mol gebelik nedenleri

canım nasılsın bebişin nasıl sende kaç tane sağlıklı yumurta buldular bi denk gelemiyoruz ki konuşalım kendine çok dikkat et canım inşlh 1 hafta sonra güzel haberini alırız
Rabbim hepimizin evlatlarini kucagina almayi nasip etsin.canim 18 yumurtam olustu 12 sagliklikliydi.10 tanesi dollendi.6 tanesinine pgd yapildi 4 tane kaliteli cikti.sen naptin canim gittinmi tup bebek doktoruna?

çok sağol canım inşallah geçecek pıhtı sorunu da var yani herşey üst üste :KK43::KK43:

Ilk zamanlarda neden ben diyordum.sonradan rabbim sinava tutuyor beni demeye basladim.yoksa kafayi yerdim.sende oyle dusun canim rabbim en dogru sekilde ve en dogru zamanda verecektir evlatlarimizi kucagimiza

Rabbim hepimizin evlatlarini kucagina almayi nasip etsin.canim 18 yumurtam olustu 12 sagliklikliydi.10 tanesi dollendi.6 tanesinine pgd yapildi 4 tane kaliteli cikti.sen naptin canim gittinmi tup bebek doktoruna?

canım bende bu adet dönemimde gidicekdim ama
önce rahim filmi falan çektircem rahimim temiz sonucu çıkmadan yaptırmam canım allah korusun bir sorun çıkar pgt yaptırırım sonra gene aynı olur o yüzden rahim filmimi çektircem muhtemelen bir sonraki adet dönemimde kesin olarak başlarım bu yoldan başka çıkar yolumuz yok bunu kesin olarak biliyorum

Ilk zamanlarda neden ben diyordum.sonradan rabbim sinava tutuyor beni demeye basladim.yoksa kafayi yerdim.sende oyle dusun canim rabbim en dogru sekilde ve en dogru zamanda verecektir evlatlarimizi kucagimiza

aynen arkadaşım doğru söylüyo allaha sığınıcaz şifamız mutlat ondadır kesinlikle isyan etme canım allah yardımcı olur sen yetr ki sabret

Canim doktorum tek yumurtaya karar verdi ben de hic israr etmedim.kalanini dondurdu.evde dinleniyoruz simdi tv izliyoruz kitap okuyoruz yiyip iciyoruz otun oynuyoruz uyuyoruz 😊kizlar embriyo transfer edilirken size ekrandan izletiyorlar o kadar duygusal bir an kievladinizin icinizde oldugunu bilmek kavustugunuzu bilmek anlatamam size o duyguyu.ekrandan icinize girdigini gorunce bebeginize sarilasiniz gwliyor gozyaslarinizi tutamiyorsunuz.bu dogal hamile kalmaktan daha duygusl bisey cunku dogal hamile kalirken birsey gormuyorsun doktora gidip ultrasona girene kadar.ama embriyo transferine giserken zaten bebeklerimi almaya gidiyorum dusuncesiyle gidiyorsunuz ve birde ekranda gorunce o minicik bebegi Allahim o ne guzel bir duygu iste o anda annelik duygulariniz basliyor tam anlamiyla.yuce rabbime bana bu duyguyu yasattigi icin bana tup bebek tedavisini nasip ettigi icin binlwrcekere sukurler olsun rabbim istyen herkeze nasip etsin.simdi test gunu heyecanla bekliyorum.pozitifi gorup kalp atisini duyunca sukur diyecegim.rabbim eger bizleri siniyorsa evlat hasretiyle sinamaz insallah eger bir gunahimizdan oturu cezalandiriyorsa affet rabbim evlat hasretini tatirma bizlere rabbim.nasip et bizede evlatlarimiza sarilmayi.Sen ol dersen olur Allahım

sen böyle anlatıyosun ya dayanamıyorum ya bir an önce bende yaşamak anne olmak istiyorum çok güzel inşlh hepimiz anne oluruz

canım bende bu adet dönemimde gidicekdim ama
önce rahim filmi falan çektircem rahimim temiz sonucu çıkmadan yaptırmam canım allah korusun bir sorun çıkar pgt yaptırırım sonra gene aynı olur o yüzden rahim filmimi çektircem muhtemelen bir sonraki adet dönemimde kesin olarak başlarım bu yoldan başka çıkar yolumuz yok bunu kesin olarak biliyorum

Benim tup bebek merkezinde rahmime bakip histereskopi yaptilar belki seninkinide orada yaparlar canim

öncelikle hepinize çok çokk geçmiş olsun hikayem o kadar uzunki yazamıcam kısaca şöyle evlendiğimin 3 4 ayında çok istiyerek hamile kaldım ama malesef komplet moldü odan sonra uzun tedaviler hüsranla biten gebelikler derken şuan 5 yaşında kızım 14 aylık oğlum var hepinize inşş nasip olur ama inanın çok şey gecirdim bu günleri değil istemek hayal bile edemiyordum bir gün çocuğum yada çocuklarım olacağı ümidi hiç yoktu üstelik her ikisinede uzun zorlu tedaviler sonucu kavuştum

