• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyalarım tamamdır inşallah :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

temin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
73
6
28
İstanbul
koltuk rengim fotodan daha açık seçtim inşallah temmuzun sonunda teslim olucak :))

Eklentiler

• $d25d8827-6168-4c90-b743-34f8516fb381pure.webp
    $d25d8827-6168-4c90-b743-34f8516fb381pure.webp
    28 KB · Görüntüleme: 403
Güzelmiş seçtiklerin benim tarzıma hitap ediyor.güle güle kullan bende sadece koltuğu alabildim diğerlerine bir türlü karar veremedim seninkinin fiyatları nedir acaba

Güzelmiş seçtiklerin benim tarzıma hitap ediyor.güle güle kullan bende sadece koltuğu alabildim diğerlerine bir türlü karar veremedim seninkinin fiyatları nedir acaba

geç cevap verdim kusura bakma canım :) biz peşin aldık 13.800 toplam ama çok güzeller değer dedik aldık kısmetse bu ayın sonunda gelicek...inşallah bir an önce diğerrleride tamamlarsın :)

masallah cok güzel ferahlar ..:nazar::46:
sağlıcakla kullanın cnm .. :16:
:16:

Koltuk takımlarımız aynı :3: Emin ol çok memnun kalacaksın. Yalnız dikkat et ikili ve üçlünün altındaki orta destekleyiciyi (ya da orta ayağı diyeyim) sağlam bi şekilde monte etsinler. bizimkinde kısa kalmıştı. hal böyle olunca biz koltuk ile ayak arasına bardak altlığı yerleştirip vidalamıştık :1:
Güzel günlerde kullan.

Back
X