Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu modalife mobilya neden bukadar ucuz kullananlar memnunmusunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ersoyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
138
0
46
Ankara
arkadaşlar lütfen yardım modalife düğün paketi almayı düşünüyoruz sizce kullanışlımı 5 yıl garantisi var ama ben çok kararsızım :17:fiyatı uygun diye sevgilim onlardan almak istiyor kiracı olacağız pahalı mobilyaya gerek yok,ilerde daha kaliteli alırız diyo lütfen yardım

canım bnde ilk ordan almayı düşündüm fakat çekmeceleri pilastik ve bi zaman sonra koku yapar:19::19:
başka magazalardan toplu alırsan yine uyguna gelir...berke mobilya mesela şuan kampanyalar başlattı...

arkadaşım ben kullanmadım ama benım bı arkadasım aldı kayınvalıdesıgılın ısrarı sebebıyle ve 1.5 yıllık evli yatak odası takımı dökülmüş vaziyette...Yinede kendim kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim...sadece bilgi amaçlı söylemek istedim...

Teşekkür ederim yorumlarınız için az çok fikir sahibi oldum..aslında ben oradan almak istemiyorum ama malüm herşey para..:19:

arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim.Memur bir aile olduğumuzdan tayin döneminde eşyalarımıza yazık olur diye modalife aldık ilk eşyamızı.Koltuklarım kremdi kirlenince sildim sürekli kirleri çıkıyo,mobilyalar koyu renk olduğundan tozu ve parmak izini çok belli ediyor sandalyeleri masası vb.çok ağır temizlik yaparken biraz zorlanırsın o kadar.Eviniz olunca iyilerini alırsınız temiz titiz kullanınca birşey olmuyo ama taşınırsanız o vidalar bir daha yerine girmiyor mobilya aşınıyor sürekli.Şimdi tayin dönemi bitti gittim sitelerden aldım en muhteşemini siz bütçenizide düşünün derim sonra alırsınız en iyilerini inşallah.

arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim.Memur bir aile olduğumuzdan tayin döneminde eşyalarımıza yazık olur diye modalife aldık ilk eşyamızı.Koltuklarım kremdi kirlenince sildim sürekli kirleri çıkıyo,mobilyalar koyu renk olduğundan tozu ve parmak izini çok belli ediyor sandalyeleri masası vb.çok ağır temizlik yaparken biraz zorlanırsın o kadar.Eviniz olunca iyilerini alırsınız temiz titiz kullanınca birşey olmuyo ama taşınırsanız o vidalar bir daha yerine girmiyor mobilya aşınıyor sürekli.Şimdi tayin dönemi bitti gittim sitelerden aldım en muhteşemini siz bütçenizide düşünün derim sonra alırsınız en iyilerini inşallah.[/QUOT
Teşekkür ederim canım yorumun için, geçen gün magazasına gidip baktım aslında güzel ürünleri var ama yinede uzun ömürlü olmaz diye korkuyorum...kiracı olacağım için bütçemizi zorlamadan mobilya alalım diyoruz ama ilk evim, ilk mobilyalarım ne bilim insan daha bi özeniyo acele etmeyip iyice araştırmaya karar verdik fiyatı uygun kaliteli ürün bulursak hemen alıcaz inşll. Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar..

mobilyalarım modalife tan bizde tayinci olduğumuz için bu markayı seçtik taşınma esnasında kırılıp dökülürse paramıza yanmayalım diye evleneli daha 5 ay oldu henüz bi sorunla karşılaşmadım. sandalye ayakları ve çekmece içleri pvc olduğu için kırılmaya karşı oldukça dayanıklı, koku yapma olayı hakkında hiç bi fikrim yok. koyu renk mobilyalarda arkadaşın dediği gibi parmak zileri felan oluyor ama onuda cam sil ile silinince geçiyor.
eğer mobilyayı bi kere alırım diyosan başka markaları tercih edebilirsin.

