Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu modalife beste düğün paketi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

rehber-hulya

Aras'ım kara oğluşum
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.064
75
318
Arkadaşlar 2 temmuzda düğünüm var ama mobilyaya bir türlü karar veremedim.modalife beste düğün paketini begendim..aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz..özelliklede modalife i

Arkadaşlar 2 temmuzda düğünüm var ama mobilyaya bir türlü karar veremedim.modalife beste düğün paketini begendim..aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz..özelliklede modalife i

bende modalifeden aldım bide topik açtım modelde kararsızım die bende daha kullanmadım ama hem fiyatı uygun hemde kaliteli ve şık duruyorlar o yüzden tercih ettim bence güzeller

evet onu görmüştüm ama ben bizzat gittim gördüm..çok güzel begendigim takım..ama şikayet var .com da kötü şeyler yazmışlar..korkuyorum..çok kötü çıkarsa diye

Paketi bende beğendim güzel görünüyor moda life kalitesiyle ilgili farklı farklı görüşler var burda hatta konu açılmıştı.Kimi çok güzel sağlam derken kimi sağlam değil diyor.Ben kullanmadım bilemiyorum o yüzden ama mobilya alırken uzun ömürlü almak bana saçma geliyor açıkcası insan sıkılıyor arada değiştirmek geliyor içinden ama hala sağlam die kullanılmaya devam ediliyor o yüzden uygun fiyatta birşey alıp ilerde değiştirmek daha iyi gibi.Ben öyle yapacağım en azından çok çabuk sıkılıyorum :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…