aslında doğru söylüyorsun ben 1 buçuk sene bekledim gene aynısı oldu allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
sen sağlıklı besleniyor musun,sigaran var mı,ben sigara içiyorum hemde çok,o yüzden böyle olmuş olabilir mi diye herşeyde kendimi sorguluyorum
canım 10 gün içinde mol değeri sıfırlanmaz çünkü ben çok yasadım aylarca gittim her hafta kan tahlili verdim öyle hemen bitmiyor
işte bende çok okudum kürtajdan sonra 10000 100000 çıkan sonuçlar okudum.ben kürtaj olmadan önce kan tahlili de istemediler,direk kürtaja girdim. artık doktorlara da inancım azaldı
arkadaşım öyle olmuyıor işde benden kan tahlili aldılar kürtaj sonunda tüm batın usg röntgen falan çekildi vüdücada yayılmış mı diye
aynen doğru söylüyorsun ama benim kesin mol hemde inatçı bir mol gitmek bilmiyor eşim çok üzülüyo artık bi bebeğimiz olsun istiyor
bak canım normal hastanede öyle yapıyorlar adam beni mol olmasına rağmen canlı canlı kürtaj etti çok kanamam oldu sonra üniversiteye gittim orda beni araştırdılar
bunun için bitkisel tedaviler var mı acaba,ben 1 kez yaşadım aklım yerinden gitti,sen 5 kez yaşadın senin psikolojini üzüntünü tahmin bile edemiyorum,yazarken bile ellerim titriyor,Allah yardımcın olsun inşallah canım benim
nasıl ya nasıl canlı canlı kürtaj oldun ya,uyuşturdular değil mi
hayır dr bana hemen alınması lazım yoksa çok kanaman olucak dedi 700 tl para istedi uyuşturup almak için ozaman çalışmıyodum sadece eşim oda anca evi geçindiriyodu dr devlet krtajı önemli bulmuyo anesteziye gerek yok gördüğü için hastanede canlı canlı aldı inan çok kötüydü sanki içimden eti koparıp çekdi sonrakilerde ölürüm canlı canlı olmam dedim gerçi üniversite ameliyathanede yapıyo uyutuyolar hiç hatırlamıyosun