mol gebelik nedenleri

tam 3 aylıktı benim bebeğim de :) nadiren de olsa 3-4-5 aya kadar sürebiliyormuş. hatta bayağı nadir durumlarda doğup yaşayabiliyormuş da ama 69 kromozomlu olduğu için hem zihinsel hem fiziksel ağır özür durumu oluyormuş.. bende fotosu bile var kuzumun öteki tarafta beni bekleyecekler inşallah

evet bende okumuşdum doğarsa hem ağır özürlü el ayak parmaklarında yapışıklık falan oluyomuş bilmiyorum ya allah kimseye yaşatmasın

bazen öyle doluyorum ki yanımda kimse olmasın saatlerce ağlıyım diyorum içimi yaşadıklarım kötü anılarım göz yaşlarım kaplıyo bilmiyorum sanki elini uzatıp tutucak kadar yakın ve bi okadar hayal bile edemiceyğim kadar uzakmış gibi geliyo o günler evde hep sessizlik 2 kişi yaşamak boğuyo ilgimi sevgimi verebilceğim çocuklarım olsun onlar için uykusuz kalıyım onlarla güleyim istiyorum ama allah böylesini uygun görmüş banada

ayy bebeğim benim nolur umutsuzluğa kapılma.. kul kurar kader gülermiş işte bizim de bi zamanımız var o zaman evlat sevgisini doya doya yaşayacağız inşallah. zaten eşime de dedim bi olsun ardarda 5 çocuk yapıcam allahın izniyle :KK1::KK1:

sanırım kız oluyo emin değilim ben de doktora gittiğimde sorarım ama tam bi cinsiyeti olur mu bilemedim. sonuçta aynı yumurta 2 farklı spermle birleşti belki biri kız biri erkekti:KK70:

bilmiyorum canım hayal bile edemiyorum ozaman düişük yaptığımıza sevinmemiz lazım çünkü bu dünya onu barındırabilcek kadar cömert değil senin 3 aylık düşük yaptığın bebeğinin cinsiyeti belli değiliydi

bilmiyorum canım hayal bile edemiyorum ozaman düişük yaptığımıza sevinmemiz lazım çünkü bu dünya onu barındırabilcek kadar cömert değil senin 3 aylık düşük yaptığın bebeğinin cinsiyeti belli değiliydi

malesef daha öğrenememiştim .. doktorun avucundayken baktığımda bana erkek gibi gelmişti ama daha net belli değildi doktorum da anlayamadı belki de beni üzmemek için söylemedi.. fotosundan anlarım dersen paylaşabilirim

burdayıııııııııııızzz :) bugün beta baktırdım yine 31 çıkmış. en son 24ünde vermiştim 50 idi.. doktor iyi düşüyor dedi. ama ben hala regl olmadım bugün kürtajdan sonra 47. gün

ne kadar iyi canım düşüyor zaten sabret canım bende kürtajdan sonra adet olmam 2 buçuk ayı bulmuşdu sıkıntı yapma kendine

ne kadar iyi canım düşüyor zaten sabret canım bende kürtajdan sonra adet olmam 2 buçuk ayı bulmuşdu sıkıntı yapma kendine

e iyi madem bundan öncekinde hemen olmuştum çünkü.. bu hızla düşmesi iyi nazar değmesin de böyle devam ederse belki doktor sadece 6 ay bekle der :)

Son düzenleme:
e iyi madem bundan öncekinde hemen olmuştum çünkü.. bu hızla düşmesi iyi nazar değmesin de böyle devam ederse belki doktor sadece 6 ay bekle der :)

inşlh canım sağlıklı olsunda 1 sene bekle yetr ki sonunda bebeğini kucağına al ben geceden beri uyuyamıyorum bir an önce sabah olsada işe gitsem yatakda dönüp durdum içimde hep bir sıkıntı var

inşlh canım sağlıklı olsunda 1 sene bekle yetr ki sonunda bebeğini kucağına al ben geceden beri uyuyamıyorum bir an önce sabah olsada işe gitsem yatakda dönüp durdum içimde hep bir sıkıntı var

neden amaa neyin varr lütfen üzülme artık rabbim sana da nasip edecek görürsün bak bu sene senin senen olacak inşallhhh

neden amaa neyin varr lütfen üzülme artık rabbim sana da nasip edecek görürsün bak bu sene senin senen olacak inşallhhh

canım hoş geldin aramıza,ayrıca da çok çok geçmiş olsun,bende Bülent beye muayene olmuştum,kürtajımı da nevin hanım yapmıştı

nasılsınız kızlar,nasıl gidiyor,ilk bebiş haberimizi almaya kaç gün kaldı zuzucann ne zaman günün

canım hoş geldin aramıza,ayrıca da çok çok geçmiş olsun,bende Bülent beye muayene olmuştum,kürtajımı da nevin hanım yapmıştı

hoşbuldumm arkadaşım çok sağol :) hepimize geçmiş olsun inşallah.. bülent bey nasıldı memnun kalmış mıydın? benim 15inde randevum ilk defa gidicem

nasılsınız kızlar,nasıl gidiyor,ilk bebiş haberimizi almaya kaç gün kaldı zuzucann ne zaman günün

canım zuzucanın bu gün betahcg tahlili yapılcakdı ama kaç gündür yok bende çok merak ediyorum canım ya inşlh hamiş olur bende daha çok umutlu bakarım

X