Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

açıkcası folik asit kullanmıs olsaydın zerre kadar umurumda olmazdı ama
onuda kullanmadım ki
kalben rahatım ama noollur nolmaz işde:26:

bakalım onumuzdekı ay ne getirecek bizeee:18:
aslında bu heyecanla beklemdekde cok guzel ama keske folaık asıt kullanmıs olsydımm

ya ben azramda hıc kullanmadım bılmıyordum bıle oyle bır olay oldugunu
ama sımdı bız moluzya daha cok gerekıyor dıye bılıyorumm

evet sunacımm sende sor bende ogreneyım artık ben pazartesı yazarımm paylarsıırmmm

ben sordummm canım ilacın bir yan etkisi yok diyorrr eczane ...
ama folic plus daha iyiymiş....

Ben başka sayfalarda okudum yazıyordu ama bir çok kişi şikayetçiydi yaşamasalar yazmazlar heralde....

Üstelik bende şişlik vs var bu ilacı kullanmadan önce yoktu kilom aynı ama şişiyorum...

bende o yüzden folic plus aldım.. Buna başlıyorum yarından itibaren üstelik tok karnınaymış....

Soru: merhabalardr..ben 1 ay önce mol gebelikten kürtaj oldum.15 günde bir beta hcg me bakılıyor.doktorum bana 3 ay gebe kalmamı yasakladı.patolojı sonrasında herhangi bir sorunum çıkmadı.22 yaşındayım.fakat başka bir doktora gittiğimde bana yaprak rahmin var,gebe kalırsan erken doğum yapabilirsin yada hamilelik şansın biraz düşebilir dedi.bu konuyla ilgili şüpheliyim ve tekrar gebe kalamam diye çok korkuyorum.beni aydınlatırsanız sevinirim

ADOLU TIP MERKEZİ Eskiizmir BOZYAKA / İZMİR
Tel : 0232 272 00 11
gebelik
Sayın hasta
anlattığınız iki konu birbirinden farklı moll ile ilgili doktorunuzun tavsiyesine uyun diğer konu ise iyi bir ulrason ve HSG denen (rahim içinin ilaçlı filmi)
sayesinde kesinlik kazanacak eğer rahim içinde bir yer akplayan parça varsa erken doğum düşük tehdidi geçirebilirsiniz ancak yoksa herkesle
aynı risk altındasınız.Bu konuları doktorunuzla görüşün.
Saygılar.
Cevap Zamanı : 16.10.2008 1325

Hasta 3 ay demiş doktorda hiç itiraz edip 1 yıl yada 6 ay dememiş.....

slm canım ben de bazı seylerı zman zaman okuyorum kımısı 6 ay 1 sene kısı 3 ay 2 ay ya resmen acık artırma yapmışlar ben de anlamadım canım utu yapıcam yogun bır utum var gardolabında bısey kalmadı resmen yarında gezmelerım var bugunden bıtıreyım belkı dınlemnme adına ara ara gorreım yalnız bıtakıyorum ama senı sunacıgım burcu nasıl haber aldın mı facede de yok bakıyorum da

burcu en son doktora gitmişti herşey yolunda ama parsiyel olabilme riski var falan demişti biraz onun stersi vardı 15 gün sonra gidicektii....

İyi aksamlar kızlar,nasılsınız?
Bugün giremedim h.sonları eşim evde oluyor alışveriş ev işleri derken aksam hemencik oluyor H.içide keske zaman böyle çabucak geçiverse
Durumum şimdilik iyi hamd olsun.Sadece idrar yaparken yanma şikayetim başladı oda bende kronık birşey sürekli olur doktor idrar tahlili yapmıstı oradada kesin çıkar pazartesi ilaç isterim.Parsiyel mol riskide % 1 yani tekrar mol olma ihtimali gelir beni bulurmuki

bulmaz canım merak etme sennnnnnn ınsallah kımselerıde bulmasınnnnnn

evet canım bende folbiol aldım ve kullanmaya basladım daha 2.gunum bakalım bende ne gibi etkileri olacak.eczacı bana folbiolun mgr acısından cok dusuk oldugunu
gebe kaldıgınızda folık asıtınızı degıstırır doktorunuz dedı.cunku bunun mgr dusuk.gebe kalındıgında gunde 2 yada 3 kere kullanılır
gebelik oncesıde 1 kereymıs.bakalım ne olucak

bana hamileyken yazmıştı doktor folbiolu gene 1 taneydi....
İlacı içmedim sanki biraz daha iyiyim...

Hoş ben muammer beye de sordum farketmez ikisinden birini kullanabilirsin dedi....

İnşallah ablacım.

Dün hava çok güzeldi herkes gezmelerdeydi sanırım

benim oğlan dün babasıyla takıldı sen gelme.. bana biz erkek erkeğe takılcaz dediler beni almadılar bende yürüyüş yaptımmm çok şiştim kaç gündür havanın güzelliğini fırsat bilip alışveriş merkezine kadar yürüdüm yeni açılmıştı 1 saatlik yolu yürüyerek gittim ordada gezdimmm sonrada yürüyerek geldim çok iyi oldu....

bilmiyorulm ya ben halen daha kararsızım
istiyorum ki en iyisini kullanmayım.bana ve dogacak olan bebegıme en faydalı olan olsun ıstıyorum.ama bakalım bıraz kullancagım eger dedıgın gıbı sıkayet bendede olusursa artık değiştirceğim.

en güzelini yapmışsın.yürüyüşşe bende bayılırım.kulaklıgımı takacagım yuruyecegım 1-2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…