burdayıııııııııııızzz :) bugün beta baktırdım yine 31 çıkmış. en son 24ünde vermiştim 50 idi.. doktor iyi düşüyor dedi. ama ben hala regl olmadım bugün kürtajdan sonra 47. gün
canım zuzucanın bu gün betahcg tahlili yapılcakdı ama kaç gündür yok bende çok merak ediyorum canım ya inşlh hamiş olur bende daha çok umutlu bakarım
evet o çok çok iyi bir doktor.benim arkadaşlarımın doğumlarını falan da o adam yapmıştı,memnun kalacağına eminim
nasıl sevindim anlatamam.. doktordan yana pek şansım tutmuyor çünkü
sen karşıda mı oturuyorsun canım Maltepe taraflarında mı
merhaba arkadaşlar..bu ay korunmayı bıraktım bende kismet bakalım 1 hafta kaldı adetime..hayırlısı inşallah
merhaba arkadaşlar..bu ay korunmayı bıraktım bende kismet bakalım 1 hafta kaldı adetime..hayırlısı inşallah
maltepe tarafındayımcanımmm :) doktor da cok yakın bana yani allahtan ha desem kapısındayım
hadi inşallah arkadaşımm darısı bizim başımıza :)
ohh ne güzelmiş valla,keşke bana da o kadar yakın olsalar,sana doktorun ne kadar korunmanı söyledi canım
sağolsun benim doktorum iyi kadındır da pek böyle şeylerden bahsetmez şu an sadece 10 günde bi kan ver dedi. o yüzden değiştiriyorum işte doktorumu bülent beyle 15inde 16:00da randevum o söyler artık ne kadar korunacağımı.. genetik doktoru bana 3 ay dedi ama biliyor musun?
hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini bizlere de iletirsin canım.Allah tez zamanda nasip eder inşallah
Bülent bey muhtemelen 9 ay diyecektir,hayırlısı olur inşallah canım ya
sağol canım inşallah hayırlısı olsun..ocak ayında 1 yılım doldu ama diş rahatsızlığı geçirdim sonra kardeşimin doğumuna gittim şehir dışına ,,mart ayında bıraktım korunmayı..hayırlısı inşallah hakkımızda..
ayyy genelde 9 ay mı diyormuşşsağlığın da pazarlığı olmaz biliyorum ama yani olacaksa yine olacak diyorum ben.. kader kısmet işi işte biraz da değil mi ama? bekleyip tekrar geçiren de var beklemeyip sağlıkla bebeğini kucağına alan da...
oo maşallah sen iyi beklemişsin canım,bu ay denediniz mi yoksa adetten sonra mı deniyeceksin ilk kez,bu arada folik asite devam ediyor musun
ayyy inşallah güzel haberler verirsin ya,beni burdan heyecan basıyor böyle güzel şeyler duyunca