Hıfzı Berkay’ın beslenme menüsü canlandı gözümdeDupduru
Hıfzı berk
Oğlum olacak ismi Aresmerhaba, hem kız hem erkek ismi arıyoruz. Farklı ailelerin çocukları, uyumlu olmasına gerekböyle hiç duyulmamış, modern isimler istiyoruz az duyulmuş da olabilir, anlamı güzel olursa tadından yenmez Öneriniz var mı?
Merdinay: cennetteki savaşçı kadın demek.
Suesal: mozambikte yetişen endemik bir çiçeğin adı.
Udilkan: yiğit kanı taşıyan demek.
İsimleri ve anlamlarını ben uydurdum. Modern yeni nesil isimlerin de bir çoğu bu şekilde uyduruldu. Buğlem: Cenneti müjdeleyen melek diye servis edildi ama boyle bir sey yok.
Elizan, Karan, Etka bunları tamamen tiktokta gördüm duydum. Sıradışı isim koyma furyası komik bir hal almaya başladı.
Demet, Buse, Hazal, Betül, Güneş, Duru, Defne ne güzel isimler.
Nova yı hiç duymamıştım, iki kardeş için harika isimler bence yaKız için Nova
Erkek için Uzay, en sevdiğim iki isim
Ah LinaLina Ece eğer kızım olursa ismi hazır
PeraPera , Beste , Poyraz , Defne
Erkek Ceyhun, Kız Bilge sevdiğim isimlerdenmerhaba, hem kız hem erkek ismi arıyoruz. Farklı ailelerin çocukları, uyumlu olmasına gerekböyle hiç duyulmamış, modern isimler istiyoruz az duyulmuş da olabilir, anlamı güzel olursa tadından yenmez Öneriniz var mı?
Biz Bora ismine karar verdikmerhaba, hem kız hem erkek ismi arıyoruz. Farklı ailelerin çocukları, uyumlu olmasına gerekböyle hiç duyulmamış, modern isimler istiyoruz az duyulmuş da olabilir, anlamı güzel olursa tadından yenmez Öneriniz var mı?