mol gebelik nedenleri

eşimle dionlara gerek kalmazyoruz bir kere daha deneyelim sonra olmazsa yaptıralım bakalım artık inşlh olurda

töbe töbeee,sanki sen kurtulmak için mi yapıyorsun bunu,çocuk sahibi olmak için yapıyorsun

töbe töbeee,sanki sen kurtulmak için mi yapıyorsun bunu,çocuk sahibi olmak için yapıyorsun

öyle ama dr kesin yolu bu falan dedi ilk üniversiteye gittimizde bi dr bize dediki kanser olma ihtimali bile var vücut organlarına sıçrayabilir çok şükür öyle bişey olmadı ama tahililer çıkana kadar sanki kansermişim gibi yaşadım mahfettiler beni

aynen arkadaşım ben buraya en çok ümitlenmek için üye oldum bana güç verir bak başkaları atlattı bende atlatırım diyebilmek için ama kimse yok

bana da aynısını söylediler,çok tehlikeli,kansere çevirebilir,rahmin alınabilir,diğer organlarına sıçrar dediler ben hiç takmadım onları,doktorlar birazda abartıyorlar,tamam bizim iyiliğimiz için diyorlar ama daha olumlu olabilirlerde

nisanda 3 senem bitcek benimde.1 buçuk yıla yakın vajinismustum bende ,sonra bir seneye yakın çocuğum olmadı,o bitti bu başladı.bende masalara çıkmaktan yoruldum
bende çok utanıyorum hem bebeğimi kaybediyorum hemde gelen bakıyo yoruldum bıktım artık diyorum insanlar evleniyo hamile kalıyo sonra bebeğini kucağına alıyo ben 4 senedir neyin mücadelesini yapıyorum ndn ben diyorum ama inanıyorum ki allah beni bu şekilde sınıyor inşlh bi gün olucak sadece çektiklerim kalıcak

sen nerdensin yakınlarda olsak görüşürdük ben artık sadece ev iş gitmiyorum biryere sadece annemler gidince üzülüyorum ağlıyorum

sen nerdensin yakınlarda olsak görüşürdük ben artık sadece ev iş gitmiyorum biryere sadece annemler gidince üzülüyorum ağlıyorum

ben istanbuldayım canım,ben çalışıyorum ama akşam eve girince içimi bir hüzün kaplıyo,üst kat komşum,yan komşum doğum yaptı iki bebeğin sesi de bizim evde gece gündüz.gözlerim doluyor duyunca.o yüzden evde hiç duramıyorum canım yaa

ben istanbuldayım canım,ben çalışıyorum ama akşam eve girince içimi bir hüzün kaplıyo,üst kat komşum,yan komşum doğum yaptı iki bebeğin sesi de bizim evde gece gündüz.gözlerim doluyor duyunca.o yüzden evde hiç duramıyorum canım yaa

beninde üst komşumun var ağlayınca sesi geliyo diyorum ki keşke benimde olsada böyle ağlasa ben çıkamıyorum akrabalara falan gidince onların bebeklerini görüyorum kendimde eksiklilk hissediyorum bide diyolar ya üzülme seninde olur vahhh canım genemi düşük yaptım insanlar üzmemek için diyor ama sanki acıyolarmış gibi geliyo gitmiyorum bende evde netten bebeklere bakıyorum yada uyuyorum sanki uyucam uyancam biticekmiş gibi şindi son bebeğim dursaydı 1 ay sonra doğum yapcakdım kendi kendime artık o dursa bu kadar olcak dı bu kadar yaşında olucakdı falan diyorum

artık eşi,mde diyo ki eve gelsem bebimizle sen olsan biz vardiyeli çalışıyoruz bi tek gündüz vardiyemiz beraber diğerleri ayrı evde düzen yok otel gibi kullanıyoruz uyu işe git hayat çok zor hele böyle yaşamak daha zor

bu ay olmada önümüzdeki ay yazarsın belki sende buraya canım güzel haberleri,öncelikle kendini iiyi hissetmeye çalış canım

inşlh sende yazarsın seni benden iyi kimse anlamz zaten beni kimse anlayamaz belki bu ay olur gerçi olması önemli değil saglıklı olsun hayırlı evlat olsun başka bişey istemiyorum

ben hamile kalsam inan uyuyamıyorum duramıyorum acaba ne olcak gene mi aynı hamile olmayıncada içimde sürekli bir boşluk oluyor

ben hamile kalsam inan uyuyamıyorum duramıyorum acaba ne olcak gene mi aynı hamile olmayıncada içimde sürekli bir boşluk oluyor

aynen bende öyleydim.hele kalp atışlarını duymaya gitceğimiz gece sabaha kadar uyuyamadım erkenden kalktık gittik ve sonuç hüsrandı orda ağladım... ağladım... ağlamaktan kusmuştum:)) iyi düşünelim iyi olsun .aynı anda hamile kalırsak kendimize sağlıklı olması için beslenme listesi hazırlarız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…