Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu modalife beste düğün paketi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

rehber-hulya

Aras'ım kara oğluşum
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.064
75
318
Arkadaşlar 2 temmuzda düğünüm var ama mobilyaya bir türlü karar veremedim.modalife beste düğün paketini begendim..aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz..özelliklede modalife i:59:

Arkadaşlar 2 temmuzda düğünüm var ama mobilyaya bir türlü karar veremedim.modalife beste düğün paketini begendim..aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz..özelliklede modalife i:59:

bende modalifeden aldım bide topik açtım modelde kararsızım die bende daha kullanmadım ama hem fiyatı uygun hemde kaliteli ve şık duruyorlar o yüzden tercih ettim bence güzeller

evet onu görmüştüm ama ben bizzat gittim gördüm..çok güzel begendigim takım..ama şikayet var .com da kötü şeyler yazmışlar..korkuyorum..çok kötü çıkarsa diye:50:

Paketi bende beğendim güzel görünüyor moda life kalitesiyle ilgili farklı farklı görüşler var burda hatta konu açılmıştı.Kimi çok güzel sağlam derken kimi sağlam değil diyor.Ben kullanmadım bilemiyorum o yüzden ama mobilya alırken uzun ömürlü almak bana saçma geliyor açıkcası insan sıkılıyor arada değiştirmek geliyor içinden ama hala sağlam die kullanılmaya devam ediliyor o yüzden uygun fiyatta birşey alıp ilerde değiştirmek daha iyi gibi.Ben öyle yapacağım en azından çok çabuk sıkılıyorum :84::84:

Back
X