- 4 Şubat 2009
- 8.728
- 40
benim 4 ayım kaldı.. Nisan ayında kürtaj oldum temmuz başında değerlerim sıfırlandı.. alıştım ben artık hastaneye gitmeye.. ilk zamanlar değer düşene kadar her hafta gittim test için kan vermeye, sıfırlandıktan sonra ayda 1 kan vermeye gittim 6 ay buşekilde test yaptırdıktan sonra şimdi de 2 ayda bir yaptırıyorum. Doktorum o şekilde söyledi bende uymaya çalışıyorum. şimdi nisan ve haziran ayında yaptırıcam okadar.(bir problem çıkmazsa)
korkulacak bişey yok aslında Allah Beterinden saklasın demek lazım.
Az önce burdan tanımadığım birisinin foto albümüne bakıyodum.. bebeğinin resimlerini koymuş " ayy ne güzel bebek maşallah" diye içimden geçirirken altındaki yazıları okudum ve çok üzüldüm.. bebek sapasağlam doğmuş fakat tıkanma sonucu hemşire ihmalinden vefat etmiş. çook üzüldümm.. Allah'ım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.
korkulacak bişey yok aslında Allah Beterinden saklasın demek lazım.
Az önce burdan tanımadığım birisinin foto albümüne bakıyodum.. bebeğinin resimlerini koymuş " ayy ne güzel bebek maşallah" diye içimden geçirirken altındaki yazıları okudum ve çok üzüldüm.. bebek sapasağlam doğmuş fakat tıkanma sonucu hemşire ihmalinden vefat etmiş. çook üzüldümm.. Allah'ım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.