mol gebelik nedenleri

aslında doğru söylüyorsun ben 1 buçuk sene bekledim gene aynısı oldu allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

sen sağlıklı besleniyor musun,sigaran var mı,ben sigara içiyorum hemde çok,o yüzden böyle olmuş olabilir mi diye herşeyde kendimi sorguluyorum

canım 10 gün içinde mol değeri sıfırlanmaz çünkü ben çok yasadım aylarca gittim her hafta kan tahlili verdim öyle hemen bitmiyor

sen sağlıklı besleniyor musun,sigaran var mı,ben sigara içiyorum hemde çok,o yüzden böyle olmuş olabilir mi diye herşeyde kendimi sorguluyorum

malesef içiyorum ama ben prof dr gidiyodum bırakman lazım dedi bende hamile kalmadan 2 ay önce bırakdım hamilelik boyunca içmedim gene aynı oldusonra gene başladım

canım 10 gün içinde mol değeri sıfırlanmaz çünkü ben çok yasadım aylarca gittim her hafta kan tahlili verdim öyle hemen bitmiyor

işte bende çok okudum kürtajdan sonra 10000 100000 çıkan sonuçlar okudum.ben kürtaj olmadan önce kan tahlili de istemediler,direk kürtaja girdim. artık doktorlara da inancım azaldı

hyr korunmuyorum bakalım ne olcak bu ay adetim 10 geçikdi araştırdım çok kafa takmakdan mış okadar ümitlendim kaç test yapdım yok sonra adet oldum gerçi ben korunmayı bırakınca hemen hamile kalıyorum 2 ay içinde öyle bir sıkıntım yok

işte bende çok okudum kürtajdan sonra 10000 100000 çıkan sonuçlar okudum.ben kürtaj olmadan önce kan tahlili de istemediler,direk kürtaja girdim. artık doktorlara da inancım azaldı

arkadaşım öyle olmuyıor işde benden kan tahlili aldılar kürtaj sonunda tüm batın usg röntgen falan çekildi vüdücada yayılmış mı diye

artık doktorlar kalp atışı duymasalar mol,boş gebelik olsa mol,kese düzensiz olsa mol ....hep mol çağımızın büyük hastalığı oldu aslında

inşlh senin mol değildir dene bakalım neolcakben hastanede benim gibi mol gebelik yaşayan arkadaşla tanışdım bir kere hamile kalmış o hücreler sürekli çoğaldığı için 3 kere kürtj olmuşdu çok kötü bir hastalık bu

arkadaşım öyle olmuyıor işde benden kan tahlili aldılar kürtaj sonunda tüm batın usg röntgen falan çekildi vüdücada yayılmış mı diye

ne kadar güzel muayene etmişler seni canım,benden hiçbirşey istemediler,ben kendim başka doktora gidip mol gebelik yaşadım akciğer filmi çektirmek istiyorum dedim.doktor o kolay kolay olacak bir şey değil dedi,ben olsun yine de istiyorum dedim,yoksa onu bile çekmeyeceklerdi.

aynen doğru söylüyorsun ama benim kesin mol hemde inatçı bir mol gitmek bilmiyor eşim çok üzülüyo artık bi bebeğimiz olsun istiyor

bak canım normal hastanede öyle yapıyorlar adam beni mol olmasına rağmen canlı canlı kürtaj etti çok kanamam oldu sonra üniversiteye gittim orda beni araştırdılar

aynen doğru söylüyorsun ama benim kesin mol hemde inatçı bir mol gitmek bilmiyor eşim çok üzülüyo artık bi bebeğimiz olsun istiyor

bunun için bitkisel tedaviler var mı acaba,ben 1 kez yaşadım aklım yerinden gitti,sen 5 kez yaşadın senin psikolojini üzüntünü tahmin bile edemiyorum,yazarken bile ellerim titriyor,Allah yardımcın olsun inşallah canım benim

gerçi üniversite deney gibi kullanıyolar insanı artık bıktım dr dan sürekli alttan muayene olmakdan

yaşama zaten canım çok zor bazen bunalıma giriyorum ama insanız ya bir umut belki bu sefer olmaz diyorum ama gene aynı eşim kalp atışlarını duyduğumuz gebelikde tulum falan almışdı şimdi bakıp bakıp ağlıyorum annem tekstilde çalışıyo bebek kıyafetinde çok hevesli bana bir sürü elbise getirdi bende zamanla teker teker bebeği olanlara götürdüm inan hem götürüyorum hem ağlıyorum en büyük hayalindi bebeğime oda yapmak şimdi evimin bir odası 4senedir boş olucakda ona yapıcam diye of offf

nasıl ya nasıl canlı canlı kürtaj oldun ya,uyuşturdular değil mi

hayır dr bana hemen alınması lazım yoksa çok kanaman olucak dedi 700 tl para istedi uyuşturup almak için ozaman çalışmıyodum sadece eşim oda anca evi geçindiriyodu dr devlet krtajı önemli bulmuyo anesteziye gerek yok gördüğü için hastanede canlı canlı aldı inan çok kötüydü sanki içimden eti koparıp çekdi sonrakilerde ölürüm canlı canlı olmam dedim gerçi üniversite ameliyathanede yapıyo uyutuyolar hiç hatırlamıyosun

doktorlar ne derse desin sen yine de yaptır tüp bebek canım ya,istiyorum de.bu senin kararın sonuçta.kolay hamile kalıyorsun tamam ama aynı şeyleri yaşamak da çok üzülme.üzülme canım,dua et her zaman

şu 4 senede yaşadıklarımı anlatsam inanmazsın bu kadarda olmaz diye diye çok zor bişey allah hepimize yardım etsin birinde dr bana istersen rahmini alalım tamamen kurtul dedi ama çocuğum yok nasıl aldırayım yaşayamam
ki

çok çok geçmiş olsun ben özelde 300 liraya kürtaj oldum ve tam uyuttular beni.uyandığımda yataktaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…