Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonumodalife beste düğün paketi
Arkadaşlar 2 temmuzda düğünüm var ama mobilyaya bir türlü karar veremedim.modalife beste düğün paketini begendim..aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz..özelliklede modalife i
Arkadaşlar 2 temmuzda düğünüm var ama mobilyaya bir türlü karar veremedim.modalife beste düğün paketini begendim..aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz..özelliklede modalife i
bende modalifeden aldım bide topik açtım modelde kararsızım die bende daha kullanmadım ama hem fiyatı uygun hemde kaliteli ve şık duruyorlar o yüzden tercih ettim bence güzeller
evet onu görmüştüm ama ben bizzat gittim gördüm..çok güzel begendigim takım..ama şikayet var .com da kötü şeyler yazmışlar..korkuyorum..çok kötü çıkarsa diye
Paketi bende beğendim güzel görünüyor moda life kalitesiyle ilgili farklı farklı görüşler var burda hatta konu açılmıştı.Kimi çok güzel sağlam derken kimi sağlam değil diyor.Ben kullanmadım bilemiyorum o yüzden ama mobilya alırken uzun ömürlü almak bana saçma geliyor açıkcası insan sıkılıyor arada değiştirmek geliyor içinden ama hala sağlam die kullanılmaya devam ediliyor o yüzden uygun fiyatta birşey alıp ilerde değiştirmek daha iyi gibi.Ben öyle yapacağım en azından çok çabuk sıkılıyorum :84::84: