Mod düşüren arkadaş

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
Merhaba kk,
Hemen konuya gireyim.
Sevgilim ile arkadasimin eşi arkadaslar. Hep birlikte aksam yemeğine gittik. Arkadaşım beni görür görmez yüzüme bakmamaya başladı, arada kaş altından beni süzüyor falan anlamadım. Yemekte ben konuşurken yüzüme bakmadı hep eşiyle ve sevgilimle olan muhabbete katıldı. Yemek sırasında sürekli eşine hayatım, aşkım vs... bir ara sevgilimle konuşurken birden yüksek sesle adamın dibisinn kocacımmmm diye bağırdı resmen ben şok oldum. Normalde tanıyorum pek öyle şeyler söyleyen biri değil tavırları falan çok yapmacıktı. Ben de dayanamadım artık, hayırdır neden bu kadar yağcılık dedim güldüm. O da etin yağını yiyemiyorum ya ondan dedi ama eşinin bakışından benim rahatsız olduğumu anladığını düşünüyorum.
Arabada yine aynı tam ben konuşuyorum yine yüzüme bakmıyor.

Yemek sonrası tatlıcıya gittik. Şımarık halleri yine orada da devam etti. Hayır yani normalde öyle davranan biri değil resmwn farklı bir karaktere büründü.
Tatlının yanına bir sürü meze meyve vs. konuldu. Ben de aaa ben bu tatlıdan yedim ama yanında bu mezelerden yoktu dedim. Kaç kere aaaaaa gercekten mi aaaaaaa, ben gittim bunlardan hep vardı ama burası lüx yer senin gittiğin yerler gibi değil dedi yine şımarık edasıyla. Çok sinirlendim evet ben lüx yere gitmemisim o zaman dedim. Güldü. Bu kez benim de suratım asıldı. Böyle yere ilk defa sevgilim götürdü. Benim maddi gücümün olmadığını biliyor.Üçlü muhabbet ettiler ben pek katılmadım. Arabada giderken arka koltukta birlikte oturuyorduk normalde sarılır iyi aksamlar falan der, yüzüme bakmadan görüşürüz deyip hemen indi.

Normalde arkadaşımı tanıyorum öyle biri değildi. Birkaç kez beni kücümser hareketleri olmustu ama ben mi aşırı hassasım deyip tolere etmistim. Mesela arkadaşımın düğününe ben elbise giyecektim. Arabamın ve maddi gücümün olmadığı bile bile şımarık bir tavırla eeeee neyle gitcen sen düğüne dedim ben de bakarız bir vasıta bulurum elbet demistim. Bu kez yine alay ederek eeeee neyle gitcen sen elbiseyle düğüne deyip yıne gülmüştü. Halbuki kendi arabaları var istese geçerken beni de bırakırdı ama minnet etmemiştim. Bu tavırları o zaman da ona yakistiramamistim ama unutmustum.

Ayrıca benim ona söylediğim, paylaştığım şeyleri eşine söylüyor, aramızda kalsın dememe rağmen... Kaç kere buna şahit oldum

Bu insan evime çat kapı gelip sabahtan akşama kadar oturan bir arkadaşım. Patavatsızlıklari vardır ama ben onu dost bellemistim ( Bu hareketleri yuzünden ondan soğudum. Aynı iş yerindeyiz. Hiç konusasim yok onunla. Nasıl araya mesafe koyabilirim ? Bu tavirlari cok hayal kırıklığına uğrattı

Dörtlü olarak arkadaşsınız anladığım kadarıyla ?
İlk defa mı topluca birlikte biryere çıktınız ? Ve bu duruma sizin sevgiliniz tepki göstermedi mi ?

Şimdi o evli, siz bekarsınız. Kendini sizden mertebe olarak (!) üst gördüğü için kaynana kıvamında ezmeye çalışmış. Ya kıskandığı bir durum var sizi sürekli küçümseyerek kendini yüceltmeye çalışıyor. Ya da gerçekten sizin farketmediğiniz ama onu rahatsız eden bir durum oldu. Amaaan böyle insanları anlayacağız diye ömrümüz bitiyor beee. O gereksiz durumları dert edene kadar atara atar deyip kesin görüşmeyi. Sustukça ezecek bir insan

Sizinle bir derdi olduğu belli. Sizin hakkınızda onun hoşuna gitmeyen bişey duymuş olabilir mi?

Dörtlü olarak arkadaşsınız anladığım kadarıyla ?
İlk defa mı topluca birlikte biryere çıktınız ? Ve bu duruma sizin sevgiliniz tepki göstermedi mi ?

Evet ilk defa topluca dışarıya çıktık. Sevgilim ve arkadaşımın eşi muhabbet ediyordu o sırada duymadı

Hiç sanmam. Onun hakkında kimseye bir şey demedim öyle bor şey duymasına imkân yok ama cok moralim bozuldu o alsammresmen modum yerlerdeydi

Hiç sanmam. Onun hakkında kimseye bir şey demedim öyle bor şey duymasına imkân yok ama cok moralim bozuldu o alsammresmen modum yerlerdeydi
Bu durumun benzerini iki kere yaşadım. Aynı Ortamda evli çiftler varsa kadın olan taraf genelde nişanlı ya da sevgili olan çiftin kadın tarafını gerçekten ezmeye çalışıyor. Hee şeyi o bilir. O evlenip çok büyük iş başardı ama sizin daha garantiniz Yok vs vs. Ben böyle davranan bir arkadaşı hayatımdan çıkardım ama biz ayni yerde çalışmıyorduk. Zor bir durum. Umarım aşarsınız.

Normalde öyle değil diyorsunuz. Toplu görüşünce ne değişti onu anlayamadım ? Bunu sordunuz mu ona ? Bence bir sorun bu tavırlarına anlam veremediğinizi
Ufak tefen kendini beğenmiş hareketleri vardı ama hep belki ben hassasımdır diye düşündüm. Yemekteki tavırları beni bunalttü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…