- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #2.021
şimdi Allah var devlet hastanelri muamelede sıfırlar ama iş
işleme gelince cok iyilerr.özellikle arastırma hastanelerı cok titizzlikle duruyorlar ozellıkle mol gebelik teshısıyle gelenlere bızzat sahıd oldugum ıcın
standart muane de tabi kapıda bir sürü gebe kadın oluyorr hepimizin kilosunu vs ölçmüyor ama gerekli bütün tahlilleri ultrasyon kontrollerini yapıyorlar göztepe bölee zaten kadın hastalıkları gebe falan ayrı küçük bi binada diğer bölümlerle aynı binada değil kan vs de ayrı oyüzden ben çok memnunum hep oraya gidiyorum... İnşallah gene gebe bölümüne giderim :)
özelde çok soru soruyorlarr kilonu yaşını doğumunu vs.. İlgili gözküyorlar okadar bence.... tabi bende 40 tl muane ücreti alsam bende sorarrım....
benım ki ne yazık kı normal ultrasnda hıc bellı olmadı taaa ki kalbi durana kadar
şimdi burcucum senın dopplere gırmen lazımmm biri muammer beye sormus oda senn gıbı kompletmiş doktoru 8 aydamı ne korunmayı bırakmıs su anda hamıle
onada muammer bey parsıyelmı degılmı anlayabılmek ıcın dopplere gırmek gereıyor dedı
bence gır canım coook rahatlamıs olursun
dopplerde hemen bellı oluyor
ben gırdım ve gordum
3 doktora gittim şimdiye kadar bana hiçbiri demedi renkli dooplere gir diye
2 hafta sonra başka bir hastahaneyi keşif için gidicez bakalım birde oradaki doktora söylerim.Doktorun yorumunu okudum herkeste olacak kadar risk war ama az diyor.Ay inşallah oda gelip beni bulmazz
Molde öyle bir belaymıski virüs gibi nerden cıkacagı belli olmuyor
Allahım sen yardım et!!!
gerçi bizim derdimizde bebek varmı yokmu olacak.
parsiyellerde kesede bebek varmı yokmu
kompletlerde parsiyel olurmu olmazmı
2013 huzur getirsin hepimizeee inşaaaalhh:2:
kübracım parsiyelde komplete çevirmez heralde... dimi
valla canım kompletın parsıyel olma ıhtımalı varsa bence parsıyelınde komplet ıhtımalı vardırr
aynen oyle tam bir virüss
valla burcucumm sen bebısını kucagına aldıgında bu dertlerle bız bogusacagız sende bızı okursun artıkk
kalbi attımı ya parsiyelsee aahhhh bitmez bu derttt
evet burcu bende ultrasyonda falanda hiç belli olmadı sadece patoloji raporunda söylendii.... Bazen bebekdede mol olabiliyor bazende eşinde olabiliyormuş bebek sağlıklı tam göründüğünde ilerki haftalarda bile anlamazlarmışşş .... O yüzden doppler şart çünkü tek ayrıntılı kontroller onda yapılyıor.... Bir yerde şimdi gidip özellerden birinde gir bakktırrr... İçin rahat ettsin sonra 20- 24 haftalar arasındada rutın kontrolunde zaten bakarlar....
Bide benim anlamadığım madem böle bir risk var biz bunu yeni atlatmışız bu tam molse sen nasıl riske atıp bakmıyorsun be doktor insanın içine kurt düşürüyorsun ben anlamıyorum ki....
hangi hastaneye gitmiştin burcu....
gerçi bizim derdimizde bebek varmı yokmu olacak.
parsiyellerde kesede bebek varmı yokmu
kompletlerde parsiyel olurmu olmazmı
2013 huzur getirsin hepimizeee inşaaaalhh:2:
okmeydanı arastırma hastanesıne gıtmıssın aslında onların önermeleri lazımdıı
normal bir gebe kadınla seni bir tutmamaları lazımm ki
o zaman neden bu kadar tantana yapıyorlar gozumuzu korkutuyorlar