mobilyalarıma bi el atsak diyorum kızlarr ;)

Hylcnk

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
135
0
316
Manisa
$montana_b.webpEki Görüntüle 405783
$redro_b.webpEki Görüntüle 405786
$puzzle_b.webp
kızlar salon takımı berjerleri turkuaz olacak sandelyelerinde 4 ü turkuaz iki tanesi koltuklarn rengnde olacak sizce sandelyelern ayakları resimdeki gibi mi olmalı koltuklarnki gibi ceviz rengi resimdeki gibi olsa çok mu boğar bi yardım eder misiniz :18:

o kadar ince ayrıntılara takılma canım gönlunden ne gecıyosa oturacak olan sensın ....güzel yemekler yapıp sevdiklerinde bu masada yemen dileğiyle

bence sandalyen masayla uyumlu olmalı çünkü koltuklar eskiyince sandalyeler hala eskimemiş olursa ozaman masayla uyumlu olması daha mantıklı..

Kod:
bence sandalyen masayla uyumlu olmalı çünkü koltuklar eskiyince sandalyeler hala eskimemiş olursa ozaman masayla uyumlu olması daha mantıklı..

haklısın canm ben konsolda da ceviz rengi olduğu için ayaklar ceviz daha güzel olur diye düşünüyorum resimdeki gibi olursa mavi ve o renk boğuk olur gibi geldi vee kararımı verdim ceviz olacak sanırım :)) yorumun için teşekkürler tatlm..

kızlar halı konusunda nasıl modeller tercih etmeyelm bu konuda hiç fikrim yok yardımlarınızı bekliorum!!

Tatlım mobilyaların çok güzelmiş ;)
ama ilk koltuk takımı çok hoşuma gitti ;)

Back
X