mol gebelik nedenleri

Ya kızlar ben 2 bucuk ay once kürtaj oldum.2. ay korudum..10 gündür folik asit içiyorum..doktorum tam mol dedi. 9 ay koruncaksin dedi. Sonra 5 aya izin verdi..ama ben denedim bu ay.3 kez yaşayan 4 kez yaşayan arkadaşlarım Allah sizlere sabır versin. Içime benimde bi korku girdi şimdi yaa

Son düzenleme:
bak şimdi canım evlendim hamile kaldım 2010 dr bebek gelişmemiş dedi aldı sonra sorun yok hamile kal dedi kaldım gene aynı bu sefer patoloji yapıldı mol çıkmış ama biz bilmiyoruz sonra gene hamile kal dedi kaldım aynı olunca üniversiteye sevk istedim gittim mol diye hemen aldılar orda bu nasıl dr senin nasıl hamile kalmanı söyler dedi 1 sene korun dedi eşimin ve benim genetik tahlillerimiz apıldı 2 ayrı yerde temiz çıktı ben 1 buçuk sene korundum bu arada betahcg testlerim sürekli kontrol edildi

sonra hamile kaldım gene aynı busefer dedim hoca tutucam özelden üniversite hocasının özeline gittim bana 2 ay önceden vitamin folik asit falan verdi kullandım hamile kaldım gene aynı dr aynı olunca pgt yapalım dedi enson 2 ay önce dr gittim beni başhekime gönderdi oda bana yaşın genç tüp bebekde aynısı olabilir sen normal hamile kal dedi bidaha gitmedim şimdi sence napmalıyım gittiğim hoca benden fayda olmaz gelme demeye getirdi lafı yanı benim için tıpın yapabilcek bişeyi kalmadı başhekim hiç bir kadın bu kadar mol geçirmez dedi tabi ben hariç şimdi naparım bende bilmiyorum

9 doktor 7 hastane değiştirdim özellerede gittim hiç bir sonuç alamadım en son düşüğü 6 ay oldu yapalı şimdi hamile kalmakdan da çocuğumun olmamasından da çok korkuyorum çok şükür ki eşim hiç yanlız bırakmıyo 3 senedir işe başladım orda kafa dağıtmaya çalışıyorum yani ümitsiz vakayım

Ya kızlar ben 2 bucuk ay once kürtaj oldum.2. ay korudum..10 gündür folik asit içiyorum..doktorum tam mol dedi. 9 ay koruncaksin dedi. Sonra 5 aya izin verdi..ama ben denedim bu ay.3 kez yaşayan 4 kez yaşayan arkadaşlarım Allah sizlere sabır versin. Içime benimde bi korku girdi şimdi yaa

allah korusun canım benim canım çok yandı inşlh senin başına gelmez bi kadın için en zor olan bu olsa gerek şimdi çevreme bakıyorum benimle beraber evlenen sonra evlenen hepsinin var ben gene tekim çok zor inanırmısın onları görünce sanki kemiklerim eriyor kesinlikle kıskanmıyorum ama benimde olsun çok istiyorum

allah korusun canım benim canım çok yandı inşlh senin başına gelmez bi kadın için en zor olan bu olsa gerek şimdi çevreme bakıyorum benimle beraber evlenen sonra evlenen hepsinin var ben gene tekim çok zor inanırmısın onları görünce sanki kemiklerim eriyor kesinlikle kıskanmıyorum ama benimde olsun çok istiyorum

Bende seninle ayni duyguları yaşıyorum.Allah herkese versin kimseyi mahrum bırakmasın bu sevgiden.eşimde bizden sonra. Evlenenlerin çocukları oldu. Bizim hala yok diyor.o öyle deyince ben daha çok üzülüyorum.2 ay zor dayandim. tekrar ayni şeyleri yaşamak istemiyorum..her gebelik kendine özgüdür.bence sende umudunu kaybetme ve tüp bebek merkezine giderek bu durumu söyle can bu 5 kez dayanır mı insan.hamile kalsan yine mı acaba diye düşünmek zaten insanı yıpratıyor.senelerin geçecek mol geçirip tüp bebek yapan birini duydum.20 tane yumurta almışlar sanırım hepsi mol. Çıkmış 1 tanesi saglikliymis.onu da doğurdu diye okumuştum.

