evet.hayırlısı olsun ..allah kimseye kaldıramayacagı yük vermesin..bakalım eşim çok israr ediyor hafta sonu doktora gidicem inş. iyi şeyler söyler morale ihtiyacım var..
ilk gebeliğinizmiydi..çocugunuz varmı. benim ilkti..
gerçekten çok moral oldun saol sen 1 yıl bekledinmi biz biraz 1 yıl konusunda kararsısızda((
gerçekten çok sevindim allah bebeğine sağlıklı uzun ömür versin 7 ay korundunmu korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamilemi kaldın???
buna özelden cevap vereyim..opuyorumnanaktan
ben 2008 temmuzda Isp. Şifa hastanesinde kürtaj oldum, aslında pek çok dr ultrasondaki görüntüden kürtaj öncesi mol olduğunu anlıyormuş. benim kini hiç bir dr anlamadı.kürtaj sonrası patoloji sonucunda anlaşıldı. ancak dr iyi temizleme yapamadığı için bhcg takiplerimde önce düşüş sonra hızla yükseliş görüldü ve Hacettepe sevk ettiler. Eylül 2008 de dr. Özgür Deren ikinci kürtajımı yaptı. her bir aşama çok zordu. çünkü önce bebek geliyor diye seviniyorsunuz sonra kanser riski ile karşı karşıya kalıyorsunuz. mol gebelik yaşayanlar internetten okuyupda kafanızı bulandırmayın. ben öyle yaptım kendimi yıprattım sadece. Özgür bey çok rahattı... 1 yıl gebe kalmayacaksn dediler ve bilindik bhcg takipleri işte. ikinci kürtaj sonrası bir kaç ay içinde 0 ladı. süresini şimdi hatırlayamadım. ben hazirana kadar bebek düşümüyordum ama küçük hanım 2009 şubatta gelmeye karar verdi. ekimdede dünyaya geldi... kürtaj dan 1 yıl sonunda gebe kalınabilir sanırım. öyle demişlerdi. geçmiş olsun tekrar.. sevgiler
arkadaşlar size bişey danışmam lazım ben 25 şubatta adet oldum 4 gün sonra bitti aradan 10 gün geçti gece bi kanamayla acile gittim hemogram ve bhcg yapıldı ikiside normal çıktı dr bişi yok dedi gönderdi o gece ve ertesi gün ben çok aşırı kanama geçirdim şimdi geçti ve neden hala öle olduğunu anlamadım sizce yine bi başka dr gitsemmi;??
senin adına çok sevindim inşş en kısa süredede gebe kalırsın canım:))
Hadi bakalım sağlıkla bebek haberlerini duyarız inş. lütfen kalbini ferah tut. psikolojinin iyi olması herşeyin iyi olmasına neden oluyor. sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?