çok çok geçmiş olsun ben özelde 300 liraya kürtaj oldum ve tam uyuttular beni.uyandığımda yataktaydım
şu 4 senede yaşadıklarımı anlatsam inanmazsın bu kadarda olmaz diye diye çok zor bişey allah hepimize yardım etsin birinde dr bana istersen rahmini alalım tamamen kurtul dedi ama çocuğum yok nasıl aldırayım yaşayamam
ki
galiba birtek biz varız bunu yaşayan baksana başka kimse yok
töbe töbeee,sanki sen kurtulmak için mi yapıyorsun bunu,çocuk sahibi olmak için yapıyorsun
kaç senelik evlisin sen
öyle ama dr kesin yolu bu falan dedi ilk üniversiteye gittimizde bi dr bize dediki kanser olma ihtimali bile var vücut organlarına sıçrayabilir çok şükür öyle bişey olmadı ama tahililer çıkana kadar sanki kansermişim gibi yaşadım mahfettiler beni
bende çok utanıyorum hem bebeğimi kaybediyorum hemde gelen bakıyo yoruldum bıktım artık diyorum insanlar evleniyo hamile kalıyo sonra bebeğini kucağına alıyo ben 4 senedir neyin mücadelesini yapıyorum ndn ben diyorum ama inanıyorum ki allah beni bu şekilde sınıyor inşlh bi gün olucak sadece çektiklerim kalıcaknisanda 3 senem bitcek benimde.1 buçuk yıla yakın vajinismustum bende ,sonra bir seneye yakın çocuğum olmadı,o bitti bu başladı.bende masalara çıkmaktan yoruldum
sen nerdensin yakınlarda olsak görüşürdük ben artık sadece ev iş gitmiyorum biryere sadece annemler gidince üzülüyorum ağlıyorum
ben hamile kalsam inan uyuyamıyorum duramıyorum acaba ne olcak gene mi aynı hamile olmayıncada içimde sürekli bir boşluk oluyor