L
LoveSA
Ziyaretçi
rica ederim yakınınızada geçmiş olsun.. onun mol gebeliği doğal yolla oldu dimi? niye tüpbebek anlamadım? yani nolmal yolla bebek olmaz diyemi tüp bebek yapalım dedi?
bana 1 sene korunma verdi yani bhch değeri sıfırlandıktan sonra 1 sene korunma verdi. ama burda karşılaştığım bazı arkadaşlara 6 ay vermiş.. benimki tam mol gebelikti.. 6 ay korunma verilen arkadaş kısmi mol'dü. O arkadaş 1 sene beklemedi ve şuan hamile :) korunmayı bıraktığı gibi hamile kaldı :) :CüvCüv:
ben başka doktora dedimki 1 sene değilde 10 ay korunsam dedim. oda bize tıp fakültesinde öğretilen budur bu hastalık 1 sene içinde tekrarlayabilir o sebeple 1 sene beklenmelidir dedi. bekleyip beklememek size kalmış ne ederseniz kendinize edersiniz dedi. bide yakınınız sigara içiyosa bıraksın.. onun etkisi varmış doktor dedi. ben bıraktım..
anladım canım çok teşekürederim açıklaman için..çok sağol inşallah ikincisi sağlıklı şekilde dünyaya getirirsiniz..:Saruboceq:
tam kromozom sonuçlarıda gelsin mutlaka tekrar başka bir doktorada danışıcaz bu olayı..
evet canım tüp bebek yaptırdı fsh hormonu yüksekti çünkü..ve en ilginci mikroenjeksiyon yapıldı (biliyosundur belki tek spermi tek yumurtaya koyuluyo)nasıl oldu da mol gebelik oluştu hala anlamadık..CADIARZU
yok sigara da içmiyo ama böyle bir talilsizlik oldu:gitme: dilerim hiçbirinizinki artık tekrarlanmaz hayırlısı ile eli ayağı düzgün hayırlı bebeiler veriri rabbim hepinizee..:Saruboceq::Saruboceq: