Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende inşş sağlıklı gebe kalıp bu mutlu haberide sizinle paylaşırım(
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 3 hafta önce kürtaj oldum yapılan patolojik incelemede mol gebelik çıktı. Patoloji sonucunu bugün öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı hele internetteki yazıları okuduğumda daha da kötü oldum uykum kaçtı yarın doktorum çağırdı ve ben yarını nasıl yapacağımı bilmiyorum eşimde doktor bana söylediği bu durumun tekrar etme olasılığı yüzde bir ama içimde nedense korku var yarını nasıl edeceğim bilemiyorum Allahım beterinden saklasın demekten başka elimden bişi gelmiyo morale ihtiyacım var
geçmiş olsun selfish.. şuan herşey senin için taze olduğundan dolayı tereddütdesin,korkuyosun ama içini ferah tut ben burda ne arkadaşlar gördüm sağlıklı hamilelikler geçirdiler.. korkma üzme kendini..
çok teşekkür ederim diantus bugünü zor ettim doktorum bugün üniversite hastanesine sevk etti bu beni daha da korkuttu Allahım bi daha vermez inşallah tekrarlar diye çok korkuyorm bir daha gebe kalamazsam diye Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin Benimkisi parsiyel molmuş bu arada
parsiyel molmüş zaten korkacak bir şey yok. ancak bhcg takibini aksatmayacaksın. hiç bir şey olmaz inş. ben iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım yukarıda daha öncede yazmıştım. şimdi 5 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var. kalbini ferah tut... sevgiler.[/QUOT
Cevapladığın için teşekkür ederim. Allah kızını sana bağışlasın bize de nasip etsin inşaallah. Merak ettiğim parsiyel mol geçirdiğinden kaç ay sonra tekrar hamile kaldın. Doktorlar bu konuda değişik değişik davranıo sanırım bana en az bir buçuk sene hamile kalmayacaksın dedi. Ben hamileliğim sıraında parsiyel molün hiç bir bulgusunu yaşamadım.Kürtajdan sonra alınan parça patologa gitti sonuç 18 gün sonra çıktı Yani kanda ilk iki hafta testlerimin hiç biri yapılmadı dün doktor bhcg ölçümümü istedi kürtajdan 20 gün geçmişti bir de daha önce dediğim gibi üniversite hastanesine sevk etti. Kan sonucumu aldığımızda dokorum çıkmıştı kandaki değerim 0. 5 çıktı.
:) estağfurullah sor tabiki :) benim 1 senelik takibim haziranda bitiyor.bhcg sıfırlanana kadar her hafta,sıfırlandıktan sonra 6 ay boyunca ayda 1, diğer altı ayda ise 2 ayda 1 tahlil yapıldı.. mesela bugün yaptırdım sonuç 0 :) son tahlilimide Allah'ın izni ile haziranda yaptırıcam ve biticek.
Allah kimseye yaşatmasın ama şöylede düşünmek lazım " yaşayacağımız varmış yaşadık" insan tedirgin oluyo,üzülüyo,yıpranıyo kaybettiğin bebeği ağlarsın kendi durumuna mı... ama çok takmamak lazım.geçiyo bitiyo işte..üzüldüğünle yıprandığınla kalıyosun.. o sebeple sen sen ol kesinlikle takma kafana gerekli zamanda testini yaptır tedbiri elden bırakma ama üzülmede..