- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
Canim benim bu misali secmem yanlis buldugumdan degildir, yeri ve zamani geldigi zaman gayet normal ve dogal ailelerin tanismasi!
Bunu istemeyen bir baba yani arada resmiyet olmadigi sürece buna müsade etmeyen bir baba geri kafali olarak suclanir, kacinci devirde yasiyoruz, avrupada bu gayet normal gibi laflara maruz kalir ya ondan bunu örnek olarak aldim....benneyaptımki
tamam da benim ailemde mini eteğe asla kimse karışmadı..belki de bu ailelerin bakış açısıyla ilgili bir şey. zamanında annemde mini etek giymiş... babamdan ters bir söz işitmedim... belki de o yüzden ben farklı yaklaşıyorum... ..Su mini etek olayina ben bir aciklik getireyim arkadaslar
Bu örnegi secmemin sebebi sudur...
Bir türk erkeginle bir alman erkegin arasindaki fark nedir??fisfisfis
Alman yada avrupali bir erkek esinin böyle asiri derece acik secik giyinmesine birsey demez hatta gurur duyar inanin buna, ben hicbir alman arkadasimdan sunu giyemem esim kizar veya bu etek veya elbise cok acik babam müsade etmez gibi laflar duymadim...
Fakat bir türk erkegi buna cok nadir sicak bakar, neden cünkü buda toplumumuzun bir degeridir öyle degilmi?? Biz böyle yetismedikmi böyle görmedikmi??:sm_confused:
Olay budur arkadaslar, yoksa kim mini giymis kim ne yapmis umrumda bile degilmirmirmirmir
Su mini etek olayina ben bir aciklik getireyim arkadaslar
Bu örnegi secmemin sebebi sudur...
Bir türk erkeginle bir alman erkegin arasindaki fark nedir??fisfisfis
Alman yada avrupali bir erkek esinin böyle asiri derece acik secik giyinmesine birsey demez hatta gurur duyar inanin buna, ben hicbir alman arkadasimdan sunu giyemem esim kizar veya bu etek veya elbise cok acik babam müsade etmez gibi laflar duymadim...
Fakat bir türk erkegi buna cok nadir sicak bakar, neden cünkü buda toplumumuzun bir degeridir öyle degilmi?? Biz böyle yetismedikmi böyle görmedikmi??:sm_confused:
Olay budur arkadaslar, yoksa kim mini giymis kim ne yapmis umrumda bile degilmirmirmirmir
tamam da benim ailemde mini eteğe asla kimse karışmadı..belki de bu ailelerin bakış açısıyla ilgili bir şey. zamanında annemde mini etek giymiş... babamdan ters bir söz işitmedim... belki de o yüzden ben farklı yaklaşıyorum... ..
haa bu arada gülsümcüm..bende mini etek giyerim..:icecream:
eşimle flört ederken babacım tanışmıştı..hatta ondan önceki erkek arkadaşımlada tanışmıştı..:1hug:
ama ben senin ne demek istediğini anladım canım..20 kere de yazsan örnek verdim diye..vermemeliydin denecek..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?