bilmiyorum canim bazen kaderim diyorum olmayan insanlar nasil dayaniyor diyorum uzmemek icden deil naparim bilmiyorm xr gitmekdende yoruldum seneler gecdi ben hic bisey elde edemedim hala ilk hamileligim gb bi tedavi veren de yok yani

hayırlısı canım,artık mol gebelik yaşayanlar ve sonrasında bebek sahibi olanlarda gelmiyor

dogru söylüyosun dertlescek birilerine ihtiyaç yok evde bebek bakıyodurlar keşke bizimde olsada bunları yazmak zorunda kalmasak

hep benden konuşuyoruz sen kadar zamandır bununla uğraşıyosun
kaç düşük yaptın birazda sen anlat

hep benden konuşuyoruz sen kadar zamandır bununla uğraşıyosun
kaç düşük yaptın birazda sen anlat

canım bende 2 buçuk ay önce kürtaj oldum.kese arkası kanama başlamış dediler daha sonra da mol gebelik dediler.kürtajdan sonra 2 ay korundum.şimdi korunmuyorum,6 ay yada 9 ay beklemek istemiyorum.çünkü olacaksa 1 sene de sonra da tekrarlayabilir bunun garantisi yok.9 gün sonra adet günüm bakalım ne olacak merakla bekliyorum.istanbul da yaşıyorum.,şimdi sende korunmuyorsun değil mi?

aslında 4 senedir hastanelerdeyim ama bu gune kadar tedavi olarak ilaç falan kullanmadım vitamin ve folik asit hariç

canım bende 2 buçuk ay önce kürtaj oldum.kese arkası kanama başlamış dediler daha sonra da mol gebelik dediler.kürtajdan sonra 2 ay korundum.şimdi korunmuyorum,6 ay yada 9 ay beklemek istemiyorum.çünkü olacaksa 1 sene de sonra da tekrarlayabilir bunun garantisi yok.9 gün sonra adet günüm bakalım ne olacak merakla bekliyorum.istanbul da yaşıyorum.,şimdi sende korunmuyorsun değil mi?

canım senin düşükden sonra patoloji yapıldımı kesin mi mol gebelik olduğu çünkü ilk gebeliğe yapmıyolar

yine de umudunu yitirme,ben hep umutluyum.bizde birgün hamillleeeeyyiiiiiiimmm yazacağız ve bir zaman sonra evladımızı inşallah kucağımıza da alacağız.sen 4 ünde de keseyi gördün mü yada kalp atışlarını duydun mu,ben keseyi görmüştüm kalp atışlarını duymaya gittiğimiz gün bu sonucu öğrenmiştim.kimsede bilmiyor eşimden başka...

aslında doğru söylüyorsun ben 1 buçuk sene bekledim gene aynısı oldu allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

canım senin düşükden sonra patoloji yapıldımı kesin mi mol gebelik olduğu çünkü ilk gebeliğe yapmıyolar

evet kürtajdan 1 hafta sonra pataloji sonucumu aldım 10 gün içinde kan değerim sıfırlandı.kağıtta sadece mol yazıyordu çeşidi yazmıyordu.ben incelendiğine bile inanmıyorum.doktor mol yazmıştı kağıda onlarda aynısını yazmışlardı.doktor 9 ay koruncaksın dedi,sonraki gittiğimde 5 aya düşürdü.2buçuk ayım geçti ama ben doktoru dinlemedim bakalım hayırlısı ile kötü bir sonuç almam inşallah

yine de umudunu yitirme,ben hep umutluyum.bizde birgün hamillleeeeyyiiiiiiimmm yazacağız ve bir zaman sonra evladımızı inşallah kucağımıza da alacağız.sen 4 ünde de keseyi gördün mü yada kalp atışlarını duydun mu,ben keseyi görmüştüm kalp atışlarını duymaya gittiğimiz gün bu sonucu öğrenmiştim.kimsede bilmiyor eşimden başka...

genelde hep gittiğimde kese görüyodu ama kese kenarları düzensiz olarak sadece 1 hamileliğimde geçen yazdı heralde gittim kalp atışları vardı hatta dr banada gösterdi gayet normal kalp atışları dedi ama kese düzensiz normal hamilelikse toplar eğer anormalse düşer dedi 1 haFTA SONRA KONTROLE gittimizde belli belirsiz vardı dr kalbi durmak üzere dedi zaten ilk görüldüğüne göre bebek büzülüyo yani küçülüyor dedi

X