mol gebelik nedenleri

evet o çok çok iyi bir doktor.benim arkadaşlarımın doğumlarını falan da o adam yapmıştı,memnun kalacağına eminim

merhaba arkadaşlar..bu ay korunmayı bıraktım bende kismet bakalım 1 hafta kaldı adetime..hayırlısı inşallah

hadi inşallah arkadaşımm darısı bizim başımıza :)

sağol canım inşallah hayırlısı olsun..ocak ayında 1 yılım doldu ama diş rahatsızlığı geçirdim sonra kardeşimin doğumuna gittim şehir dışına ,,mart ayında bıraktım korunmayı..hayırlısı inşallah hakkımızda..

ohh ne güzelmiş valla,keşke bana da o kadar yakın olsalar,sana doktorun ne kadar korunmanı söyledi canım

sağolsun benim doktorum iyi kadındır da pek böyle şeylerden bahsetmez şu an sadece 10 günde bi kan ver dedi. o yüzden değiştiriyorum işte doktorumu bülent beyle 15inde 16:00da randevum o söyler artık ne kadar korunacağımı.. genetik doktoru bana 3 ay dedi ama biliyor musun?

Bülent bey muhtemelen 9 ay diyecektir,hayırlısı olur inşallah canım ya

hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini bizlere de iletirsin canım.Allah tez zamanda nasip eder inşallah

inşallah canım sağol haber veririm :)) ilk gebelik yani mol da ilk ay da kalmıştım bakalım bu sefer nasıl olacak..en hayırlı zamanda versin Allah inşallah

Bülent bey muhtemelen 9 ay diyecektir,hayırlısı olur inşallah canım ya

ayyy genelde 9 ay mı diyormuşş sağlığın da pazarlığı olmaz biliyorum ama yani olacaksa yine olacak diyorum ben.. kader kısmet işi işte biraz da değil mi ama? bekleyip tekrar geçiren de var beklemeyip sağlıkla bebeğini kucağına alan da...

oo maşallah sen iyi beklemişsin canım,bu ay denediniz mi yoksa adetten sonra mı deniyeceksin ilk kez,bu arada folik asite devam ediyor musun

aynen öyle canım ben sadece 2 ay korundum,ama 6 ay oldu hala hamile kalamıyorum

oo maşallah sen iyi beklemişsin canım,bu ay denediniz mi yoksa adetten sonra mı deniyeceksin ilk kez,bu arada folik asite devam ediyor musun

evet bekledim ben canım..kürtajımı yapan doktor 9 ay korunman yeterli dedi sonra başka bir doktora gittim 3 ay korun dedi ama bende rahimde perde varmış kürtaj esnasında dr farketmiş ameliyat dedi sonra bunun için üniv..hastenesine gittim rahim filmi çekildi perde ameliyatlık değilmiş..mol gebelik yaşadığımı söyleyincede 1 yıl gebelik yasak dedi..bende bu doktoru dinledim..folik asiti 2 aydır kullanıyorum mart ayında bıraktım korunmayı..yumurtlama zamanını takip ettim..bakalım hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
ayyy inşallah güzel haberler verirsin ya,beni burdan heyecan basıyor böyle güzel şeyler duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…