suan korunmuyorum işlh bu sefer olmaz bi umut diyorum artık
Ya kızlar ben 2 bucuk ay once kürtaj oldum.2. ay korudum..10 gündür folik asit içiyorum..doktorum tam mol dedi. 9 ay koruncaksin dedi. Sonra 5 aya izin verdi..ama ben denedim bu ay.3 kez yaşayan 4 kez yaşayan arkadaşlarım Allah sizlere sabır versin. Içime benimde bi korku girdi şimdi yaa
allah korusun canım benim canım çok yandı inşlh senin başına gelmez bi kadın için en zor olan bu olsa gerek şimdi çevreme bakıyorum benimle beraber evlenen sonra evlenen hepsinin var ben gene tekim çok zor inanırmısın onları görünce sanki kemiklerim eriyor kesinlikle kıskanmıyorum ama benimde olsun çok istiyorum
hep benden konuşuyoruz sen kadar zamandır bununla uğraşıyosun
kaç düşük yaptın birazda sen anlat
dogru söylüyosun dertlescek birilerine ihtiyaç yok evde bebek bakıyodurlar keşke bizimde olsada bunları yazmak zorunda kalmasak
canım bende 2 buçuk ay önce kürtaj oldum.kese arkası kanama başlamış dediler daha sonra da mol gebelik dediler.kürtajdan sonra 2 ay korundum.şimdi korunmuyorum,6 ay yada 9 ay beklemek istemiyorum.çünkü olacaksa 1 sene de sonra da tekrarlayabilir bunun garantisi yok.9 gün sonra adet günüm bakalım ne olacak merakla bekliyorum.istanbul da yaşıyorum.,şimdi sende korunmuyorsun değil mi?
canım senin düşükden sonra patoloji yapıldımı kesin mi mol gebelik olduğu çünkü ilk gebeliğe yapmıyolar
yine de umudunu yitirme,ben hep umutluyum.bizde birgün hamillleeeeyyiiiiiiimmm yazacağız ve bir zaman sonra evladımızı inşallah kucağımıza da alacağız.sen 4 ünde de keseyi gördün mü yada kalp atışlarını duydun mu,ben keseyi görmüştüm kalp atışlarını duymaya gittiğimiz gün bu sonucu öğrenmiştim.kimsede bilmiyor eşimden başka...