Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen zor mu hamile kalıyorsun
istanbulun neresi kaynanmlar orda gazi osmampaşadaydı heralde
evet canım zor .her ay 5 tane test yapıyodum.hatta idrarda belli olmuyo adet günü gelmeyince.idrarda karbonat testi,idrarda iğne testi onları bile yapıyordum :)
ooo çok uzakmış ben karşıdayım tuzla da oturuyorum.o zaman şimdiden sigarayı azaltmak lazım.hemen bıramayabiliriz :))
onlar ney ilk defa duydum ben hiç öyle bi test yapmadım zaten mol ya betahcg yüksek olduğu için adetin ertesi günü yapıyodum hemen çıkıyodu
idrarını bi plastik bardağa yapıyorsun içine iğne atıyorsun ağzını kapatıp 8 saat bekletiyorsun iğne kararırsa yada paslanırsa hamilesin,değilse yok:)
ben 1 kez hamile kaldım onda da adetimde bir gün önce 2.çizgi çıkmıştı,kan testi yaptımıştım 78 çıkmıştı doktor 2 haftalık hamilesin demişti herşey normal gidiyordu en son 4000 dü 6 haftalıkken sonra zaten bir daha kan testi yapmadılar ve alınmasına karar verilmişti
Merhaba arkadaslar o kadar yazdim ama silinmis.3. Kere mol gebelik gecirdim doktorunu degistirdim ve mikroenjeksiyon ve cgh testi esliginde normal gebe kalabilecegimi soylrdi doktor.parsiyel moldu benimkisi 69 kromozomlu yani.bir yunurtayi 2 sperm dollemrsiyle olusuyor.mikroenjeksiyonla yumurta tek spetmle dollenecek ve 5 gunluk filan olunca cgh testi yapilacak 46 kromozom olanlar rahime yerlestirilecek.tup bebek maliyeti ortalama 6000 cgh trsti 2500 toplam 8500 gibi tutuyor.ama bizim hamile kalma gibi problemimiz yok o yuzdrn tup bebek tedavisindr kullailacak ilackarin maliyetinde dusus olabilir.size pgd ile hamile kalsanda mol olursun diyen doktor yirtsin diplomasini.cok ama cok arastirdim yabanci kaynaklari bile.yabanci kaynaklarda parsiyel molun engellenme yontemi pgd ve mikroenjeksiyondur.simdi genetik dahada ilerledi pgd ile 9 kromozoma bakilirken cgh ile 46 kromozoma birden bakiliyor mol ve diger tum genetik problemler tespit ediliyor ve daha gebe kalmadan onlemini almis oluyorsun.sakin moralini bozma gel istersen seni doktoruma gotureyim konus rahatla krndisi oyle iyi bir doktorki sizin derdinize ortak oluyor kendi sorunu gibi ilgileniyor psikolojinizi duzeltiyor destek oluyor.telefon aciyor o derece yani.