mol gebelik nedenleri

büşraaaaa nasılsınnn bugün canııımmm benim

slm canım işden geç geldim yeni açdım pc yi arkadaşın söyledikleri mantıklı ben bilmiyorum artık hangi dt doğruyu söylüyor okadar dr değiştirdim bana pgt yöntemini ilk özelinden gittiğim hoca söyledi tam yapıcak üniversitedeki başhekim kabul etmedi gerek yok normal kal dedi inan kafamı daha çok karıştırdın ben 4 parsiyel en sonuncu komplet mol artı şuan korunmuyorum ne yapmam lazımbu arada zuzucan nerde oturuyosun

slm canım işden geç geldim yeni açdım pc yi arkadaşın söyledikleri mantıklı ben bilmiyorum artık hangi dt doğruyu söylüyor okadar dr değiştirdim bana pgt yöntemini ilk özelinden gittiğim hoca söyledi tam yapıcak üniversitedeki başhekim kabul etmedi gerek yok normal kal dedi inan kafamı daha çok karıştırdın ben 4 parsiyel en sonuncu komplet mol artı şuan korunmuyorum ne yapmam lazımbu arada zuzucan nerde oturuyosun

bak canım 4 kere geçirmişsin zaten artık bunun denenecek yeri kalmamış.dr lar git deen diyor çünkü 2 kere mol gebelik geçirenlerin oranı düşük olduğu için tekrarlamz diye düşünüyorlar ya da kürtaj yapmak için fırsat kolluyorlar.malesef böyle doktorlar mevcut.google translateye gir ve sorunu yaz ingilizce olarak tercüme ettir ve kopyala google chrome ye yaz bak neler çıkacak karşına.ben çok araştırdım ve eminim doğru yoldayım.her deneyişte mol olma olasılığı artıyor.ben 3 kere geçirdim ve mol olma olasılığım %25 e çıktı bu hiç az bir oran değil.senin daha da fazla çünkü 4 kere geçirmişsin.mol gebelik geneyik bir hastalıktır.kısmı molden bahsedeyim.sperm ve yumurta karşılaşınca döllenme olacağı zaman sperm yumurtaya girince yumurta hücre çeperinde değişiklik yapar ve içeriye başka bir sperm girmesini engeller.oysa bizde hücre zarında bir sorun olduğu için yumurta iinci spermin içeriye girmesini öenleyemior ve 2 sperm giriyor içeriye böylece 23*2=46 spermden 23 adet de yumurtadan gelen kromozomlarla oluyor 69 kromozomlu bir yapı.ama döllenme dışarıda mikro enjeksiyonla yapılırsa yani yumurta alınıpiçerisine tek sperm yerleştirilirse ve embriyo blastokist evresindeyken cgh testi yapılırsa mol gebelik geçirme şansın sıfır olur.komlet molde de yumurtada ya hiç çekirdek yoktur yada inaktiftir yani işlev görüyordur.bu durumdada yine içeri 2 sperm girer 46 kromozomlu yapı oluşur.ama anenden gelen kromozom olmadığı için komlper mol oluşur.bu durumdada yine dışarıda mikro enjeksiyonla döllenme gerçekleştirilir ve yine cgh testi yapılır.hangi embriyo sağlıklıysa o embriyo sana transfer edilir canım

çok saol canım ozaman ben bi tüp bebek merkezine gidip ordan bilgi alayım başka türlü olmucak bu hastalık yeterince yıprattı bidaha kaldırcak gücüm yok savaşmakda istemiyorum sen ne zaman hamile kalıcaksın

en iyisini yaparsın canım.ben yeni kürtaj oldum ama doktorum beklemeye gerek yok dedi ve patoloji ve genetik sonucum gelince tüp bebek tedavisine başlayacağız.sen nerede oturuyorsun canım?orada hangş tüp bebek merkezi iyiyise araştır.bu arada doktorumun bir hastası 6 kere mol gebelikten sonra sağlam bir bebeğe sahip olmuş.neden tüp bebek yapmadılar dedim.kocası çok tutucuymuş.yani doğal yolla olmaz diye birşey yok ama 4 kereden sonra o korkuyu ve acıyı yaşamaya hiç gere yok bence.ayrıca riskli bir durum mol gebelik grip değilki bu iç ialcı geçsin yok öyle birşey git tertemiz hamile kal tüp bebekle içinde rahat olsun artık hamileleğin acısını değil keyfini yaşama vakti bizim içinde geldi

şimdi okudum canım benden bahsediyor sanki 4 parsiyel 1 komplet adam gb dr bulmam lazım benim

izmirde yaşıyorsan seni götürürüm doktora yok eğer diyorsan izmirde değilim gelebilrsin en azından danışırsın ve bir yol çizersiniz eminim sana senin şehrinde bir tüp bebek merkezi önerecektir yada gelip gidersin bilemiyorum şimdi senin şartlarını canım

ozaman benim yumurtalarda mı bir sorun var bir daha yaşamak istemiyorum artık maliyeti ne kadar mış acaba normal tüp bebek gibi mi daha fazla mı

canım ben bursadayım kısa süre içinde olacağını bilsem halam falan var orda gelirim ama eger uzun sürücekse eşimin işi benim işim sorun olur bana

ozaman benim yumurtalarda mı bir sorun var bir daha yaşamak istemiyorum artık maliyeti ne kadar mış acaba normal tüp bebek gibi mi daha fazla mı[/Qeşinin spermlerinde de olabilir ama muhtemelen bizim yumurtalarda bi sorun var.bu kürtajla alınan parçaların genetik teste tabi tutulmasıyla anlaşılır canım.bu topikte bir arkadaş vardı aynı benim bahsettiğim yolla hamile kalacaktı sanırım 20 yumurta toplanmıştı ve 8 tanesi normaldi diğerleri moldü embriyoların.ama arkadaşım sağlam yumurtamız olsunda onlar döllenip bize tutunsunda bırak gerisini nolursa olsun nasıl olsa çocuk sayısını doldurunca işimiz bitecek yumurtalarla bağlatırız tüplerimizi oh sen sağ ben selamet canım

canım ben bursadayım kısa süre içinde olacağını bilsem halam falan var orda gelirim ama eger uzun sürücekse eşimin işi benim işim sorun olur bana

sana özelden randevu alman için telefon vereyim doktorun adını vereyim bak o doktor bu kadınlar kulübünde çok meşhur nasıl övgüler alıyor anlatamam sana eğer dilersen veririm telefonu yada google yazarsın bulursun randevunu alırsın zaten hemen verilmiyor randevular dolu ilk randevuda böyle sıkıntı yaşanıyor sonra randevuları doktor kendisi veriyor o yüzden sıkıntı yaşamıyorsun canım.ilk randevu sanırım şubata alabilirsin yada marta.

yani geleceksin aynı gün kontrol olup gideceksin doktor sana plan çizecek yani her gelişin 1 gün okadar canımzaten zırt pırt çağırmayacak seni bir ilk görüşeceksin anlayacak sorun ne sonra tüp bebek için çağıracak o kadar telefonlada irtibat halinde oluyor zaten .hele bursadan geliyorum dediğinde zaten yardımcı olur sana randevularında

çok saol gerçekden beni baya rahatlattın aydınlattın bu sitelere daha önce girmemişdim şimdiçıkmam lazım yarın gene girerim hayırlı akşamlar

X