Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

bende dyorum bu suna nıye bana ceren dıyo demişdim adım kubra dıyeee:44::44:
ceren benım kızızmın adıııı

bugun cok nette kaldım yaaa
neyse artık cıkayımm aksamda oldu
yarın gorusruz sunacıgımm hayırlı aksamlarr

Merhaba Ziya Bey,
Nasılsınız? İnşahallah sizi rahatsız etmiyorum.Metatıraksat ignelerinden sonra dün yaptırtıgımız Bthcg tahlilim 3e düşmüş.Doktorum kontrol amaçlı olarak 3 hafta daha tahlil yaptırmam gerektigini söyledi. Peki Ziya Bey bu kadar düştükten sonra tekrar yükselebilirmi acaba?
Birde şu konuda bilgi almak istiyorum.Bir Arkadaşım var.Kendisi 3 yıllık evli.İlk 2 yıl doktor kontrolünde dogum kontrol hapı ile korunmuş.Şimdi bebek sahibi olmak istiyorlar.ama 1 yıldır olmamış doktora gittiklerinde herşey normal yanlız rahim döllenmeyi unutmuş doğum kontrol hapına baglı olarak denilmiş biraz zaman geçmesi gerekiyor diye söylenmiş. Böyle bir şey mümkünmü?bende şu anda dogum kontrol hapı kullanıyorum.muhtemelen 1 yıl kullanıcam. Bebek sahibi olmak istediğimizde bizede bir sıkıntı çıkarırmı? Bu konu hakkındada bilgi verirseniz memnun olurum.Saygılarımla.Hayırlı günler dilerim.Sagolun.

beta hcg seviyeniz düşmüş olmakla beraber bir süre daha takip etmek gerekir. Çünkü tekrar yükselme olasılığı bir süre daha devam eder. Doğum kontrol hapına bağlı anlattığınız şekilde bir etki olmaz. İlacı bıraktıktan sonra kısa bir sürede kadın üreme yeteneğini geri kazanır. Korunmadan düzenli ilişki ile bir yıl beklemeleri eğer gebelik oluşmazsa daha sonra bir jinekologa müracaat etmelerini öneririm.

Soru: Ben en az 7 defa parsiyel mol geçiren bir hasta olarak tüp bebekte normal olma şansım nedir acaba.Genetik testlerimizde normal çıktı.
Cevap: Yüksek doz folik asit 3 ay kullan. daha sonra tüp bebek merkezinde embriyo transferi öncesi genetik inceleme yapılırsa iyi olur. embriyolara tabii

keşke birileri gelsede konu anlatsada bizde yorum yapsakkkk böle motive edici şeylerrr söylesee... çok sessiz burası dimi bizde olmasakkkkk

sunacıgım eskı topıgı ac ve ordakılere tek tek mesaj at en guzelı bence sen devamlı kalıyorsun nettte

günaydın kızlar
bir soru gordum eklıyorum yani bu demek ki risk her zaman var ne yazık ki
hocam merhabalar,
10 ay önce konulan komplet mol gebelik teşhisi mevcut.Doktorumunda izniyle korunmayı bıraktım ve su an hamileyim.Bebegin kalp atısı duyuldu hala mol gebelik riski tasıyormuyum?
Birde embriyonun boyu 8,3 mm ben şimdi kaç haftalık oluyorum yazarsanız sevinirim(sat 25 aralık siklus:34)

Cevap : Kalp atışı olsa bile az olasılık ama, parsiyel mol olma olasılığı herkes kadar sizde de var. Kalp atımı olması tüm mol tiplerini ekarte etmez.. Bu duruma Doppler ultrasonografi ile tanı konması mümkün. Gebelik süreniz son adet tarihinin ilk gününden itibaren geçen takvim süresi kadardır.
Saygı ile.

bu arkadasın doktor komplet oldugu halde herhalde 8. ayda bıraktırmıs korunmayı su anda hamile olduguna göre
birde doktorlar gene felaket tellallıgı yapmıslar
bir kerede olumlu guzel seyler yazın sayın doktorlarr ya moral verın bızlereeee

evet genelde hep kompletlerin parsiyel olabilecekleri yazıyor... Onalrın ki daha riskli olduğu için heralde.....

Parsiyellerle ilgili haber okumadım hiç.....

Bizdeki risk ne acaba ?:2:

bi de doktor kontrolünde bırakmış demekki 1 yıl korunmamış belki dahada önce bırakmıştır 2 aylık hamikle 8. ayda bırakmış olma ihtimali az boşda geçmiştir bi iki ay...

bu doktorlar surekli doppler dıyorlar molden sonra gebe kaldıgımızda bız surekli doppler cektırsek yanarız vallahi
doppler 70 lira fiyatı.muayene ucretınden bıle daha fazla
,bebegımın kalbı durudugunda ozelde 70 cekmıslerdı

devlet hastanelerinde bedava canım özelle gitmezsin artık ama ordada senin durumunu bilen yakın bir doktorun olur....

yok canım ya gebe kaldıgımı ogrendıgım anda devlet hastanelerinden ayagımı cekecegımm
zaten zor tahammul edıyorum onlara

yok canım ya gebe kaldıgımı ogrendıgım anda devlet hastanelerinden ayagımı cekecegımm
zaten zor tahammul edıyorum onlara

yok valla ben genede devletten şaşmam boğulacaksan devlet hastanesinde boğulacaksın bak biz kürtaj olduğumuzda yatakda uyandık demi...

arkadaş erdem hastanesinde kürtaj oldu oda özelcilerden devlete gitmezzzz çatalda uyanmış kendi kalkmışşş....

kendimi kalkmışş
bana özel hastanede oyle yapacaklarr vay hallerine vallahi
ben bazı seylerde cok cadıyımdırr

ben mesela herşeyde tahlillerde kontrollerde falan devlete giderim ama....

MEdical park hastanesindede doktorum vardı acil bişey olduğunda sormak istediğim bir şey olduğunda vs.. oraya gidiyordum oğlumda...

Bu bebekdede gene hep devlete gittimm.. Acil şüphelendim ağrılarımdan falannn özele gittim....

Yoksa standart kontroller için özelle okadarda para yatıramam....
şükür durumumda var gitsem eşim bana hiç bişide demez ama ben özellere çokda güvenemiyorummm sankii para almak için bişeyler çıkarıcaklaarmış gibi geliyorlar
gribim diye gittim serumm taktı doktor dedi devletteki ne gerek vardı falan
sonra organı eksik acil doppler dedii devlette sapa sağlam dediler şükürler olsunnn,,,

şimdi Allah var devlet hastanelri muamelede sıfırlar ama iş
işleme gelince cok iyilerr.özellikle arastırma hastanelerı cok titizzlikle duruyorlar ozellıkle mol gebelik teshısıyle gelenlere bızzat sahıd oldugum ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…