Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

internette epey bir arastırdım ne yazık ki bu kilo yapıyormuss
ben herhalde 3 ayda duba gibi olurum

ay ozaman bana kilo yapan bumu oldu ama yok ya o düşük yapan arkadaşımda kullanıyordu aaaaa evett almıştı yaaa diyodu bende çok kilo aldımmm demekki bu yapıyorrr.... ama iştah açıyor demekki

gerçi birazcıkda bünye meselesi
biri yazmış 9 aydır kullanıyorum ve hıc kılo almadım demiş
acıkcası benım bunyem kiloya cok musaıtt
dengeli ve kalorısız beslenmem lazım artık anlasılan

ay ozaman bana kilo yapan bumu oldu ama yok ya o düşük yapan arkadaşımda kullanıyordu aaaaa evett almıştı yaaa diyodu bende çok kilo aldımmm demekki bu yapıyorrr.... ama iştah açıyor demekki

evet kübracım kilo yapıyormuş bende diyorum bu şişkinlikler vsler ne bendekiii
iştah açıyormuş kilo
şişkinlik
mide bulantısı
gögüs dolgunluğu vs...

yan etkileriymişş kullan yan etkileri olursa bırakırsın ben eczaneye sorıyımda başka alıyım bari bide folic plus varmış

birde o bana verılen vardıya solgar pahalı dedııgım
geniş çaplı arastırmalarımda onun cok daha ıyı oldugu kalsıyum ve demir acısından yazıyordu
yada elevit
ben eczacımıza soracagım en kuvvetlisi en iyisi hangisi diye
mol gecırdıgımız ıcın kullanacagımz folik asit cok onemliii

gerçi birazcıkda bünye meselesi
biri yazmış 9 aydır kullanıyorum ve hıc kılo almadım demiş
acıkcası benım bunyem kiloya cok musaıtt
dengeli ve kalorısız beslenmem lazım artık anlasılan

evet canım gğnelrdir söylüyorum ya bende bişiler var kilomu aldım diye 10 gündür kullanı yordumm bende şiştim hiç aklıma gelmedi sonra bende öle dikkatli beslenmeye başladım ama pek bişi fark etmedimmmö

Herkesde farklı canımmm sende kullan yan etkisi olursa değiştirirsin bende okudum bir çok sitede yan etkisi varmış ama....

bende gidip alıyım bariii evet pahalı ucuz farketmez hangi yararlı yan etkisi azsa o olsun sende sor bende sorcamm sonra paylaşalım....

belkide kullancagımız butun folik asitler kilo aldıracak
bunların muadillerindede aynı madde yokmu ki sanki:18:
artık 30 kiloyla dogururuz ne zaman gebe kalıcagımızda mechul
iç babam iç folikleri dana gibi oluruz artık

merhaba; 2ay önce yasmin kullanmayı bıraktım doktorum folbiol kullanmamı soyledi yakalaşık 1.5 aydır folbiol kullanıyorum.siteye baktım ancak ilaçla ilgili detay bulamadım.ne gibi yan etkileri vardır bilgilendirirseniz sevinirim.iyi günler.

Merhaba,

Folbiol Tablet'in nadir görülen yan etkileri arasında mide- barsak yollarında rahatsızlıklar, uyku düzeninde değişiklik, aşırı duyarlı ruh hali gibi durumlar vardır. Bunlar ilacın bırakılmasıyla ortadan kalkmaktadır. Kalıcı yan etkiler değildir ve ayrıca bunlara çok seyrek rastlanmaktadır. Folik asit için bilinmesi gereken en önemli kısım Folbiol Tablet kullanırken mutlaka yeterli B12 vitaminin alınması gerektiğidir. B12 vitamini balık, etler ve süt ürünlerinde bulunur. Bu gıdalardan günlük olarak tüketemiyorsanız, B12 vitamini içeren ilaçlardan kullanmanız faydalı olacaktır.

hem ilacı kullanıcagız hemde her gun balıkmı tuketecegız anlamadım:44:
bu ilaç hepsinin yerine gecmıyormu ki

süt içmempeynirde pek yemem
ammma her gun kendimin bizzatii yaptıgı yogurttan yerim ve yumurta yerımm

valla canım varya benım hıc belli olmaz bakarsın onumuzdekı ay hamile oladabilirimm
ama allah korusunnn
en azından nisanı bıtırmem lazım farzı ayın oldu artık benim için
ama ya hamile kaldıysammmmm:26::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…