arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim.Memur bir aile olduğumuzdan tayin döneminde eşyalarımıza yazık olur diye modalife aldık ilk eşyamızı.Koltuklarım kremdi kirlenince sildim sürekli kirleri çıkıyo,mobilyalar koyu renk olduğundan tozu ve parmak izini çok belli ediyor sandalyeleri masası vb.çok ağır temizlik yaparken biraz zorlanırsın o kadar.Eviniz olunca iyilerini alırsınız temiz titiz kullanınca birşey olmuyo ama taşınırsanız o vidalar bir daha yerine girmiyor mobilya aşınıyor sürekli.Şimdi tayin dönemi bitti gittim sitelerden aldım en muhteşemini siz bütçenizide düşünün derim sonra alırsınız en iyilerini inşallah.[/QUOT
Teşekkür ederim canım yorumun için, geçen gün magazasına gidip baktım aslında güzel ürünleri var ama yinede uzun ömürlü olmaz diye korkuyorum...kiracı olacağım için bütçemizi zorlamadan mobilya alalım diyoruz ama ilk evim, ilk mobilyalarım ne bilim insan daha bi özeniyo acele etmeyip iyice araştırmaya karar verdik fiyatı uygun kaliteli ürün bulursak hemen alıcaz inşll. Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar..
bizde modalife alıyoruz mobilyaları tayinci olduğumuz için 6 yıl şarkta eskitip evimize geçince istediğimiz gibi mobilya döşeyeceğiz, bugün gidip baktık, bellonadan çıkıp modalife a girince haliyle ürünler kötü gözüktü gözüme özellikle köşe takımı almak istiyordum maalesef hiç hoşuma gitmedimodalifetan bi düğün paketi alıcam, oturma odası içinde bi köşe takımı sadece karşısında da tv olacak ama bellonadaki köşe takımında gözüm kaldı 2.500 lira :) modalife ta peşin verirsen 2500 liraya 3 takım alıyorsun
Üzerinden çok zaman geçmiş ama genede görürsünüz göremezsiniz ben sorayım memnun musunuz modalife 'tankızlar bende modalifeden aldım gül düğün paketi ama bence mobilya ve beyaz eşya şans işi çünkü hepsi fabrikadan çıkıyo ve 5 yıl garantisi var bakalım bizimki nasıl olacak cuma günü teslim yapılacak umarım memnun kalırız
Hangi düğün paketiydi kaça mal oldu size ?Ewet canim ben memnumun ozellikle cekyatlardan ama sehpmin biri kabardi o da benim.sucum caydanligi sicak koydum uzerine diger herseyden cokmmemnumun zatwn dugun peketi almistik hersey vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?