Canım sakın ordan alma tam bir rezalet firma kayınvalidem uygun olsun diye ordan aldın bir ay önce koltuk takımı bir aydır doğru ürünü getiremiyorlar ede. Yanları farklı renk kolları farklı renk oturma yeri farklı ton, gelenlerden birinin sırtı çatlak birinin altı. Ynai hasarsız ve doğru ürünü eve ulaştırmayı beceremeyen bir firmadan ne beklenir bilemiyorum. Herhangi bir mobilyacıya gidip kendin yaptırırsan daha sağlam ve daha uygun olur emin ol.

ennmblyamda molife 2 sene oldu b kere taşındım yatak odası gardorobum sürgü kapı biraz onda problem yaşıyorum bu ara ama genel olarak memnunum venge mobilyam biraz toz gösteri yor ffısfısla ve kuru bezle silince problem yok

Teşekkürler arkadaşlar modalife hakkında pek bilgim yoktu sayenizde az çok fikir sahibi oldum,
kuvvetle muhtemel buradan alacağız mobilyaları ama daha düğüne çok var şu an araştırma evresindeyim kullanan arkadaşlardan daha çok yorum bekliyorum..

bizde modalife alıyoruz mobilyaları tayinci olduğumuz için 6 yıl şarkta eskitip evimize geçince istediğimiz gibi mobilya döşeyeceğiz, bugün gidip baktık, bellonadan çıkıp modalife a girince haliyle ürünler kötü gözüktü gözüme özellikle köşe takımı almak istiyordum maalesef hiç hoşuma gitmedi :19: modalifetan bi düğün paketi alıcam, oturma odası içinde bi köşe takımı sadece karşısında da tv olacak ama bellonadaki köşe takımında gözüm kaldı 2.500 lira :) modalife ta peşin verirsen 2500 liraya 3 takım alıyorsun

bizde modalife alıyoruz mobilyaları tayinci olduğumuz için 6 yıl şarkta eskitip evimize geçince istediğimiz gibi mobilya döşeyeceğiz, bugün gidip baktık, bellonadan çıkıp modalife a girince haliyle ürünler kötü gözüktü gözüme özellikle köşe takımı almak istiyordum maalesef hiç hoşuma gitmedi :19: modalifetan bi düğün paketi alıcam, oturma odası içinde bi köşe takımı sadece karşısında da tv olacak ama bellonadaki köşe takımında gözüm kaldı 2.500 lira :) modalife ta peşin verirsen 2500 liraya 3 takım alıyorsun

evet tatlım istikbal ,bellona gibi yerlere gidip görünce modalife ürünlerini beğenmek zorlaşıyor ama maddi olarak düşünürsen degerlendirmek lazım tabi..:26:bende şimdilerde mobilya ve beyaz eşya alımını hızlandırmayı düşünüyorum kısmetse hazirana düğün var bi an önce karar verip almam lazım offf çok zor beğenmek gözün hep başka şeylerde kalıyo içine sineni bulmak çok zor Allah yardımcımız olsun hepimizin gönlüne göre versin inşll.

kızlar bende modalifeden aldım gül düğün paketi ama bence mobilya ve beyaz eşya şans işi çünkü hepsi fabrikadan çıkıyo ve 5 yıl garantisi var bakalım bizimki nasıl olacak cuma günü teslim yapılacak umarım memnun kalırız :(

kızlar bende modalifeden aldım gül düğün paketi ama bence mobilya ve beyaz eşya şans işi çünkü hepsi fabrikadan çıkıyo ve 5 yıl garantisi var bakalım bizimki nasıl olacak cuma günü teslim yapılacak umarım memnun kalırız :KK43:
Üzerinden çok zaman geçmiş ama genede görürsünüz göremezsiniz ben sorayım memnun musunuz modalife 'tan

Ewet canim ben memnumun ozellikle cekyatlardan ama sehpmin biri kabardi o da benim.sucum caydanligi sicak koydum uzerine diger herseyden cokmmemnumun zatwn dugun peketi almistik hersey vardi

Back
X