Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

devlette herhangi bir bilgi alma suresı cok kısa oluyor.malum hep tıklım tıklımdır hastaneler.
özelde rest çekebiliyorsun yada begenmedıgın bır seyı rahatlıkla dile getirebiliyorsun.
ama d.hastanelerinde o olmuyor ne yazık ki.
ben kurtaj olurken az kavga etmedım kamıldekılerle

Kızlar selamm
Yine erkencisiniz maşallah nasılsınız? Sizin parsiyel moller kacıncı haftanızda belli olmuştu? Risk ne zaman tamamen kalkmıs oluyor bir gebelikte parsiyel olacagına dair? Ben şimdide parsiye taktım Hamilelelik resmen işkenceye dönüştü

benım ki ne yazık kı normal ultrasnda hıc bellı olmadı taaa ki kalbi durana kadar
şimdi burcucum senın dopplere gırmen lazımmm biri muammer beye sormus oda senn gıbı kompletmiş doktoru 8 aydamı ne korunmayı bırakmıs su anda hamıle
onada muammer bey parsıyelmı degılmı anlayabılmek ıcın dopplere gırmek gereıyor dedı
bence gır canım coook rahatlamıs olursun
dopplerde hemen bellı oluyor
ben gırdım ve gordum

standart muane de tabi kapıda bir sürü gebe kadın oluyorr hepimizin kilosunu vs ölçmüyor ama gerekli bütün tahlilleri ultrasyon kontrollerini yapıyorlar göztepe bölee zaten kadın hastalıkları gebe falan ayrı küçük bi binada diğer bölümlerle aynı binada değil kan vs de ayrı oyüzden ben çok memnunum hep oraya gidiyorum... İnşallah gene gebe bölümüne giderim :)

özelde çok soru soruyorlarr kilonu yaşını doğumunu vs.. İlgili gözküyorlar okadar bence.... tabi bende 40 tl muane ücreti alsam bende sorarrım....

aslınnda o gitmiş oldugun doktor sana parsıyelde olabılırsın dıycegıne senı bır dopplere soksaymışş
bu ya betahcg den yada dopplerden bellı olabılecek bır sey
Allahın ıznıyle sende hıcbır sey olmayacak
rıskde 16.haftda bıtıyor dıye bılıyorum

işde ne guzel kilo takibi yapıyorlar.ay ay ne yemen gerektıgı ıle ılgılenıyorlarr
hemen sıran gelınce gırıyorsun ozel muamele goruyorsunn

3 doktora gittim şimdiye kadar bana hiçbiri demedi renkli dooplere gir diye
2 hafta sonra başka bir hastahaneyi keşif için gidicez bakalım birde oradaki doktora söylerim.Doktorun yorumunu okudum herkeste olacak kadar risk war ama az diyor.Ay inşallah oda gelip beni bulmazz
Molde öyle bir belaymıski virüs gibi nerden cıkacagı belli olmuyor
Allahım sen yardım et!!!

aynen oyle tam bir virüss
valla burcucumm sen bebısını kucagına aldıgında bu dertlerle bız bogusacagız sende bızı okursun artıkk
kalbi attımı ya parsiyelsee aahhhh bitmez bu derttt

evet burcu bende ultrasyonda falanda hiç belli olmadı sadece patoloji raporunda söylendii.... Bazen bebekdede mol olabiliyor bazende eşinde olabiliyormuş bebek sağlıklı tam göründüğünde ilerki haftalarda bile anlamazlarmışşş .... O yüzden doppler şart çünkü tek ayrıntılı kontroller onda yapılyıor.... Bir yerde şimdi gidip özellerden birinde gir bakktırrr... İçin rahat ettsin sonra 20- 24 haftalar arasındada rutın kontrolunde zaten bakarlar....

Bide benim anlamadığım madem böle bir risk var biz bunu yeni atlatmışız bu tam molse sen nasıl riske atıp bakmıyorsun be doktor insanın içine kurt düşürüyorsun ben anlamıyorum ki....

hangi hastaneye gitmiştin burcu....

gerçi bizim derdimizde bebek varmı yokmu olacak.
parsiyellerde kesede bebek varmı yokmu
kompletlerde parsiyel olurmu olmazmı
2013 huzur getirsin hepimizeee inşaaaalhh:2:

ordada yapmazlarsa sen iste gene yapmazlarsa özelde 70 tl miş kübra diyor... Git yaptır fazlada pahalı bişi değil...

birde doktorlar dıyorlar yok sıkı takippp
doktor gözetimi doppler falan filan
demek ki her doktor bu kadar hassas yaklasmıyorr
bence sen doktora teklif et onların soyleyeceleri falan yok anlasılan
o zaman butun tedırgınlıgın kaybolur derin bir ohhh cekersın insallah

yaa benım merak ettıgım bır sey var diyelim ki şimdi cektırdı burcu doppler temız cktı
herhalde sonradan cıkmaz boyle bır sey degılmı sunaa
o zama yandık biz:2:

valla canım kompletın parsıyel olma ıhtımalı varsa bence parsıyelınde komplet ıhtımalı vardırr

ama en azında bu güne kadar parsiyelin komplet olduğunu yada bir yerde böle bir ihtimal olduğunu daha öçnce hiçç okumadımm..... buda bişidir