öncelikle hepinize çok çokk geçmiş olsun hikayem o kadar uzunki yazamıcam kısaca şöyle evlendiğimin 3 4 ayında çok istiyerek hamile kaldım ama malesef komplet moldü odan sonra uzun tedaviler hüsranla biten gebelikler derken şuan 5 yaşında kızım 14 aylık oğlum var hepinize inşş nasip olur ama inanın çok şey gecirdim bu günleri değil istemek hayal bile edemiyordum bir gün çocuğum yada çocuklarım olacağı ümidi hiç yoktu üstelik her ikisinede uzun zorlu tedaviler sonucu kavuştum
Allahim cocuklarini sana bagislasin canim.gecirdigin tedavilerden bahsedermisin

bazen ben de demiyor değilim. isyan etmek değil amacım ama yani iki sıkıntı birden yani hem pıhtı hem mol . sanki bebeğimi kendimden korumam lazımmış gibi..ama yine de şükretmek lazım gerçekten beterin beteri var en azından denediğimizde rabbim bize bebeğimizi veriyor

canım nasılsın şimdi senin ne zamn gidiceksin betahcg testini ne zamn yapıcaksın ben biraz diğer topiklere bakdım tüp bebek yaptırmış bir arkadaşımız sonra yumurta bölünmüş üçüzleri olmuş doğum hikayesini okudum ya ne kadar güzel olurdu bizimde öyle olsa

canım benim eğer sorunu üstüme alınıp cevap veriyorum :) 71 çıkan bhcg 2 gün sonra 50ye düşmüştü. 15 nisanda bülent kars a randevu aldım ona gidene kadar 2 kere daha vermeyi düşünüyorum. yüce rabbim bize sağlıklı evlat nasip etsin de ikiz üçüz tek farketmiyor :KK70:

Son düzenleme:
bu arada kızlar doktor arayan varsa eğer şans eseri internette rastladığım bülent kars çok iyi bir doktormuş. hatta bugün kartal eğt arşt dkai tıbbık genetik doktoruma söyledim.. dediki ' cok cok iyi bi doktordur eğer bana bir doktor öner desen ben de sana onu önerirdim'.. cevizlide gülen tıp merkezinde çalışıyor muayene ücreti de 125 tl imiş

canım benim eğer sorunu üstüme alınıp cevap veriyorum :) 71 çıkan bhcg 2 gün sonra 50ye düşmüştü. 15 nisanda bülent kars a randevu aldım ona gidene kadar 2 kere daha vermeyi düşünüyorum. yüce rabbim bize sağlıklı evlat nasip etsin de ikiz üçüz tek farketmiyor :KK70:

canım ben kürtaj öncesi ve sonrası betahcg testi yaptırdığımda kürtajla beraber yarınsan fazla düşüş olmuşdu ilk zamanlar hızlı hızlı düşüyo sonraki haftalarda 93 60 30 falan oluyodu yani az düşdüğü için üzülme dr normal diyo önemli olan tekrar yükselmemesi ben bi düşüğümde hastanede beklerken yanımda oturan bayanla konuşdum şans eseri oda mol gebelik geçirmiş biraz anlattı onun sürekli inip çıkıyomuş kürtajdan sonra tekrar hücreler çoğaldığı için yeniden kürtaj olmuş yani bizim düşmesi çok iyi çünkü yükselme ihtimalide var

Allahim cocuklarini sana bagislasin canim.gecirdigin tedavilerden bahsedermisin

anne adayımız geleceğin hamişi nasılsın bebişine alışdın mı sıkı sıkı sarıl bebeğine sakın bırakma bak bu dediğimi yap evde boş oturma srekli meryem süresini oku elini karnına koy bebiğine dua et canım herşey allahdan gelir yetr ki biz istemesini bilelim ben bi hadisde okudum hiç bir dua geri çevrilmez miş biz kabul olmadı sansakda allah c c 3 şeklde kabul olurmuş 1. bu dünyada istediğimiz şeyin olması 2. yaptığımız duanın karşılığında bizim bilmediğimiz kötülükden gelen müsibetten korunmamız 3.öbür dünyada mükafatlandırılmamız yani allah her daim bizi görür yetr ki ona isyan etmeden ona sığınalım

ben düşüklerimden sonra biraz psikolojim bozulmuşdu neden ben diye allah neden bana bunları yaşatıyo die annem allah kapkaranlık gecede kara taşın üzerinde yürüyen kara karıncayı görür ve onun ayak seslerini duyar sesin bu isyanın duymuyo sanıyosun demişdi allah seni önüne imtihan koymazsa kork seni unutmuşdur sevdiği kullarını ona karşı sadakat ve sevgisi sınar önemli olan ona isyan etmeden sığınmak ondan ümidi kesmmek demişdi ozaman allah beni çok seviyor çünkü beni hiç unutmuyor üzülmücez canlarım dua sadece dua

X