Cevapladığın için teşekkür ederim. Allah kızını sana bağışlasın bize de nasip etsin inşaallah. Merak ettiğim parsiyel mol geçirdiğinden kaç ay sonra tekrar hamile kaldın. Doktorlar bu konuda değişik değişik davranıo sanırım bana en az bir buçuk sene hamile kalmayacaksın dedi. Ben hamileliğim sıraında parsiyel molün hiç bir bulgusunu yaşamadım.Kürtajdan sonra alınan parça patologa gitti sonuç 18 gün sonra çıktı Yani kanda ilk iki hafta testlerimin hiç biri yapılmadı dün doktor bhcg ölçümümü istedi kürtajdan 20 gün geçmişti bir de daha önce dediğim gibi üniversite hastanesine sevk etti. Kan sonucumu aldığımızda dokorum çıkmıştı kandaki değerim 0. 5 çıktı.
bendede hiç bir belirti olmamıştı ama kalp atışı yoktu. ama o küçük hali gözümün önünden gitmez hala c:a015: fakat zaten kromozom sayısı fazlalığı olduğu için (69) yaşaması imkansız. 0.5 bhcg birimi hangi birimden bilmiyorum ama benim ölçümlerdeki birmden ise (mlU/ml) çok düşük bir değer. zaten 0,8 in altı normal değer miş. benim kürtajdan sonraki ilk değerim 10.000 di. önce azaldı sonra hızla arttı ve ikinci kez kürtaj oldum ama hep değerler 2000 nin üstü idi. ikinci kez kürtajda hızla düştü ve sıfırlandı. ama dediğim gibi birim olayı farklı olabilir. bana 1 yıl beklememi söylediler ama minik hanım 5 ay sonra geldi.. hiç bir sorunda yok şükür.[/QUOTE]
Canım birim aynı birim sanırım bende anlatım bozukluğu olmuş bir önceki yazımda. Aklımı karıştıran doktorun bana bir buçuk sene bekle demesi ama senin minik hanımın 5 ay sonra gelmesi içimi rahatlattı. İnşallah bana da nasip eder allahım