- 26 Haziran 2010
- 323
- 2
canım sen nerede yaşıyorsun
izmir de yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen nerede yaşıyorsun
büşraaaaa nasılsınnn bugün canııımmm benim
slm canım işden geç geldim yeni açdım pc yi arkadaşın söyledikleri mantıklı ben bilmiyorum artık hangi dt doğruyu söylüyor okadar dr değiştirdim bana pgt yöntemini ilk özelinden gittiğim hoca söyledi tam yapıcak üniversitedeki başhekim kabul etmedi gerek yok normal kal dedi inan kafamı daha çok karıştırdın ben 4 parsiyel en sonuncu komplet mol artı şuan korunmuyorum ne yapmam lazımbu arada zuzucan nerde oturuyosun
şimdi okudum canım benden bahsediyor sanki 4 parsiyel 1 komplet adam gb dr bulmam lazım benim
ozaman benim yumurtalarda mı bir sorun var bir daha yaşamak istemiyorum artık maliyeti ne kadar mış acaba normal tüp bebek gibi mi daha fazla mı[/Qeşinin spermlerinde de olabilir ama muhtemelen bizim yumurtalarda bi sorun var.bu kürtajla alınan parçaların genetik teste tabi tutulmasıyla anlaşılır canım.bu topikte bir arkadaş vardı aynı benim bahsettiğim yolla hamile kalacaktı sanırım 20 yumurta toplanmıştı ve 8 tanesi normaldi diğerleri moldü embriyoların.ama arkadaşım sağlam yumurtamız olsunda onlar döllenip bize tutunsunda bırak gerisini nolursa olsun nasıl olsa çocuk sayısını doldurunca işimiz bitecek yumurtalarla bağlatırız tüplerimizi oh sen sağ ben selamet canım
canım ben bursadayım kısa süre içinde olacağını bilsem halam falan var orda gelirim ama eger uzun sürücekse eşimin işi benim işim sorun olur bana
sen özelden ver telefon noyu akşam arayabilirmiyim gündüz vermezler deme ben biraz aceleciyimde