Mod düşüren arkadaş

Terbiyesiz ya
Size karşı birşeylerin hazımsızlığı var belliki , önceden bu kadar değildi diyorsunuz çünkü .
Tek tavsiyem özelinize dahil etmeyin , hiçbirşeyinizi paylaşmayın . Araya mesafe koyun diyeceğim az kalacak . Bildiğin duvar örün .
Sadece eşlerinizin olduğu ortamlarda hepberaber vakit geçirin nazik ve mesafeli durun
Kimsenin egosunu üzerinizde şişirmesine izin vermek zorunda değilsiniz

Evet ben her derdimi anlatirdim ama kendi hayatiyla ilgili sel verip sır vermez. Bana karşı neyin hazımsızlığı olabilir anlamıyorum. Mesafa en güzeli... özelinize bir sey daha danisicam bakar mısınız?

Direk yüzüne söyleyin. Tavırlarını saçma bulduğunuzu, kendinize böyle bir arkadaşı yakıştıramadığınızı bu nedenle onunla içli dışlı olmak istemediğinizi söyleyin. Seviyeli bir arkadaşlık teklif edin

Vardı bende de böyle bir arkadaş.

Telefonlarını açmıyorum . mesajlarına dönmüyorum.

Basit.

Is yerinde gülümse gec. O kadar. Buluşma. Arama sorma.

ben esime adamin dibisin kocacimmm diye bagirsam esimin tepkisini dusunemiyorum bile. belli ki gorgusuz biri gorusme mesafe koy araniza. sevgiline de durumu durustce anlat.

Hadsiz pisliğe bak
Canım bak sen çok iyi niyetlisin
Bu tiplere prim verme
Kes at ya
Merhaba merhaba yeter
Ego tatmin ediyor bunlar
Benimde böyle bir arkadasım vardı
Defettim hayatımdan
O kim ki bana üstünlük kurucak

Hiçbir açıklama.yapmaksizin irtibatı kesin.isyerinde iş gereği iletişiminiz olsun sadece

Bende de vardi bundan.. Evli diye eziyordu falan en son dayanamadim ve gorusmeyi kestim. Anlattiklariniza bakinca dost bunu yapmaz. Bence meaafe koyun. Anlar yani. Selam selam yeterli bence. huzur kaciranlara direk hoscakal derim ugrasamam.

Arkadaşınız ömür törpüsü cinstenöiş.Görüşmeyin kimseyle arkadaş olmak zorunda değilsiniz.Bazı hareketlerin bana aşırı geliyor o yüzden artık seninle görüşmek istemiyordum derdim ben olsaydın.

ay g.tüm derim böylesine ben

konuşmayın siz de onla suratına bakmayın eşiyle ve eşinizle 3lü muhabbet açın. ben canım isterse ortamdaki kişiyi muaf etcek bir muhabbete çeviririm dışlanır ordaki kişi. tabi hak ederse. hak etmiş bu şahıs da.

evinize gelirse açmayın kapıyı. sonra derse aa çocuklar çalıp kaçıyor onlar sandım sen olduğunu ne bileyim haber etseydin diyin. haber etmeye kalkarsa da hep bahane bulun.

kıskançlık kokusu buraya kadar geldi. bence yüzünüz çok güzel ki bakmamaya çalışıyor aklınca kocası da size bakmayacak öyle davranınca.

hislerimde yanılmam. kocasının sizi fiziken beğendiğini hissettiği bir bakışını falan yakalamış olabilir.

Kendi düğününde 'arabası var beni de götürürlerdi isteselerdi' düşüncesi çok yanlış. Sirf düğün için sehir dışından gelen arkadaş değilsin, akraba değilsin. 'taksiyle geleceğim' deseydin,ya da 'dugun salonunun yakınındaki kuaföre gideceğim,orada degistiricem kıyafeti' falan... Belli ki icerlemissin bunca zamandır içinde tuttuğuna göre ama çok bencilce bir düşünce. Kimse sizi bir yerden bir yere götürmek zorunda değil..
Onun dışında kocasına 'adamin dibisin' diyen biriyle arkadaşlık yapmamak bence daha hayırlı:) belki ki salak, dünyadaki en büyük marifeti koca bulmuş olmak olan bir kadın. Arkadaş kalıp ne yapacaksınız ki? Zaten halinden tavrından anladığım o da seni sevmiyor.
Arama,sorma...
Yemek molalarini aynı saate almayın , is cikisçı davet ederse planının olduğunu söyle...

Ondan bırak dostu post bile olmaz.Hayattaki tek başarısı adamın dibi olan bir koca bulmak ve lüküss mekanlarda tatlı yemek.Görgü sonradan öğrenilmiyor demek ki.

Sizi kıskandırmaya çalışmış belki kıskanıyorda olabilir sizde onun gibi yapın yoksayın.

Kıskanmış haspam!
Bir de "yeni evlilerdeki bekar arkadaşı küçük görme sendromu" da olabilir. Koca buldu ya, level atladı ezik. Aynı yerde aynı maaşı alıyorsanız, o "lüks" yerlere anca koca bulunca gitmiştir, görgüsüz.
Kıskançlık kesin var ama. Muhtemelen eşi seninle ilgili iyi bir şey söylemiş, o da fesatlanıp özellikle eşinin yanında seni küçük düşürmeye çalışmış.
Ne eşiyle ne de kendisiyle bir daha asla görüşme. Saatlerine, dakikalarına yazık. Böyle bir tiple aynı havayı solumak bile insanın IQsunu düşürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…