şimdi doktorlar korunalım diye bu kadar laf söylüyorlar yaaa şusdur budur bak sonrradan hiç bişi yapmıyorlar acaba eskiden gelen lu varsayımlar üzerine mi konuşuyorlar çünkü bu molun üzerinde yeni yapılmış türkiyede hiç bir araştırma yok....

aynen oyle tam bir virüss
valla burcucumm sen bebısını kucagına aldıgında bu dertlerle bız bogusacagız sende bızı okursun artıkk
kalbi attımı ya parsiyelsee aahhhh bitmez bu derttt

Şimdi belli olurmuki acaba daha bebek tam belli değil ya ?
Daha iyi anlıyorum bazı şeyleri şimdi çünkü ne güzel parsiyelin riski az bekleme süresi az diyordum ama ne yazııkki sonra dahada önemliymiş.Hamile kalınca hep bu risklerlemi ugrasacagız yaaa İnanın varya hala sevinemiyorum bir sonraki doktor kontroluunu düşüne biliyorum ancak.Gelecek hiç yok benim hafızamda halaa Sonumuz hayır olsun inşallah ne diyeyim.
Ben şimdiye kadar hamileliğin başlangıcıyla beraber okmeydanı araştırma,özel haliç hospital birde özel vatana gittim.Parsiyel olabilir diyolar olacakmı olmayacakmı baksalaryaaaa Acayip bi huyum vardır kızlar benim birşeyi kafama taktımmı illa rahat edene kadar düşünür dururum.Bunuda takmak istemiyorum.Herşey Rabbimin hikmeti kaderimizde ne warsa onu yasarız parsiyelsede yaşatamam ya Rabbim bilir.Yiyecek bir lokması varsada her türlü durur.Hakkımda hayırlısı olsun.Bol bol dua etmekten başka yapabilecegim bişe yok.Sizlerde dualarınızda benide aklıınızdan geçirin olurmu teyzeler

gerçi bizim derdimizde bebek varmı yokmu olacak.
parsiyellerde kesede bebek varmı yokmu
kompletlerde parsiyel olurmu olmazmı
2013 huzur getirsin hepimizeee inşaaaalhh:2:

Amin.İnşallahhh burdaki herkes sağlıklı sıhhatli ve hayırlı birer evlat sahibi olur.

bence bu korunma suresınde katı olan doktorlar
molle ilgili konferanslara katılıyorlar doktorların sık katıldıgı kongreler oluyorya orda molle ilgili yeni bilgiler acıklanıyor herhalde sure konusunda burda arada kalıyorlar
yani aklıma mantıkı baskada bır sey gelmıyor
eger tıp buna kesın bır sekılde 1 yıl dese neden bazı doktolar son derece kendınden emın bır tavırla 6 ay dıyorlar
bu konuda sık sık yeni gelişmlere oluyordur o kongrelere katılanlar daha katı oluyor gıbıme gelıyorr

okmeydanı arastırma hastanesıne gıtmıssın aslında onların önermeleri lazımdıı
normal bir gebe kadınla seni bir tutmamaları lazımm ki
o zaman neden bu kadar tantana yapıyorlar gozumuzu korkutuyorlar

okmeydanı arastırma hastanesıne gıtmıssın aslında onların önermeleri lazımdıı
normal bir gebe kadınla seni bir tutmamaları lazımm ki
o zaman neden bu kadar tantana yapıyorlar gozumuzu korkutuyorlar

burcu parseiyelde bebekde sorun olmuyor eşinde oluyor plensentasında yani dopplerde ona bakıcaklar görülür benimn ki 7+4 günlükken ölmüştü istersen birde dopplere gir emin olmak için demişti özledeki ama ben girmnedimmm ordan çıktım 3 doktor daha baktı hiç bir ultrasyonda görmedi mol olduğumu ama dopplere girseydim kesin çıkardıı.... Yanii Sen şimdi allah korusunnnn çok çok uzak olsun varsada çıkar yanişii bence pazartesi özel bir yere gitt....

işte bende bunu anlamıyorum herzaman nüks etme ihtimalli var 6 diyen var 1 yıl diyen var 6 ay korun diyenlerin arada bir ucurum var onu göz ardı edip 6 ay korunmadan gebe kalanlardada risk var 1 yıl bekleyendede ayriyetten... 8 ay olandada yani ne fark var bende bunu anlamıyorummm

bu ne böle yaaa of offf bir sürü belirsizlik

r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…