete gidiyorum gene aklımda çok nadir çıkıyo böleee...

9 ay su gibi geçmesinnn hamilelik bebeğin tuzu biberiiii

dopplere gir rahatla keyfini çıkarrr....

bakarsın hıç cıkmam netten tam tersi olur
zaten buyuk ıhtımalle bız aynı zamanlarda kalıcaz hamillee

Zaten bebekte sorun oldugu için vücut alarm veriyormus dısarı atmak için.Aman ne olacaksa olsun inanın şimdi birde bu parsiyel stresini cekemem
Rabbim ne yazdıysa o. O kadar...
Bebişim benimle Allahın izniylede benimle kalacak.
Bir sonraki doktor kontrolune gittgimde söylerim doppleri yaparsa yapar yapmazsada başka bir doktora Ne zaman tadını cıkaracagım şu hamileliğin hiç bilemiyorum
Sizlerde karamsar olmayın.İnşallah zamanla herşey rayına oturacak ama en azından bir 6 ay bekleyin pişman olmamak için.Ne olur ne olmaz yinede.
Bu mübarek cuma gününde Rabbim hakkımızda hayırlı olan ne ise onu nasip etsin.
Hayırlı Cumalar.................

cumartesi ve pazar mol hiç aklıma gelmiyor. çunku kafamı dagıtacagım yerlerde oluyorum
ama hafta içi hep aklımda halbuki hergunde dısarı cıkıyorum :44::44:

4.ay sonlarında tekmelerini hissettigin anda beynin herseyi resetleyecekk
bebegın beşiği eşyalarııı falan fiilann aynn ne guzel telaşlarre
bak burcu az kaldı bu telaslarınaa bebısıne orgu örmeye basla
dogumunda kısa bır sure sonra kış gelecekk
olumlu dusunelımm hersey olumlu olsun bizim içinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…