mol gebelik nedenleri

evet bende okumuşdum doğarsa hem ağır özürlü el ayak parmaklarında yapışıklık falan oluyomuş bilmiyorum ya allah kimseye yaşatmasın

ayy bebeğim benim nolur umutsuzluğa kapılma.. kul kurar kader gülermiş işte bizim de bi zamanımız var o zaman evlat sevgisini doya doya yaşayacağız inşallah. zaten eşime de dedim bi olsun ardarda 5 çocuk yapıcam allahın izniyle

evet bende okumuşdum doğarsa hem ağır özürlü el ayak parmaklarında yapışıklık falan oluyomuş bilmiyorum ya allah kimseye yaşatmasın

tabi tabi aynen öyle dedi doktor kulakları yerinde olmuyormuş el ayaklar yapışık oluyormuş daha neler neler

allahım sen koru yarabbim canım 69 kromozomlu olunca cinsiyet ne oluyo

sanırım kız oluyo emin değilim ben de doktora gittiğimde sorarım ama tam bi cinsiyeti olur mu bilemedim. sonuçta aynı yumurta 2 farklı spermle birleşti belki biri kız biri erkekti

sanırım kız oluyo emin değilim ben de doktora gittiğimde sorarım ama tam bi cinsiyeti olur mu bilemedim. sonuçta aynı yumurta 2 farklı spermle birleşti belki biri kız biri erkekti

bilmiyorum canım hayal bile edemiyorum ozaman düişük yaptığımıza sevinmemiz lazım çünkü bu dünya onu barındırabilcek kadar cömert değil senin 3 aylık düşük yaptığın bebeğinin cinsiyeti belli değiliydi

malesef daha öğrenememiştim .. doktorun avucundayken baktığımda bana erkek gibi gelmişti ama daha net belli değildi doktorum da anlayamadı belki de beni üzmemek için söylemedi.. fotosundan anlarım dersen paylaşabilirim

özelden atabilirsen at canım

ne kadar iyi canım düşüyor zaten sabret canım bende kürtajdan sonra adet olmam 2 buçuk ayı bulmuşdu sıkıntı yapma kendine

ne kadar iyi canım düşüyor zaten sabret canım bende kürtajdan sonra adet olmam 2 buçuk ayı bulmuşdu sıkıntı yapma kendine

e iyi madem bundan öncekinde hemen olmuştum çünkü.. bu hızla düşmesi iyi nazar değmesin de böyle devam ederse belki doktor sadece 6 ay bekle der :)

Son düzenleme:
e iyi madem bundan öncekinde hemen olmuştum çünkü.. bu hızla düşmesi iyi nazar değmesin de böyle devam ederse belki doktor sadece 6 ay bekle der :)

inşlh canım sağlıklı olsunda 1 sene bekle yetr ki sonunda bebeğini kucağına al ben geceden beri uyuyamıyorum bir an önce sabah olsada işe gitsem yatakda dönüp durdum içimde hep bir sıkıntı var

inşlh canım sağlıklı olsunda 1 sene bekle yetr ki sonunda bebeğini kucağına al ben geceden beri uyuyamıyorum bir an önce sabah olsada işe gitsem yatakda dönüp durdum içimde hep bir sıkıntı var

neden amaa neyin varr lütfen üzülme artık rabbim sana da nasip edecek görürsün bak bu sene senin senen olacak inşallhhh

neden amaa neyin varr lütfen üzülme artık rabbim sana da nasip edecek görürsün bak bu sene senin senen olacak inşallhhh

canım hoş geldin aramıza,ayrıca da çok çok geçmiş olsun,bende Bülent beye muayene olmuştum,kürtajımı da nevin hanım yapmıştı

nasılsınız kızlar,nasıl gidiyor,ilk bebiş haberimizi almaya kaç gün kaldı zuzucann ne zaman günün

canım hoş geldin aramıza,ayrıca da çok çok geçmiş olsun,bende Bülent beye muayene olmuştum,kürtajımı da nevin hanım yapmıştı

hoşbuldumm arkadaşım çok sağol :) hepimize geçmiş olsun inşallah.. bülent bey nasıldı memnun kalmış mıydın? benim 15inde randevum ilk defa gidicem

nasılsınız kızlar,nasıl gidiyor,ilk bebiş haberimizi almaya kaç gün kaldı zuzucann ne zaman günün

canım zuzucanın bu gün betahcg tahlili yapılcakdı ama kaç gündür yok bende çok merak ediyorum canım ya inşlh hamiş olur bende daha çok umutlu bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…